Topp 9 frisyrer for tenåringer | Stiler på livet

Er du tenåring? Teenår er den viktigste så vel som underlige perioden i livet vårt, og på den tiden vil du bli mer og trendy pluss fasjonabel. Så, frisyre kommer også i mote siden det er en av de viktigste faktorene i personligheten din. Så, denne artikkelen er hovedsakelig fokusert på den beste tenårings frisyren, og jeg håper det hjelper deg mye.

frisyrer for teenage girls

Ved å følge disse spennende trender kan du få et nytt utseende for fester, skole og helger med venner eller en bestemt anledning.

1. Fransk Flettet Pony Hale:

tenårings hairstyles1

Lag en frisyre ved hjelp av noen som er kjent med kunsten til fransk flettemaking. Denne frisyren er et riktig valg for en 10 ellers 12 år gammel. Du kan også prøve denne for en skole frisyre så bra.

2. Rettlag:

tenårings hairstyles2

Ved å bruke denne frisyren kan du se fantastisk ut hvis du har honningblondt hår slites løs i rette lag. Det er flott for tynt ellers fint hår, fordi det gir håret ditt ekstra beskrivelse pluss kropp; gjør fantasien til fullere så vel som tykkere låser. Lag viser også hårfarge ved å fange pluss reflekterende lys.

Se mer: Frisyrer til jenter med krøllete hår

3. Messy Curly Medium Frisyre:

Messy curly medium hairstyle

Hvis du har en middels frisyre, hjelper en krøllestrikk til å bygge en ny stil. Dette er problemfri å trene også. Denne frisyren passer godt til jenta fordi krøllete frisyrer for alltid gjør stilstilstand. I tilstanden har håret lag etterpå krøllene virker enda bedre.

4. Poker Straight With Headband:

tenårings hairstyles4

Hvis du har buttery blonde hår, så ta det løs og dekorere med et beaded hodebånd, det gir deg et fenomenalt utseende. Hodebåndene er et stort tillegg til en lett løs frisyre, så bestem deg for et dristig, solid hodebånd for en stilerklæring, ellers et tynt, elegant hodebånd for å gi ditt utseende et ekstra slag av glamour.

Se mer: Frisyrer for college går jenter

5. Side-svekket hårlås:

tenårings hairstyles5

For å gjøre dette, bare samle håret ditt i tillegg til å dra dem til single side. Sett en liten hårspray på strengene dine, pluss deretter dra dem til den ene siden av ansiktet ditt helt. I tilstand, vil du opprettholde ditt lange hår som å se kjedelig og kjedelig, fikse bang fordi det gir et totalt utseende til ansiktet ditt. Derfor, par bølget hår med straight bangs ellers side-swept bangs gjennom slep baksiden.

6. Side flettet frisyre:

tenårings hairstyles6

Denne frisyren gir et stilig pluss fantastisk utseende. I denne frisyren er hårene flettet i nærheten av hodebunnen din, og gjør en faux rapport av "side-barbert" frisyre mote. Først og fremst myk hårene dine med et anti-frizz serum før du lager flett, for å unngå frizz. Et slag av hårspray gjør dem glatte pluss skinnende hver natt eller dag.

Se mer: Enkle frisyrer for jenter

7. La ponytail flørt på ansiktet ditt:

emo

Hestehale er single frisyre som er rask, enkel og avslappet. Du kan imidlertid grøfte den vanlige slanke hestehale som er ment for en flørtende. Du må spotte røttene rundt pannen på hodet ditt. La få flikter hengende i ditt tempel for å gi lekfull utseende. Du kan også lage en fin pust på kronen.

8. Tynne, strandete bølger:

tenårings hairstyles8

Hvis du har lyst hår, så gir dette strandete, sprø bølgene sorgløst og trygt utseende. Den passer godt med både fint og tynt hår, fordi de fjærede endene gjør villfarelsen av tykkere, fyldigere hår. Skyv håret i volum for å få ekstra innvirkning, så prøv en forstørrende mousse, ellers tørk håret ditt i krøller.

9. Tousled Waves:

tenårings hairstyles9

Lag ditt eget lager ved å dekke en del av håret rundt et tykt tønne krøllejern på lav varme, samt sette dem ved et lett hårspray som lager håret ditt skjøre pluss hardt. Planen er å omfatte enorme bølger som også går mens du oppnår!

Leave A Comment

+ 11 = 15