Topp 9 HDL kolesterol matvarer | Stiler på livet

Hver gang vi besøker en superbutikk, er vi nødt til å komme over et bredt spekter av matvarer som hevder å være lave eller kolesterolfrie forbruksvarer. Ofte eller alltid gir denne utbredte avvisningen av kolesterol det inntrykk av at kolesterol er unødvendig og usunn. Det er imidlertid ikke tilfelle. Ikke alt kolesterol er dårlig. HDL kolesterol som også enkelt klassifiseres som godt kolesterol er en integrert del av sunn mat.

HDL Cholesterol Foods

Ifølge næringsdrivende fungerer HDL-kolesterol ofte som en buffer mot dårlig kolesterol. HDL kolesterol er kjent for å beskytte oss mot de negative effektene av dårlig kolesterol som gjør det svært integrert for hjertesykdom. Mens det er å lettere identifisere kolesterolfrie matvarer ved deres merking, vil det definitivt bidra til å få innsikt i matvarer som inneholder høyt nivå av godt kolesterol. Les videre for å få vite mer.

Utrolig mat for HDL kolesterol:

1. Havregryn:

HDL Cholesterol Foods 1

Havregryn blir fremtredende som et sunt frokostalternativ. De høyoppløselige fibrene i havregryn bidrar til å endre HDL-kolesterolnivåene i blodstrømmene. En eller to servering av havregryn om dagen kan gå langt i å beskytte oss mot dårlig kolesterol.

2. Ris:

HDL Cholesterol Foods 2

Risforbruket rundt om i verden har gått ned siden adventen av hurtigmat og pakkede snacks. Dessverre serverer hurtigmat bare for å oversvømme våre blodstrømmer med LDL eller dårlig kolesterol, mens ris er rik på HDL-kolesterol som tjener som en buffer mot de negative effektene av dårlig kolesterol.

3. Avokadoer:

HDL Cholesterol Foods 3

Ikke alt fett er dårlig, og avokado er et godt eksempel. Mens mange ganske enkelt avviser avokadoer for høyt fettinnhold, er dette i seg selv dets innløsende kvalitet. Avokadoene sies å være lastet med sunne kolesteroler.

4. Olivenolje:

HDL Cholesterol Foods 4

Et besøk på en avdelingsbutikk kan ofte vise seg å være vanskelig når man møter valg av sunne matoljer. Heldigvis er olivenolje det ultimate svaret på dette vanlige dilemmaet. Olivenolje er allment kjent for å heve HDL-kolesterolnivået i blodet.

5. Nøtter:

HDL Cholesterol Foods 5

Man kan aldri stresse nok på viktigheten av nøtter for våre ernæringsmessige behov. Nøtter som pecannøtter, valnøtter, pistasjenøtter, peanøtter og hasselnøtter er gode kilder til sunt kolesterol. En fornuftig del av nøtter i vårt daglige kosthold er et must for positiv hjertesykdom.

Se mer:  Tyrosine Rich Foods

6. Sjømat:

HDL Cholesterol Foods 6

Neste gang du planlegger et måltid med venner eller familie, ta dem til fancy sjømatrestaurant i stedet for en burgerfugl eller en pizzaplass. Sjømat som laks, makrell, tunfisk og kveite er kjent for å inneholde høye nivåer av sunne fett kjent som omega 3 fettsyrer. Omega 3 fettsyrer er et godt eksempel på sunt kolesterol.

7. mørk sjokolade:

HDL Cholesterol Foods 7

Sjokolade trenger ikke nødvendigvis å være en skyldig fornøyelse. Forskning har vist at 50 gram mørk sjokolade om dagen kan gå langt i å øke de antioksydative effektene av godt kolesterol.

Se mer:  Negative kalori matvarer

8. Druer:

HDL Cholesterol Foods 8

Druer er kjent for å heve HDL nivåer og redusere dårlige kolesterolnivåer samtidig som de gjør dem svært populære blant helsebevisste spisere.

9. Eggplanter:

HDL Cholesterol Foods 9

Eggplanter er også en vanlig grønnsak som er kjent for å forbedre HDL-nivåene i blodet.

Se mer: Matvarer som inneholder beta-karoten

Bilder Kilde: Shutter lager 6,

Leave A Comment

43 + = 48