Topp 9 Green Tea Leaves Fordeler | Stiler på livet

Kjenner du de grønne tebladene fordelene? Hvorfor foretrekker du å drikke grønn te? Grønn te gir en rekke fordeler, og ut av dem er de beste diskutert i denne oppskrivningen. I dag blir grønn te veldig populær i disse dager og konsumeres av alle aldre av mennesker. Grønn te har fortjeneste vekk fra sin dyktighet for å redusere tørst, med sin evne til kanskje å avverge kreft til kardio-beskyttende effekter. Grønn te vil muligens koble et mangfold av helbredende, helsefremmende egenskaper.

grønn tea leaves

Fordeler med grønn teblad:

1. Hjertehelse:

Grønne teeblader har evne til å senke blodkolesterolet, det har vist seg å hjelpe kroppen i sin evne til å brenne av skadelig fettform, forhindre at de legger seg tett i blodet. Store studier gjort på grønn te har knyttet det sammen med langvarig hjertesykdom unngåelse. Drikker minst 4 kopper grønn te på daglig basis, kan redusere hardheten til hjertesykdom hos menn.

2. Anti-Viral Plus Anti-Bakteriell:

Tea catechins er tøffe antibakterielle samt antiviral manager som bygger dem nyttige til å behandle alt fra influensa til kreft. I noen få lesninger har grønn te blitt utsatt for å redusere økningen av mange sykdommer.

3. Vekttap:

Grønn te øker stoffskiftet. Polyfenolet etableres i grønn teverk for å styrke nivåene av fettoksidasjon og hastigheten som kroppen din roterer mat i kalorier.

4. Forhindre av allergier:

EGCG tilstede i grønt te blokkerer nøkkelcellereceptorer som lager histamin og immunoglobulin E (IgE) som er forbindelser, som er opptatt av å produsere et allergisk svar, og dermed bidrar til å stoppe kroppen din fra å reagere på allergener som ligner på pollen, kjæledyr dander som vel som støv blant andre.

Se mer:  Amla Churna fordeler

5. Stopp leddgikt:

Det kan hjelpe til med å redusere faren for revmatoid artritt. Det har fortjeneste for helsen din som det beskytter brusk ved å stanse produksjonen av enzymet, kjemokin. De kjemokiner er proteiner som støtter betennelse i kroppen som skal ødelegge smidighetens smidighet som er et vanlig tegn på leddgikt.

Grønn Tea Leaves

6. Leverhelse:

Stor mengde grønn te opprettholder lever kaos i sjakk. Grønn te beskytter leveren mot skadelige virkninger av giftige stoffer, for eksempel alkohol, og at grønte teens katekiner er forpliktet til å slippe leveren rødhet. Grønn te er nå en av mange matvarer som renser leveren.

Se mer:  Er honning bra for babyer

7. Immune-Booster:

Grønn te kan fungere som en generell immunforsterker. Kjemikalier i grønn te har blitt brukt til å fremme god helse på så mange måter. Noen studier på laboratoriedyr viser til og med lovende bevis på at grønn te kan redusere aldringsprosessen og til og med holde oss i live lenger!

8. Kreftforebygging:

Selv om det ikke er en frittstående kur på noen måte, har studier vist at grønn te har potensial til å bekjempe mange former for kreft. Antioksidanter tilstede i grønn te kan effektivt kontraktere prostatatumorer hos mus. Noen studier har likevel avslørt en kobling fast mellom bruk av grønn te og redusert odds for mage, bryst, bukspyttkjertel, prostata, kolorektal og spiserørkreft. Dette er positivt en spennende å finne for ekstra forskning som kommer.

Se mer: Patanjali Aloe Vera Juice Benefit

9. Organisering av blodtrykk:

Grønn te inneholder koffein som ikke er overlegen for folk som gjennomgår høyt blodtrykk. Men som prosentandelen av koffein er ekstremt lite i grønn te med positive effekter på hjernens generelle helse, hjelper det med å kjøre diabetes pluss kolesterol, og derfor administrere høyt blodtrykk. Grønn te er anerkjent for å undertrykke angiotensin 1-konverterende enzym. Koffein bekymringen kan uten vanskeligheter bestemmes ved å bytte til et koffeinholdig produkt av grønn te.

Leave A Comment

− 4 = 1