Topp 9 Ansiktsservietter | Stiler på livet

Ansiktsservietter eller håndkleetter blir stadig populære hver dag. De hjelper til med å rense huden uten vann. Når vi er på farten, er det ikke mulig å vaske ansiktet med vann. Noen ganger kan vi ikke benytte vann på alle steder. På den tiden kommer ansiktsservietter til spill. Siden tiden ble ansiktsservietter ble først lansert, ble kvinner blitt mer sikret av utseendet deres. Ved hjelp av disse små bruk og kaste håndklær kunne kvinner rengjøre ansiktet som de ville ha gjort hvis de kunne benytte vaskerom. De er en av de mest effektive og populære oppfinnelsene innen skjønnhet. Nedenfor er de 9 beste ansiktsservietter for øyeblikket.

Forskjellige ansiktsservietter med bilder:

1. Boots Expert Sensitive Cleansing and Toning Wipes:

Facial Wipes1

Disse klutene fungerer godt på huden uten å forårsake noen form for skade på det. Den er egnet for en allergisk og følsom hud. Kvinner med tørr hud bør erstatte deres nåværende ansiktsduker med denne. Makeup kan fjernes effektivt med disse kluterne.

2. Simple Cleansing Facial Wipes:

ansikts wipes

En av de beste ansiktsservietter i markedet er Simple Cleansing Facial Wipes. Den er mild i naturen og gir brukerne riktige resultater. Huden vil se næring og glødende. Det fjerner med hell alle tegn på stress.

3. Burt's Bees Sensitive Facial Cleansing Håndkle:

Facial Wipes3

Kvinner i alle hudtyper kan bruke dette produktet komfortabelt. Uten tvil, gjør disse towelettes effektivt sitt arbeid som er, slik at huden ser ut vasket. De er laget av bomull som hjelper til med å gjøre huden myk. Sammen med dette inneholder dette produktet også ekstrakter som fukter huden godt.

4. Dermalogica Skin Purifying Face Wash:

Facial Wipes4

Produktet brukes ofte til fjerning av urenheter etter trening. Kvinner som bor i fuktige områder, vil være mest fordelaktige fra disse klutene. Det vil ikke koste deg mye, men vil lindre huden på alle slags urenheter og forurensninger.

Se mer:  Beste Facial Cream For Men

5. Ja Til Blåbær Lette Ansiktshåndklær:

Facial Wipes5

Dette produktet har 30 kluter som er for-fuktet. Disse kluter har godheten til kokos og blåbær som fungerer som effektive rensemidler. Sammen med dem har klutene også sitronekstrakter som lyser huden naturlig.

6. Olay 4-in-1 Daily Facial Cloths;

Facial Wipes6

Olays 4-i-1 ansiktsservietter er effektive for å fjerne alle slags mascara. Du trenger ikke engang å bruke et ansiktsvask når du kommer hjem. For hver kvinne, hvem er mest opptatt av hennes utseende, er dette produktet en livredder.

Se mer:  Ansiktsoljer

7. Dickinson's Cleansing Astringent Håndkle:

Facial Wipes7

Innenfor en rimelig pris kan du forbedre ansiktsappellen ved å bruke disse klutene. Denne pakken med 20 kluter vil være den beste skjønnhetspresent du kan gi deg selv. De er reisevennlige og passer for alle hudtyper.

8. Olay Total Effects Wet Cleansing Cloths:

Facial Wipes8

Noen eksperter anser disse klutene som de beste noen gang. De er effektive for å gjøre huden jevn, fukte den og forbedre lysstyrken.

Se mer:  Beste ansiktsprodukter

9. Kjærlighet og skjønnhet Makeup Remover Cleansing Wipes:

Facial Wipes9

Denne pakken med 60 fremragende ansiktsservietter kommer med en guddommelig lukt og har vist seg å være fruktbar når du fjerner sminke. Innenfor et overkommelig prisklasse, er disse remover rengjøringspapirene muligens den beste løsningen for å fjerne mascara på farten.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

94 − = 85