Topp 9 Cysteine ​​Rich Foods Stiler på livet

Cystein er en aminosyre, et protein som er essensielt for spedbarn, alderen og de som er syke eller under stress. Det er nødvendig for en kropp som trenger å vokse, utvikle eller styrke til å fungere ordentlig. Denne aminosyren er ansvarlig for å gi sunt hår, hud og negler. Det er også kilden til produksjonen av antioksidantglutation. Videre kan cystein også redusere alvorlighetsgraden av overhengere betydelig.

Beste Cysteine ​​Rich Foods:

1. Soy Foods:

cystein Rich Foods

Usorterte og stekte sojabønner er kolesterolfrie og også en rik kilde til cystein. Dette er grunnen til at inntaket av disse sojabønnene som snacks er veldig gunstig. Du kan også kombinere sojamel med hvetemel for sunnere versjon av dine bakt matvarer som kaker og brød. Du kan også kombinere soya mel med hvetemel, til opptil 30% for et sunt kosthold.

2. Fjærfe:

cystein Rich Foods 2

Tyrkia, kylling og slikt annet fjærfe mat er gode kilder til cystein, som er et protein, for kroppen din. Legg disse til diett i moderate mengder med jevne mellomrom, for god vekst og helse. Kylling er også kjent for å inneholde selen, vitamin B6, noe som gjør den til en av de mest kjente kildene til cystein og andre næringsstoffer.

3. rød pepper:

cystein Rich Foods 3

Rødpepper, som er grønnsak, har lavere cysteinnivå sammenlignet med meieriprodukter og fjærfeprodukter. Det gir mer cystein enn noen annen grønnsak og fungerer veldig bra for de som er syke eller uvel. Sammen med cystein inneholder denne grønnsaken også antioksidanter, vitamin C og vitamin E.

4. Hvitløk:

cystein Rich Foods 4

Mengden cystein som finnes i hvitløk er nesten den samme som mengden som finnes i Red Pepper. Men hvitløk er også en god kilde til noen andre viktige næringsstoffer som kan gjøre underverk for din helse og kropp. Hvitløk er pakket med antioksidanter, og er kjent for å hjelpe til med å kurere en rekke sykdommer og plager.

5. Hytteost:

cystein Rich Foods 5

Å være et meieriprodukt er hestekost rik på cystein, bortsett fra at ost inneholder også kalsium, vitamin B12 andprovides pantotensyre til kroppen. Det er imidlertid bemerkelsesverdig at hytteost som tilhører diett eller fettfattig kategori inneholder betydelig lavt nivå av cystein og andre næringsstoffer i dem. For beste ernæringsmessige verdi, må stekt ost forbrukes i ren og original form.

Se mer:  Hdl kolesterol mat

6. Korn:

cystein Rich Foods 6

Korn er rik på cystein, og korn i hele sin form er de bedre kildene til denne aminosyren. Hele versjoner av disse kornene gir kroppen ekstra fiber, mineraler og vitaminer, sammen med cystein.

7. Yoghurt:

cystein Rich Foods 7

Yoghurt i ikke-søtet form er veldig rik på cystein. Bortsett fra dette proteinet, inneholder det også jod, kalium, kalsium og sink.

Se mer:  Tyrosine Rich Food

8. Brokkoli:

cystein Rich Foods 8

Det er en grunn Brokkoli anses å være en av de mest ernæringsfylte grønnsakene. Brokkoli er en rik kilde til cystein, biotin, vitamin A, vitamin C, kalium, fosfor og riboflavin.

9. egg:

cystein Rich Foods 9

Egg har alltid vært anbefalt å bli gjort en del av vårt daglige kosthold, og ikke uten grunn. Egg er superrike i proteinet cystein. Egg i hvilken som helst form - enten hele eller separert, og fersk eller tørket, er rik på cystein. Det må bemerkes at hårdkokte egg bør konsumeres for en god kilde til cystein i kroppen din.

Bortsett fra cystein, inneholder egg også vitamin B og vitamin D, jern og selen. Med så mye ernæringsmessig verdi pakket i ett, er egg definitivt et matelement som ikke skal ignoreres. Ta med den i din daglige dose frokost for en sunn og velfungerende kropp, for ikke å nevne den sunne huden, håret og neglene.

Se mer: Liste over negative kalori matvarer

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

− 4 = 3