Topp 9 Bryllupsreise Steder i Darjeeling | Stiler på livet

En av de magiske landene på jorden, Darjeeling er et vakkert sted å nyte kvalitetstiden med din kjære. Cradled i brettene av fjell, kalles dette stedet dronningen av Indias bakke stasjoner. Så det er en fantabulous ide å nyte bryllupsreisen i Darjeeling. 9 av de beste Darjeeling bryllupsreise steder inkluderer:-

Vakre Bryllupsreise Steder i Darjeeling:

1. Lamahatta:

bryllupsreise places in darjeeling

Ligger i en avstand på 23 kilometer fra Darjeeling, er dette en av de beste bryllupsreiseplassene i Darjeeling. Selv om dette er bare en liten landsby, men det er en vakker bakke stasjon som du må minst besøke en gang med din kjære til å sette pris på skjønnheten i dette stedet. Den vakre utsikten over topper og elver gir fredelig sted og tid for par å nyte. Ulike vakre hager og hjemmeopphold er tilgjengelige der du kan slappe av og nyte deg selv i sjarmen til hagen.

2. Tiger Hills:

Bryllupsreise Places in Darjeeling Tiger Hills

En av de beste Darjeeling bryllupsreiseene er Tiger Hills. Dette vakre stedet gir den blendende utsikten over soloppgang, og du kan roligt se på de snødekte Himalaya-toppene og nyt godt med dine kjære. Ligger på Senchal Road, tilbyr dette stedet naturskjønnhet og panoramautsikt over Lhotse, Mahalu, Kanchenjunga, Kabru og Janu-topper som kan gi utrolige fotografiske scener. Klikk på flere bilder og legg til dine minner. Den fantastiske utsikten over soloppgang over Kanchenjunga er fantastisk, og dermed er bryllupsreisen i Darjeeling berettiget.

3. Glenary:

Bryllupsreise Places in Darjeeling Glenary

Populær for sine bakte elementer, te og kaker, dette er det mest ikoniske bakeri og kan være på listen over steder å besøke under din bryllupsreise i Darjeeling. Ha en fantastisk utsikt over snøbelastede fjelltoppene mens du legger deg i stolen og nyt te og kaker. Det har også en restraunt som serverer et bredt utvalg av deilige retter som svinekjøttpatties, biffsteker, tandoori-snacks, kontinentale sizzlers, sjokoladeegg etc. Et koselig sted å tilbringe tid med partneren din.

Se mer: Beste bryllupsreise steder i Kullu Manali

4. Rangeet Valley Ropeway:

Bryllupsreise Places in Darjeeling Rangeet Valley Ropeway

En av de beste bryllupsreise stedene i Darjeeling hvor du kan nyte den eventyrlystne personen i deg tar hele visningen av Darjeeling via ropeway. Dette gir panoramautsikt over landskap, snødekte tinder, vil la deg suge helt inn i skjønnheten i denne bakken stasjonen. Tar 20 minutter hver side, og du kommer til å nyte en av de beste 40 minuttene av livet ditt. Denne ropeway ble startet i 1968 og etter å ha blitt avsluttet i 2003, ble den gjenåpnet i 2012. Denne turen er like populær blant par og familier, og er en opplevelse man bør ha minst en gang hvis man besøker Darjeeling.

5. Nightingale Park:

Bryllupsreise Places in Darjeeling Nightingale Park

Shrubbery Nightingale Park i Darjeeling er en vakker offentlig park som er et ideelt sted for å slappe av og nyte den fantastiske utsikten over Kanchenjunga og andre snødekte i østlige Himalaya. I høysesongen arrangeres nepalesiske kulturprogrammer hver dag om kvelden. Du kan nyte dansen og også tilbringe litt tid. Dette stedet tilbyr fantastisk vitenskapelig skjønnhet og bør besøkes minst en gang.

6. Tukvar Valley Tea Estate:

Bryllupsreise Places in Darjeeling Tukvar Valley Tea Estate

Det er en lav høyde hage som ligger 16 kilometer fra Darjeeling og har gode forbindelser med veinettet. Det er ulike bryllupsreise steder i Darjeeling, men dette stedet er så vakkert at du ikke kan motstå å besøke det en gang. Gir vakker naturskjønn utsikt over teplantasjer. Kom deg dit og klikk på noen flotte fotografier for å legge til dine minner. Denne hagen er et regnskyggeområde, har sin egen barnehage og tømmer- og bambusskogen.

Se mer: Bryllupsreise destinasjoner i Hyderabad

7. Shangrila Regency:

Bryllupsreise Places in Darjeeling Shangrila Regency

Vakre hoteller og feriesteder gjør den vakre Darjeeling bryllupsreise og Shangrila Regency er en av dem. Dette vakre hotellet har en hel etasje viet til taket salong som vil gi deg avslappende og beroligende atmosfære. Ligger på Gandhi Road, er dette et attraktivt sted for turister og dermed også bra for par. Slapp av i rooftopsloungen og nyt skjønnheten i fjell og snøtopper. Utmerket lys og ventilasjon er til stede, og er et godt hotell å bo i Darjeeling med din partner.

8. Kanchenjunga Mountain:

Bryllupsreise Places in Darjeeling Kanchenjunga Mountain

Det er verdens tredje høyeste fjell som ligger ved India-grensen. Dette er et vakkert sted for par som er på bryllupsreise i Darjeeling. Kanchenjunga betyr "The Five Treasures of Snow" og er et veldig vakkert sted. Det er et hjem for et stort utvalg av flora og fauna, hvor du kan streife rundt med partneren din og nyte den vakre skjønnheten til stedet.

9. Batasia Loop:

Bryllupsreise Places in Darjeeling Batasia Loop

Dette er en spesiell jernbane opprettet for å senke stigningen av oppstigning av Darjeeling Himalayan Railway. Ta billetter, ta toget og nyt turen og den vakre naturen på stedet og verne skjønnheten i dette stedet. Det bør besøkes en gang som det er en fantastisk opplevelse. En liten tur på en slik vei med din kjære er en god ide å tilbringe litt tid sammen uten forstyrrelse. Det er også en hage hvor du kan nyte den naturlige skjønnheten og klikke på mange vakre bilder.

Se mer: Bryllupsreise Steder I Mumbai

Darjeeling er et vakkert sted, og er helt fantastisk å besøke i mai-juni eller september-desember for å nyte det fantastiske været og skjønnheten i stedet. Unngå også monsun sesongen for å unngå problemer og planlegg et besøk til dette vakre og sjarmerende stedet.

Leave A Comment

3 + = 4