Topp 9 Bryllupsreise steder i Telangana | Stiler på livet

Den nylig funnet staten Telangana som inkluderer Hyderabad, Warangal, Karimnagar og Nizamabad, Falaknuma-palasset og Qutub shahi-gravene, er de viktigste turiststedene å besøke i Telangana. Stedet har en rekke berømte gamle templer og monumenter. Noen av de beste bryllupsreise destinasjonene i telangana er som følger.

Berømte Bryllupsreise Steder I Telangana Med Bilder:

1. Charminar:

bryllupsreise places in telangana

Hyderabads monumentale skjønnhet er en av landets vakreste strukturer. Ligger på østbredden av Music River, er den kjent for perle og attar. Den vakre moskeen har fantastisk visuell. Tilbring bryllupsreise blant pilarene i dette arkitektoniske geni.

2. Golconda Fort:

bryllupsreise-steder-i-telangana_golconda-fort

Det kommer under listen over de mest populære fortene i India. Fortet er blant de beste bryllupsreiseområdene i Telangana og er kjent for sin struktur og design laget av vakkert skårne steiner. Det er omgitt av tette hager og grøntområder med graver av Qutb Shahi og Naya Qila. Dette fantastiske fortet er et perfekt sted å tilbringe litt kvalitetstid med din elskede.

3. Hussain Sagar Lake:

bryllupsreise-steder-i-telangana_hussain-sagar-sjøen

Hussain Sagar-sjøen er et resultat av vannstrømmen ved elven Musi. En kolossal statue av Lord Buddha står midt i sjøen på øya. Innsjøen har en svært viktig rolle i å differensiere tvillingbyene Hyderabad og Secunderabad. Det er en båttur til øya i sentrum. Den rolige omgivelsen av innsjøen er blant favoritt bryllupsreise i Telangana.

Se mer: Bryllupsreise i Uttaranchal

4. Birla Mandir:

bryllupsreise-steder-i-telangana_birla-Mandir

Birla mandir er et av de viktigste stedene i Hyderabad. Det hinduistiske tempelet som er en av serien av Birla mandir ble konstruert av Swami Ranganathananda. Ta din velsignelse fra den vakre mandiren for å gjøre bryllupsreisen enda mer lovende.

5. Chowmahalla Palace:

bryllupsreise-steder-i-telangana_chowmahalla-palasset

Det er Nizams Palace of Hyderabad. Det er kjent for sin eleganse og ro. Det er et must se for de gamle arv elskere av byen. Den praktfulle strukturen, det vakre håndverket og det elegante utseendet er den perfekte flukten for en bryllupsreise. Denne er blant de absolutt beste bryllupsreise stedene i Telangana.

6. Kakatiya Kala Thoranam:

bryllupsreise-steder-i-telangana_kakatiya-kala-thoranam

Den historiske buen og symbolet for Kakatiya-dynastiet, Kakatiya Kala Thoranam, kalles også som Warangal Gate tilstede i Telengana. Stedet har et kongelig utseende som gir sjarm i eksistensen.

Se mer: Bryllupsreise reisemål i Tripura

7. Kuntala Foss:

bryllupsreise-steder-i-telangana_kuntala-foss

Kuntala foss er blant de mest overfylte og store fossen i Adilabad distriktet Telengana. Det ligger på Kadem-elven i Neredigonda mandal og er den høyeste fossen i staten Telanagana. Det er et pittoresk sted å tilbringe bryllupsreisen.

8. Kawal Wildlife Sanctuary:

bryllupsreise-steder-i-telangana_kawal-wildlife-helligdommen

Kawal Wildlife Sanctuary er en 893 km lang spredt Tiger reserve. Det er kjent for å være de rikeste teakskogen i Telangana. En fantastisk dyreliv helligdom inkludert tigre, leoparder, gaur, sambar, sloth bjørnen, bjeffer hjort og mange andre arter av fugler og reptiler er tilstede der. Naturen i ørkenen er alltid blant de beste bryllupsreise destinasjonene i Telangana.

9. Laknavaram Lake:

bryllupsreise-steder-i-telangana_laknavaram-sjøen

Du må krysse de tette skogene for å nå dette fantastiske stedet. Den rolige Laknavaram Cheruvu-sjøen er tilstede midt i grønne åser som er omgitt av skoger. En tur langs den hengende broen er et must. Det er en perfekt ferie for å ha en minneverdig bryllupsreise.

Se mer: Beste bryllupsreise steder i Uttar Pradesh

Denne nye staten er ennå ikke fullstendig utforsket. Dette er bare noen få av bryllupsreise destinasjonene i Telangana. La kjærlighet skje midt i de vakre stedene i Telangana.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =