Topp 9 Beste Diamond Facial Kit Merker I India For 2018 | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Topp 9 Beste Diamond Facial Kit Merker I India For 2018 | Stiler på livet

Utforsk det valgte utvalget av de beste diamantmaske-merkene som mest er foretrukket som det beste av alt. Innføringen av hvert merke med beskrivelse om hvordan du bruker diamant ansiktssett og pris er også nevnt her.

Slik bruker du Diamond Facial Kit:

Den universelle metoden for å utføre ansikter forblir det samme trinn for trinn. Den eneste forskjellen er at i de fleste diamantfasettsettene har de gitt et serum for den endelige anrikningen av hudtekstur. Til å begynne med er ansiktsrenseren brukt til å rengjøre overflate urenheter fra huden. Deretter blir gitt skrubbe brukt til å exfoliere ansiktshuden. Deretter vil en massasje krem ​​bli gitt for å gi ansiktsmassasje slag i ca 20 minutter. Deretter holdes ansiktet avslappet ved å bruke den endelige ansiktspakken eller masken. Og nå, etter å ha rengjort ansiktet grundig, bør serumet påføres.

Bruk:

Disse Diamond ansikter har den vanlige ingrediensen som Diamond ekstrakter i de fleste kremer. Sammen med det kan vi også ha fordelene med andre viktige næringsstoffer for hudens velvære. Samlet hjelper de oss med å lette, lysere og bleking av hudtekstur. De beroliger og kjemper også mot hudinfeksjoner. Noen pakker, er nyttige for å overvinne pigmentering og rynker på grunn av hudens aldring.

Beste Diamond Facial Kit Brands i India for 2018:

Ta en titt på disse topp 9 diamant ansikts sett produkter nedenfor,

1. Shahnaz Husain Diamond Facial Kit:

Shahnaz Hussain Diamond Facial Kit

Dette Shahnaz Diamond-ansiktssettet er en av de mest populære i denne serien. Dette har en kraftig alderskontrollformel for å oppnå tidløs skjønnhet. Det renser, forynker og refinerer huden ved å regenerere de nye hudcellene. De hjelper oss med å bli kvitt de døde hudcellene og forbedre hudene over skjønnhet. Den inneholder en mild ansiktsrenser, 24 karat Diamond Plus anti-aldrende eksfolierende skrubbe 10 gram, Diamantutstråling rehydratiseringsgel 10 gram, Diamant fuktighetsgivende og nærende krem ​​10 gram og Diamond hudforyngende og beautifying mask10 gram.

bruk:

Rengjør først ansiktet med den gitte ansiktsrenseren. Og tørk den ut med en fuktig bomullsstykke. Deretter skrubbe ansiktshuden forsiktig med eksfolierende skrubbe gitt i omtrent 5-8 minutter. Rengjør ansiktet. Bruk deretter fuktighetsgivende og nærende krem ​​for å massere ansiktshuden i ca. 20 minutter. Rengjør igjen ansiktet med våt bomull. Til slutt, ta denne foryngende og beautifying masken og gjelde over hele ansiktet. Hold pakken i ca 20 minutter. Og så vask ansiktet grundig for å få et strålende utseende.

Pris:

INR 399 for 40 gms.

2. Lotus Herbals Radiant Diamond Facial Kit:

Lotus Herbals Radiant Diamond Facial Kit

Dette strålende Lotus Diamond-ansiktssettet fra Lotus Herbals reduserer utseendet av aldring, blemmer, akne og andre hudsykdommer. Det fjerner alle urenheter som er til stede i huden og avslører den ungdommelige glødende huden. Massasje krem ​​og masken som følger med her, hjelper oss med å gi det strålende utseende som gjør oss klar for festen. Ansiktssettet inneholder en grunnleggende rengjøringsmiddel, aktivator, massasje krem ​​og en maske.

bruk:

Ansiktet blir først rengjort med et grunnleggende ansiktsrenser gitt i settet. Deretter blir det tørket ut rent. Deretter bruker vi aktivatoren for å trenge inn i kremet etterpå, for dypt inn i huden. Og så masseres kremet kontinuerlig forsiktig over hele ansiktet, inkludert nakken i ca 20 minutter. Så blir ansiktet rent igjen. Endelig er diamantmasken påført ansiktet. Du kan vaske ut etter at den er tørket helt for å få et nydelig utseende.

Pris:

INR 315 for 37 gms.

3. TBC av Nature's Diamond Facial Kit:

TBC by Nature’s Diamond Facial Kit

Dette merket av TBC av Nature's Diamond Facial Kit bruker en toppkvalitet av ingredienser og beholder naturressursene effektivt med sin autentiske form. Ingen skadelige kjemikalier blir brukt i dette produktet, men bare de tradisjonelle effektive egenskapene til planter tas sammen for formuleringen. Diamond-ansiktssettet består av rensing, exfoliating, massasje og ansiktspakkeapplikasjon. Her er det to ekstra produkter der en er en forfriskende gel som skal brukes etter skrubbingen. Og den andre er serum som skal brukes etter den endelige pakningen. Det forbedrer hudens radiator og fjerner også tanker sammen med det gir et lysere og vitalt utseende.

bruk:

Ansiktet er grundig renset av ansiktsrenser gitt i settet. Nå er huden klar for skrubbe og peeling. Den forfriskende gelen som påføres neste, gir en fin beroligende følelse mot huden. Massasje krem ​​gni i ca 20 minutter. Og så påføres en ansiktspakke endelig til å sitte i ytterligere 20 minutter. Som en avsluttende prosedyre påføres klarerende serum på huden.

Pris:

INR 223 for 55 g.

4. VLCC Natural Science Diamond Facial Kit:

VLCC Natural Science Diamond Facial Kit

Dette VLCC Diamond ansiktssettet er egnet for alle hudtyper, og som bidrar til å rense den fete huden og polerer hudcellene grundig. Det reduserer også rynker som er oppdaget i de tidlige årene. Det gjør huden ungdommelig og glødende. Ansiktssettet inneholder en Detox lotion, skrubbe, massasjegel og vasker av maske.

bruk:

Etter rengjøring av ansiktet påføres Detox lotion på den for å fjerne de døde celler og urenheter på den. Skrubben gir exfoliates huden som skal brukes i 5 til 10 minutter. Massasje kremet her er basert på gel, som er veldig lett å påføre og også veldig lett synker inn i huden. Igjen etter at du har rengjort ansiktet med en våt klut, blir det til slutt påført maske som kan vaskes ut etter en annen 20 minutter.

Pris:

INR 350 for 30 g.

5. Vedic Line Tejas Diamond Facial Kit:

Vedic Line Tejas Diamond Facial Kit

Dette Vedic Line Diamond Ansiktssett gir et ekstraordinært utseende på ansiktshuden. Det renser det øvre lag av huden og fjerner alle uønskede urenheter og døde hudceller. Kittet inneholder skrubbe 100 ml, massasje krem ​​100 ml og massasjegel 100 ml, maske 100 ml, tejas cleanser 100 ml og fukteserum 100 ml.

bruk:

Som et første skritt blir ansiktet rengjort med Tejas rensemiddel. Deretter gnides skrubben over hele ansiktet for å exfoliere huden. Og igjen etter å ha rengjort ansiktet, er massasje gjort i ca 20 minutter. Deretter påføres en Tejas-pakke for å lene seg tilbake og slappe av i 20 minutter. Igjen en maske skal brukes. Til slutt påføres Tejas fukteserum på huden for å få det til å lyse.

Pris:

INR. 1925 for 600 ml.

6. Biotique Diamond Bhasma Facial Kit:

Biotique Diamond Bhasma Facial Kit

Dette Biotique Diamond ansiktssettet er helt organisk ansiktssett der det ikke brukes sterke kjemikalier. Massasje krem ​​og exfoliator gitt i dette settet gjør huden lysere, hvitere og også lysende. Pakken inneholder et ansikt Skrub 15 gm, massagel 15 gms, ansiktsmaske 15 g, ansiktscreme 15 gm og sveitsisk magisk mørkpunktskorrigator.

bruk:

Huden blir først rengjort og den gjeldende skrubben brukes til å fjerne de døde hudcellene. Da gelen som er gitt her, brukes til massering. Det er gjort i ca 15 minutter. Det er en maske som påføres over hele ansiktet, inkludert nakken. Etter avskalling av denne masken, påføres et ansiktsfløde igjen, hvor diamantekstrakt er indusert, på ansiktet for å sitte i 20 minutter. Som et siste skritt, brukes sveitsisk magisk mørkpunktskorrektor for å gi beroligende følelse til huden.

Pris:

INR 330 for 60 gms.

Se mer: Ayurveda Diamond Facial Kit

7. Nutriglow Diamond Facial Kit:

Nutri-Glow Diamond Facial Kit

Dette Nutriglow Diamond ansiktssettet har hudlysing, bleking og lette egenskaper i det som bidrar til å rengjøre og fjerne forurensninger hvis noen. Det hjelper også med å fjerne flekker og flekker på grunn av pigmentering. Det forlater huden din ungdommelig og som en glødende hud. Kittet inneholder en rengjøringsmiddel 100 g, skrubbe 100 g, eksfoliator 100 g, gel 100 g, krem ​​100 g, pakke 100 g, serum 10 ml og 100 ml toner.

bruk:

Ansiktet er renset med rengjøringen gitt og deretter skrubbing og exfoliating handlinger er gjort. En gel påføres for en beroligende følelse. Og det er en massasje creme, som er gjort i 20 minutter. Pakken påføres og etterlates å tørke ut, hvorpå et serum tørkes ut. Endelig er prosedyren fullført ved å bruke en toner.

Pris:

INR 2050 for 710 gms.

8. OxyGlow Nature's Care Diamond Facial Kit:

oxy Glow Nature’s Care Diamond Facial Kit

Oxyglow diamant ansiktssett er egnet for alle variabel hudtyper. Det bidrar til å fade bort mørke flekker og blemmer på ansiktshuden. Det renser og forlater huden synlig klar. Kittet inneholder en fuktighetskrem, massasje krem, skrubbe og glatt skinnende hud serum, rensemelk og en ansiktspakke.

bruk:

Ansiktet er grundig renset ved å bruke rensemelk. Deretter brukes ansiktsskrubb for forsiktig peeling av huden. Og massasjekremet er gitt her for å gi det milde slag i ca 20 minutter. Det er et glatt, skinnende hudserum gitt her, noe som gir en beroligende følelse for huden. Og til slutt er det et ansiktspakke som kan gjøres det sitte i 20 minutter på ansiktet og deretter vasket av.

Pris:

INR 1095 for 165 g.

Se mer: Slik bruker du ansiktssett

9. Nature Essence Ravishing Diamond Facial Kit:

Natur Essence Ravishing Diamond Facial Kit

Dette Natur Essence Diamond ansiktssett gir oss en jevnere hudflekk som gir det godt fuktighet og næring. Det hjelper også med å forynge og etterfylle huden som gjør den rettferdig til neste nivå av hudfarge. Pakken inneholder et ansiktsrenser, skrubbe, hudkrem, glødelampe og en skinskremkrem.

bruk:

Som et første skritt, blir ansiktet rengjort med et ansiktsrenser gitt her. Skrubbingen brukes til å peeling av de døde celler. Deretter er det en hudkrem her for å massere den i 20 minutter. Endelig blir ansiktshuden avslappet ved å bruke en glødelampe i ca. 15 minutter. Også, det er en polsk krem ​​for å forbedre gløden.

Pris:

INR 450 for 170 gms.

Diamanter er en av de hemmelige ingrediensene som brukes i de tradisjonelle dagene kosmetikk, for forbedring av hudens strålende. De har alltid vært det spesielle kongelige valget for lysets velvære. Bruk denne unike kombinasjonen av hudkrem som brukes i disse ansiktssettene her. Utover dette kan du også velge aroma Diamond Facial Kit, o3 Diamond ansikts kit og Oriflame Diamond ansikts kit som også er best i sine kategorier.

Se mer: Slik bruker du gull ansiktssett hjemme

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map