Topp 9 Everyuth Face Packs | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Topp 9 Everyuth Face Packs | Stiler på livet

Everyuth Naturals, fra Zydus Wellness Ltd. er et merke som har håndtert hudpleiebehovet til indisk befolkning siden siste mange år. Everyuth tilbyr et stort utvalg av ansiktsvasker, ansiktsmasker, skrubber og peeling for nesten alle hudtyper. Jeg er ennå å se et produkt fra Ever Yuth som skuffer eller ikke rettferdiger det koster. De fleste produkter leverer hva de sier og lever opp til deres krav. Les nedenfor for å vite mer om listen over topp 9 ansiktsmasker av Everyuth Naturals.

Beste Everyuth Face Packs:

1. Everyuth Naturals Hjem Facial Papaya Face Pack:

Everyuth face packs 1

Everyuth Home Facial Papaya Face Pack renser huden din ved å fjerne urenheter fra ansiktsporer og nærer huden din slik at den blir myk, smidig og ungdommelig glød. Den kommer i en brukervennlig pappemballasje. Det må formes til en pasta ved å legge til vanlig vann, rosevann eller kokosnøtt vann. Den har ekstrakter av Papaya, C-vitamin Rich Orange Peel & AHA Rich Apple Extracts.

2. Everyuth Naturals Hjem Facial Rose Face Pack:

Everyuth face packs 2

Everyuth Home Facial Rose Face Pack inneholder ekstraktene av Rose petals og multani mitti. Denne ansiktspakken har anti-inflammatoriske, anti solbrenthet egenskaper, anti bakteriell på grunn av tilstedeværelse av Rose. multani mitti absorberer overflødig oljer og sebum. Den danner rent og oppdaterer huden din. Den kommer i en pappeske med Rose's image. Gjør en pasta med rent vann eller rosevann for å danne en fin pasta. La det tørke i 15-20 minutter.

3. Everyuth Naturals Hjem Facial Neem Face Pack:

Everyuth face packs 3

Neem har sterke antibakterielle og hudrensende egenskaper. Regelmessig bruk av denne ansiktspakken bidrar til å takle flere hudproblemer som: akne, kviser, mørke flekker og blemmer. Det hjelper også med å forbedre din hudfarge. Den kommer i en rektangulær papkasse. Lag en lim inn og søk. La på i 15-20 minutter. Den inneholder også Tulsi & Sandalwood ekstrakter.

4. Everyuth Naturals Hjem Facial Haldi Chandan Face Pack:

Everyuth Naturals Home Facial Haldi Chandan Face Pack

Everyuth Home Facial Haldi Chandan Face Pack har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Den absorberer overdrevne oljer, gir en kjølesensasjon og hjelper til med å fjerne soling også. Det eliminerer dype seter urenheter fra porene i huden. Regelmessig bruk hjelper også i lysende hudtone. Den kommer i en rektangulær pappeske. Den inneholder godheten til Haldi Powder, Chandan Powder, Rose Petal Powder og Saffron.

5. Everyuth Naturals Skin Firming Agurk Face Pack:

Everyuth Naturals Skin Firming Cucumber Face Pack

Everyuth Naturals Skin Firming Agurk Face Pack inneholder de friske, kjøleekstrakter av agurk. Det forynger og regenererer hudceller. Det fjerner ekstra olje fra ansiktet uten å tørke opp huden eller forstyrre sin naturlige, fuktighetsbalanse. Det gjør huden fastere og din hudfarge gløder. Den kommer i et presset rør med flip open cap. Pakken er veldig kremaktig i tekstur og sprer jevnt på huden. Påfør den og la den tørke i ca 15 minutter. Nano Multi-Vita-komplekset øker hudens helse på flere måter, agurkuttrekk viser huden din. Neem hjelper til med å bekjempe akne, sitron og gurkemeie hjelp i lysende hudfarge.

Se mer: Garnier Face Mask

6. Everyuth Naturals Golden Glow Peel-Off Mask:

Everyuth Naturals Golden Glow Peel-Off Mask

Trenden med avskallingsmasker i India ble startet av Everyuth face packs. Disse må påføres over ansiktet i et jevnt tykt lag og deretter fjernes, når de er tørre ved å peeling av. Denne Golden Glow Peel-Off Mask hjelper til med å øke din rettferdighet og gi en gylden glød. Den inneholder godhet av Nano Golden Peptides, Orange Peel Extracts & Mineral kompleks for å beholde fuktighet i huden din og gjøre det strålende. Den kommer i et rør som må presses for å dispensere produktet. .

7. Everyuth Naturals Orange Peel-Off Mask:

everyuth face pack

En annen veldig populær ansiktsskallpakke fra Everyuth Naturals er Orange Peel-Off Mask. Oransje inneholder høye nivåer av vitamin C som øker hudens kollagenproduksjon, har antioksidanter og milde blekingsegenskaper. Den har en unik trippelvirkningsformel som fjerner urenheter og strammer huden. Det gjenoppretter hudens naturlige fuktighet. Den kommer i et plastrør. Den har godhet av nano Multi-Vita & Orange Peel Extract

Se mer: Biotique Face Pack for fet hud

8. Everyuth 3-i-1 Neem Face Pack:

Everyuth face packs 8

Den inneholder godheten til trioen av anti-bakteriell Neem, anti-inflammatorisk gurkemeie og hudvennlig nano multi-vita. Det hjelper med å kontrollere forekomsten av fersk akne og utbrudd. Det kontrollerer også overskytende sebumsekresjon for å holde porene fri og forhindre dem i tilstopping. Bruk denne ansiktspakken hver annen dag for problemfri hud.

9. Everyuth Fairness Peel-Off Mask:

Everyuth face packs 9

Klar og jevn hud er noe som alle ønsker. Det hjelper med å gjøre huden myk og oppdatert. Den inneholder ekstraktene fra Sacred Lotus & Active Botanisk kompleks.

Se mer: Vlcc Face Packs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map