Topp 9 Bandhani Sarees Med Bilder | Stiler på livet

Bandhani er en type slips og dørteknikk som brukes til å dekorere stoffet. Denne svært dyktige prosessen inkluderer å plukke stoffet tett på flere punkter ved hjelp av tråd for å gi forskjellige design og farging av kluten i forskjellige farger for å gi fargerik design. Dermed er forskjellige kombinasjoner av farger mulig i denne typen. Denne prosessen med tie-die var kjent for evigheter, og dens tidligste bevis var Indus Valley Civilization nesten rundt 400 B.C. Bandhani sarees har blitt husstandsnavn og er lett tilgjengelige i markeder over hele India. Hovedsentret s ligger i vestlige delen av India-Rajasthan, Gujarat, Punjab-regionen og andre. Etterspørselen har økt de siste tiårene.

Beste Bandhani Sarees Med Bilder:

Så her er noen topp 9 Bandhani sarees tilgjengelig på markeder i India.

1. Maroon Colored Bandhani Cotton Saree:

Bandhani sarees

Denne bandhani-stylede sarenen er et bomullsstoff. Denne tradisjonelle typen Bandhani-bomullssarea er kjent i flere tiår. I denne bomullssareen er det kombinasjon av to farger. Slipsdørene er ferdige i gule og hvite farger over hele sareen. Pallu er av forskjellig farge enn for hele sareen. Du ville føle deg helt komfortabel med å ha på deg dette antrekket.

2. Orange-Blue Bandhani Saree Med Speil Works:

Bandhani Sarees-Orange-Blue Bandhani Saree With Mirror Works

Oransje-blå kombinert halv halv saree er en designer saree som har multi-farget effekt. De intrikate bandhani-verkene er gjort på den oransje fargede pallu. Mirror arbeider er langs hele saree grense. Speilene er festet til sareen med flerfarget trådverk som virker fantastisk. Den andre delen av sareen er av levende blå farge består av flerfargete verk.

3. Blå Bandhani Chiffon Saree:

BandhaniI Sarees-Blue Bandhani Chiffon Saree 3

Denne sareen består av forskjellige nyanser av blå alternativt. Det grunnleggende stoffet er chiffong som er kombinert med bandhani-stil. De hvite bandhani-utskrifter er gjort i vanlige mønstre med speilverk gjort i oransje farge ved vanlige hull og langs grensen.

4. Rosa Pure Georgette Bandhani Saree Med Kundan Works:

BandhaniI Sarees-Pink Pure Georgette Bandhani Saree With Kundan Works 4

Kundan-arbeider er blandet med bandhani-stylet saree for å ha designutseende. Denne rene georgette rosa sareen har en lett og myk tekstur som kan brukes i spesielle hendelser som opprettholder det tradisjonelle utseendet.

Se mer: Nauvari Saree Bridal

5. Mørk Rosa-Blå Pure Bandhani Silke Saree:

BandhaniI Sarees-Dark Pink-Blue Pure Silk Bandhani Saree 5

Kombinasjon av to kontrastfarger er lagt vekt på i denne sareen, og opprettholder sitt enkle utseende. Blå med rosa deler hovedsakelig langs kantene og pallu observeres med hvite bandhani-design. Skjønnheten i denne sareen blir forbedret med den silkefulle tekstur.

6. Grønn-gul halv og halv Trykt Bandhani Saree:

BandhaniI Sarees-Green- Yellow Half And Half Printed Bandhani Saree 6

Halvgrønn og halvgul designer-trykt bandhani saree virker annerledes enn den vanlige bandhani sareen. Utskriftene er hovedsakelig i pallu som også har den rosa fargen i den. Det kan kobles sammen med rosa, skyggelagt bluse.

Se mer: Chanderi Silk Sarees

7. Rød kunst Silke Trykt Designer Bandhani Saree:

BandhaniI Sarees-Red Art Silk Printed Designer Bandhani Saree 7

Denne sareen er en monokromatisk saree med ren rød farge. Kunst silke ser fantastisk ut i rød farge med svært små hvite og gule bandhani arbeider gjort over saree.

8. Krem-Rosa Jaipur Bandhani Saree:

BandhaniI Sarees-Cream-Pink Jaipuri Bandhani Saree 8

Denne krem ​​og rosa farget Rajasthani Bandhani saree er for det meste slitt i bryllupsmøter eller brukt som en brude saree. De tunge arbeidene på den nedre delen med gylden og multi-farget effekt, og også utformet pallu ser fantastisk ut.

Se mer: Pothys Saree Collection

9. Rosa farge Pure Crepe Bandhani Saree:

Rosa Color Pure Crepe Bandhani Saree

Denne sareen har en annen tekstur fra de ovennevnte sarees. Den har intrikate bandhani arbeider gjort med hvite på den rike rosa farget crepe bandhani saree. Denne designede steinen og speilet fungerer også langs grensen

Tradisjonen med bandhani sarees opprettholdes på forskjellige måter ved blanding og kombinasjon av ulike stiler lagt til denne sareen. Den kan brukes av forskjellige eldre kvinner ved å velge den riktige kombinasjonen av bandhani saree enten designers utseende eller det enkle utseende

Leave A Comment

21 + = 23