Topp 9 Bridal Updo frisyrer | Stiler på livet

Det finnes ulike former for brude opp dos som kan prøves ut. Disse er for det meste profesjonelt gjort fra salonger. Det kan også være en person som deltar på et bryllupsfeste og ønsker å sport noe fancy som dette. Disse er også gode å bære med sarees og andre tradisjonelle slitasje. Disse kan også gjøres med blomstertilbehør og andre pearl head pins. Ofte kan blomster som er kunstige også brukes med disse.

Brude Updo hairstyles

Disse er ganske prangende og ser også glamorøse ut. Hvis disse gjøres riktig, kan disse brukes til andre parter. Hvis en person er god med kreative hender, kan de bruke disse på egen hånd uten profesjonell hjelp. Men hvis en person vil ha disse profesjonelt ferdige som er veldig stilige, så bør disse gjøres fra salonger med økte på forhånd. Tilbehør er ganske nyttige for disse. Disse er også ganske prangende.

Nedenfor er de øverste 9 typer brude opp dos som en person lett kan gjøre på håret.

Beste Bridal Updo frisyrer:

1. Floral Accessorized Look:

bryllup up do hairstyles   Braided up do

Dette er gjort med noen profesjonell salong hjelp. En person som ønsker å sporte noe som ikke vil gjøre ryggen svette, kan de sporte disse. Disse kan være utsmykket med blomster eller blomsterpinner.

2. Den bølgete bunken:

Brude updo hairstyles 2

Dette er et veldig stilig utseende, og dette vil også trenge litt parlor eller profesjonell hjelp. Disse er gjort med polstring hvis volumet ikke er nok. Disse kan også klippes med noen pins og også rhinestone klipp. Disse gjør disse ser enda mer fremtredende.

3. High Low Rolls:

brude updo hairstyles3

Dette er en veldig kjendis type utseende. Disse er også ganske glamorøse. En person kan bruke kardborrelås for å få rullene, og dette vil også kreve varme påført. Disse kan gjøres med en plissering på sidene, og disse kan pyntes med noen blomsterpinner og annet tilbehør til Rhine stein.

Se mer: Swept Bang Frisyre

4. Det Messed Hair gjør:

brude updo hairstyles4

Dette er et mye messet utseende som er ganske kjendis som. Disse er ofte sported av folk som deltar på en fest og er tenåringer eller ønsker å se kjendis som med et rotet utseende. Disse bør gjøres med litt frizz spray. Hvis teksturen er tørr, kan den brukes til å skape den luftige følelsen.

5. Fossebase:

brude updo hairstyles5

Dette er gjort i et veldig kreativt mønster. Tykkelsen kan imidlertid økes med litt frizz spray. Dette vil gjøre tekstur tørr for å holde utformingen lenger til neste vask.

6. The Vintage Rolls:

brude updo hairstyles6

Disse er veldig populære og kan sportes av mange. Disse brukes ofte til sport for fester. Disse kan gjøres enkelt for alle typer anledninger. Disse vil heller ikke la en person svette som ryggen holdes fri fra noen seksjoner som henger løs.

7. Pin Bunch:

Brude updo hairstyles 7

Disse gjøres enkelt ved hjelp av noen polstring og også litt frizz spray. Disse kan lett sportes for fester.

8. Den vinkede puffede utseendet:

Brude updo hairstyles 8

Dette er en halv opp og halvvalset utseende. Dette gjøres enkelt med rullene som en person kan kjøpe fra butikkene. Mange gjør disse med noen spray for å gjøre seksjonene tørre slik at designen ikke faller av. Designet blir vanligvis løs fordi seksjonene kan være silkeaktig, noe som ikke er tekstur som er nyttig for å gjøre disse til fester.

Se mer: shaggy frisyrer med bangs

9. Ponyflettet utseende:

Brude updo hairstyles 9

Dette er et klippet utseende. Dette er også ganske girly. En viss del er en opp og resten plukket.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

+ 42 = 43