Topp 9 Cool Bryllupsreise Steder i India I september

Rik på kultur, kulturarv og tradisjoner - India er forbundet med mange farger, lukter og smaker. I dette unike landet finner du ikke en, men flere perfekte steder å besøke for en bryllupsreise. Her er de 9 beste og herlige destinasjonene i India perfekt for en bryllupsreise i september.

Cool Bryllupsreise Steder I India I September Med Bilder:

1. Ranthambore:

Bryllupsreise Places In India In September-Ranthambore

Ranthambore, i Rajasthan ligger mellom Aravallis og Vindhya Range. Mens været her er hyggelig hele året, er det best i september. Det er dermed en av de beste reisemålene for en bryllupsreise i India i september. Pittoresk utsikt med fjell og daler i bakgrunnen, en kul bris legger opp til en veldig romantisk setting. Dessuten er dens nasjonalpark et fristed for dyrelskere.

2. Kodaikanal:

Bryllupsreise Places In India In September

Sammen med panoramautsikt og perfekt kjølig vær og den generelle roen på fjellene har Kodaikanal også de mest bemerkelsesverdige stier for trekkere som ligger i Palani Hills. Den Subramanya eller Karthikeya tempel, Silent Valley utsikt, Pilar bergarter, Kodai Lake, Green Valley View, Bryant Park og Bear Shola falls er noen andre turistattraksjoner stede her. Det har også et mangfoldig dyreliv som er synlig i Bison Wells, noe som gjør det attraktivt for dyrelskere.

3. Darjeeling:

Darjeeling

Beryktet for sine tehager og leketøytrakt Darjeeling er et av de beste stedene for en bryllupsreise i India i september. Foruten å besøke berømte tehage som Tukvar Valley te Estate, kan turister i Darjeeling også besøke Natural History Museum som har flere interessante og pedagogiske skjermer. Dens zoo huser den himalaya røde pandaen og den unnvikende snøleoparden som er to av de sjeldneste dyrene. Shiva tempelet med sine fantastiske fossefall og Nightingale Park er også et must besøk.

Se mer: Bryllupsreise Steder I India I august

4. Kovalam:

Kovalam

En liten havneby i Kerala Kovalam har tre fantastiske halvmåne strender med gylden sand, klart blått vann og panoramautsikt. Berømt for sine yoga resorts og ayurvediske sentre og meditasjonsleirer, er det godt egnet for en åndelig rik ferie. Den rolige og dype åndelige omgivelser gjør det til en av de beste bryllupsreise destinasjonene i India i september.

5. Leh Ladakh:

Leh Ladakh

Ladakh tilbyr og utmerkede stier og tiltrekker seg entusiastiske trekkers fra hele verden. Foruten naturlige utsikter og naturskjønnhet har det flere andre turistattraksjoner som General Zorawar Fort, Leh Palace, Shanti Stupa, Tok Palace, Karma Dupgyud Choeling Monastery og gullstatuen til Maitreya Buddha. Ladakh er rik på kultur sammen med å være en avslappende og rolig beliggenhet for en ferie. Det er en av de beste reisemålene for en bryllupsreise i India.

6. Pahalgam:

Pahalgam

Den verdensberømte Amarnath Yatra-stien går gjennom Pahalgam. Det er det perfekte stedet for eventyrsporter som trekking. Det er også en rolig og fredelig setting for en avslappende beliggenhet. Sjøene og skogene og fjellene kommer sammen for å gi en stavende bindende utsikt som gir det perfekte bakteppet for romantiske turer for nygifte.

Se mer: Beste bryllupsreise steder i India i oktober

7. Shillong:

Shillong

En vakker bakke stasjon, Shillong har vakkert konstruerte kirker som katedralen i Mary Help of Christians. Den botaniske hagen huser flere vakre floraarter, estetisk arrangert for å tilfredsstille alle besøkende. Det høyeste punktet i Shillong er også verdt et besøk fordi det tilbyr en unik tåkeutsikt over den lille byen som vil sende kulderystelser ned i ryggraden. Det er en av de beste bryllupsreiseområdene i India i september.

8. Mysore:

Topp 9 Cool Bryllupsreise Steder i India I september

Mysore er en kulturrik liten by som ligger ved foten av Chamundi-serien. De viktigste turistattraksjonene inkluderer The Mysore-palasset, Jaya Chamarajendra zoologiske hager, St. Philomenas kirke, Togmuseet, Srirangapatana-tempelet og Ranganathittu Bird Sanctuary. Det er en av de beste bryllupsreise stedene i India i september.

9. Goa:

Goa

Goa presenterer en blanding av ulike kulturer. På den ene siden er det kjent for sitt nattliv, mens det på den andre har historiske kirker og monumenter. Vakker arkitektur, gylne sandstrender og naturskjønnhet - Goa har alt. Videre tiltrekker det nattelivet som skjer i par fra hele India, noe som gjør det ideelt for en bryllupsreise i India i september.

Se mer: Beste bryllupsreise destinasjoner i India i april

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 − = 65