Topp 9 Grønnsaker Helse og Skjønnhet | Stiler på livet

Blant de stivelsesholdige grønnsakene som vokser under bakken, er grøntgrønt en. Faktisk tilhører Ripene, vitenskapelig kjent som Brassica Rapa eller hvite Ringer, den samme familien som kål, Spirer og Kale.

Sammen med roser er grønnsaker av grønnsaket også svært næringsrike og fordelaktige. Man må faktisk forstå hva som er i butikken for deres helse i denne grønnsaken for å faktisk inkludere det i det daglige dietten. Grønnsaker brukes vanligvis i supper og småkoke mens røttene og hovedgrønsaken brukes til salater og karriretter samt for pickles. I tillegg til å være svært deilig, legger den søte smaken av rogn bare til grunnene til at du bør spise den.

Topp 9 Grønnsaker Helse og Skjønnhet | Stiler på livet

Næringsverdi:

Roten av Turnip er rik på mineraler, kostfiber og antioksidanter. En servering på 100 gram Turnips har ikke mer enn 28 kalorier, og derfor er det en av de grønnsakene som har lite kalorier. Grønnene er ekstremt gode til å øke immuniteten og er rikt på vitamin C.

Nå, la oss ta en titt på de ulike helsemessige fordelene ved Turnip Greens.

Listen nedenfor har noen av Turnip helsemessige fordeler som er direkte forbundet med å spise dem og deres greener. Alt du trenger å gjøre er å sjekke dem ut før du faktisk investerer i denne grønnsaken. Du vil aldri angre din beslutning om å kjøpe dem.

1. Forebygging av kreft:

Å spise rov hjelper til med å forebygge noe så dødelig som kreft. Det har fytokjemikalier og antioksidanter som hjelper til med å nå dette målet. Glukosinolater i grønnsaken bidrar også til å forebygge kreft. De hjelper til med å bekjempe kreftfremkallende stoffer og også bli kvitt giftstoffer i kroppen, spesielt leveren. Det hemmer også veksten av kreftcellene. Dette holder bort kreft, inkludert kolon og brystkreft og rektal tumor.

Se mer: Honeysuckle Fordeler

2. Snupp fordeler i diabetes:

Studier har vist at kostfiber bidrar til å forbedre immunsystemet og regulere betennelse. Derved bidrar til å redusere risikoen for betennelsesrelaterte tilstander, for eksempel kardiovaskulær sykdom, diabetes, kreft og fedme.

3. Hjelper med fordøyelsen:

Fiberen i rognene er en perfekt måte å regulere fordøyelsessystemet så vel som tarmen. Glukosinolatene hjelper også magen til å behandle bakteriene og holde unna fordøyelsesproblemene i sjakk.

4. Vekttap:

De lave kalorier og høy fiber i ropene hjelper til med å hjelpe til med vekttap. Turnipsene bidrar også til å forbedre stoffskiftet og dermed holde vekten i sjakk og ved å kaste opp akkumulert fett og kalorier.

Se mer: Blackberry Fruit Bruk

5. Astma Behandling:

Det er noen antiinflammatoriske egenskaper i ropene som kan hjelpe til med å kurere astma. De høye nivåene av antioksidanter bidrar også til astmabehandling. Det hjelper også med å jobbe med noen gode resultater på symptomene på astma.

6. holder seg unna kroppen lukt:

Snarvinger er en av de naturlige måtene å holde unna de pinlige problemene med kroppens lukt. Til samme formål kan man drikke et glass fersk rope juice.

7. behandler anemi

Den grønne av ropene er svært rike på jern og bidrar dermed til å forbedre nivåene av røde blodlegemer og hemoglobin som fører til en effektiv behandling av problemene som anemi.

8. Øyehelse:

Ripegrønnene er svært rike på vitamin A-innhold. Dette bidrar til å forbedre visjonen og holde den på et godt nivå, så vel som å forebygge problemer med makuladegenerasjon og katarakt. Denne grønnsaken er perfekt for de som ønsker å holde seg unna aldersrelaterte øyeproblemer.

Se mer: Fordeler med å spise Røde Bell Peppers

9. Balansert ernæring:

Protein, magnesium, kalsium, jern og mange slike næringsstoffer er til stede i ropegrønner som gjør den til en perfekt mat for balansert ernæring som kreves av kroppen hver dag. Dette sikrer en generell god helse og velvære i kroppen.

Mulige bivirkninger:

Ripaner er rike på nitrat, og når du spiser mat med stor mengde nitrat, er det sjanser for at det forstyrrer noen medisiner. Snupper er kjent for å redusere blodtrykket. Snarveier forstyrrer også skjoldbruskhormoner hvis du allerede lider av det som grønnsakens forbindelser reagerer med skjoldbruskkjertelmedisiner og forstyrrer kjertelens arbeid.

Nå vet du Turnip helsemessige fordeler og risikoer det kan forårsake. Hvis du tar medisiner for blodtrykk, skjoldbruskkjertel eller annen hormonell ubalanse, må du bare vurdere om du kjøper denne grønnsaken. Reker er grønne som gjør det bra når de konsumeres i mindre mengder, og akkurat som noe annet, utløser disse også visse helseproblemer hvis de tas i større mengder. Bortsett fra dette, er de svært gunstige for helse og smak veldig bra! Så neste gang du ser Turnips, velg dem bevisst og nyt deres gode smak!

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

3 + 3 =