Topp 9 forskjellige typer oktober Birthstones og sine smykker

Oktober Birthstones er den mest distinkte og blendende edelstenen som avgir fargerike farger når lyset treffer steinen som fører til utstrålende iridescence fargetone som har fått sin oppmerksomhet blant menn og kvinner, noe som faktisk har gjort dem til å gi noen fantastiske smykker design samt klær tilbehør.

Snakker om birthstone i oktober er de Opal og Tourmaline Edelstenene, som er klassifisert i ulike typer i henhold til farge eller ikke-fargeutgivende eiendom.

Siste & stilig oktober Birthstones Smykker Design for Født i oktober Folk:

Her er de beste birthstones for oktober.

1. Opal Studded Silver Unisex Ring:

oktober birthstones

Den vanligste opalfargen er himmelen blå til den mørkblå fargede steinen som er studded som et senter juvel stykke til en tykk sølvring. Bredden på ringen er rundt 3 mm og veier mer enn vanlig kvinnelige ringetyper, noe som bidrar til å klassifisere denne ringetypen som en unisex ring.

2. Tourmaline anheng kjede:

turmalin Pendant Chain

Denne multi-farget turmalinen er en av de typer Tourmaline gemstone, som utstråler forskjellige farger som en regnbue som gjør den veldig attraktiv og gir også en subtil finish. Størrelsen på anhenget kan skåret i en annen form som henger med en kjede som et anheng med sølv eller gullforing.

3. Blå peruanske opal hengende øredobber:

Blå Peruvian Opal Hanging Earring

Opal hengende ring er en av de mest passende design antrekkene med en vanlig kjole eller en topp med en jean kombinasjon. Denne øreringen er laget av blå peruvian opal ring som faller under felles opal kategori som ikke avgir fargerikt. Denne steinen bidrar til å skape fred.

4. Flerfarget Opal Armbånd:

Multi-farget Opal Bracelet

Opal har sin unike egenskap ved strålende farger når den er utsatt for lys, de kan være av rød, svart opal eller hvit opal som har en hvit bakgrunn med et spill av fargedesign. Dette armbåndet bringer ut den rene kvinnelige kvaliteten til kvinner når sammen med en enkel kjole.

Se mer: September Birthstone Color

5. Svart Turmalin Stretch Armbånd:

Svart Tourmaline Stretch Bracelet

Svart turmalin er en veldig enkel armbåndsdesign, som består av svart farge rundt turmalin gemstone i et elastisk band. Størrelsen på steinen kan variere fra mindre til større størrelse og kan ordnes i et synkende og stigende mønster.

6. Rose Gold-White Opal Ribbon Anheng:

Rose gold-white opal ribbon pendant

Ribbonformet design er veldig populært blant damer, som har fått sin oppmerksomhet, selv i gemstone-virksomheten. Den båndformede designen er laget av rent rosengull med hengslene på båndet festet med en sirkulær hvit opal stein som avgir forskjellige farger i en hvit bakgrunn.

Se mer: November Birthstone

7. Vannmelon Turmalin Mansjettknapper:

Vannmelon Tourmaline Cufflinks

Et av de viktigste forretningstøyene til menn og kvinner er mansjettknapper. Menn bærer det oftere siden de liker å prøve forskjellige stein og utformede mansjettknapper, dette fargerike vannmelon-firkantede enkelt stein mansjettknapper er veldig mye et must på slitemodell i menns garderobe.

8. Rubellitt turmalin gullarmbånd:

Rubel Tourmaline Gold Bracelet

Rubellitt steiner er rødfarget edelstener som er like dyre som rubiner. Steinen er mindre skinnende i forhold til rubin. Stenen kan bli skåret inn i ulike design og beslaget i gullramme armbånd ved hjelp av laserteknologi som gir en fin og presis finish.

Se mer: Desember Birthstone

9. Grønn Tourmaline Sølv Ørering:

Grønn Tourmaline Silver Earring

Denne enkle studded ørering laget av en av de dyrebare edelstener kalt den grønne turmalinen eller verdelite gemstone. Denne edelstenen gir en enkel, men en elegant utsikt som gjør damerne galne om denne fargen.

Å ta en skikkelig gemologist råd og kjøpe den riktige farget gemstone er svært viktig. Folk født i oktober, gjør det som et fremhevet notat. Turmalin innebærer å sende ut infrarøde ioner som bidrar til å øke helse- og immunsystemet. Opal stein virker i å aktivere saharsa chakra og skape universell fred.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 5