Topp 9 Chikankari Sarees Med Bilder | Stiler på livet

Chikan er en tradisjonell stil som kommer fra Lucknow. Chikankari er teknikken der chikanarbeid er gjort. Av denne grunn er Chikankari populært kjent Lucknow chikan. Chikan er en delikat og kreativ håndverk gjort på forskjellige stoffer eller på klesmaterialer som saree, kurti, salwar stykke, etc. Sarees med dette kunstverket ser enkle, men stilige ut og er svært populære i ulike deler av India.

Chikankari Sarees Med Bilder:

Følgende er topp 9 chikankari sarees med bilder som du sikkert ville elske.

1. Sea Green Georgette Chikankari Saree:

Chikankari-sarees

Denne sjøgrønne georgette sareen har et øye beroligende utseende. Den monofargede chikankarien arbeider over sareen, hovedsakelig grensen, og pallu ser unikt og tradisjonelt ut. Samme farget bluse ser bra ut med denne georgette tekstur.

2. Gul broderi Lucknow Chikankari Saree:

Chikankari Sarees-Yellow Embroidery Lucknow Chikankari 2

Denne delen av chikankari har hvitt broderi virker over denne gule sarenen. De hvite designene gjør at chikan-arbeidene ser fremtredende ut. Broderarbeidet består av kalka design som opprettholder det tradisjonelle utsiktspunktet.

3. Hvitt Georgette Chikankari Saree:

Chikankari Sarees-White Georgette Chikankari Saree 3

Blanding og match av tradisjonell samt moderne stil gjenspeiles i denne hvite georgette sareen. Enkelhet er først og fremst den viktigste nøkkelfunksjonen i denne hvite georgette chikankari saree. Kalka designer gjennom hele pallu med hvit og litt berøring med brun er gjort.

4. Fersken Chikankari Saree:

Chikankari Sarees-Peach Chikankari Saree With Over All Hand Embroidery 4

Ferskenfargede antrekk er mye brukt. I denne sarenen er farge hovedattraksjonen, og hvis du liker å gå for intrikate design, velg denne chikankari sareen uten tvil. Selvdesignede broderier er gjort i dette stykket. Den intrikate designen er hovedattraksjonen til denne sareen med fremtredende chikanarbeid.

Se mer: Kosa Silk Sarees Bilder

5. Reddish Rust Hand Broderte Lucknow Chikankari Saree:

Chikankari Sarees-Reddish Rust Hand Embroidered Lucknow Chikankari Saree 5

I dette stykke av saree, er sirkulære mønstrede mønstre gjort hele stykket i periodiske former i hvite farger. Dette forbedrer chikan-arbeidene som gjøres på denne sareen. Denne rødlige rust sarenen er en hånddesignet broderi chikan saree. For å forbedre utsikten over pallu, er intrikate design med blomster og kalka arbeider gjort. Du kan velge en kontrastfarge bluse med denne sarenen.

6. Hvit Designer Chikankari Saree:

Chikankari Sarees-White Designer Chikankari Saree With Black Velvet Blouse 6

Chikan arbeider er også gjort i designer saree for å gi en tradisjonell touch i den. Svart og hvit kombinasjonssarea ser alltid fantastisk ut og gir et sjarmerende utseende. Innebygde verk er ferdig over hele denne designer sareen med hvit chikan fungerer på den. Denne sarenen er parret med fløyel svart bluse med hvite broderi design på den. Denne designeren chikankari er behagelig for øyet og gjør at du ser grasiøs ut.

Se mer: Tussar Sarees

7. Pista Green Designer Hand Broderte Chikankari Saree:

Chikankari Sarees-Pista Green Designer Hand Embroidered Lucknow Chikankari Saree 7

Pista grønn farget saree med lucknow chikan arbeider er ferdig på det. De hvite verkene forstørrer sin skjønnhet. Det ser rett og slett ut uten intrikate design. Bare består av enkel håndbroderi med gjennomsiktig tekstur.

8. Light Sky Blue Faux Georgette Chikankari Saree:

Lys Sky Blue Faux Georgette Chikankari Saree

Denne lettvektede sari har chikan i blå og hvite fargetoner. Matchende bluse er spesialiteten til denne sarenen. Denne lyseblå faux georgette kan bli drapert i fester hvis du liker å opprettholde en tradisjonell utseende.

Se mer: Crepe Sarees Collections

9. Lys fersken farget Netted Designer Chikankari Saree:

Lys Peach Colored Netted Designer Chikankari Saree

Off-white floral chikan arbeider er ferdig lenge grensen til denne saree. Denne netto tekstur med laced grense og floral arbeid gjør det ser annerledes ut. Hvite prikkede design er gjennom hele dette stykket. Designer enkel offwhite bluse passer for denne utsikten for å forbedre din skjønnhet.

Chikankari sarees opprettholder indisk tradisjon. Disse er foretrukket av middelaldrende kvinner og også av nåværende generasjons damer ved å forsterke utseendet med designer sarees. De ovenfor utformede chikankari sareene er trendy nå en dag.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

40 + = 44