Topp 9 Alkaline Vann Side Effects | Stiler på LIfe

Det er mye sagt og skrevet om fordelene med alkalisk vann. Men vanlig bruk av alkalisk vann kan også forårsake bivirkninger som hindrer normal funksjon av kroppssystemet. Les dette innlegget for å lære faktiske fakta om bivirkningene ved å drikke alkalisk vann.

alkalisk water side effects

Normal drikkevann har en pH på 7 og anses å være nøytral. Alkalisk vann har derimot en pH på enten 8 eller 9. Den har også høyt innhold av alkaliserende forbindelser sammen med mineraler som magnesium, kalium, silika og kalsium. Naturlig forekommende alkalisk vann er utvilsomt bra for helse, men det vi får i dagens tider er vann som kunstig er gjort alkalisk. Siden vannet er gjort alkalisk ved hjelp av ulike midler, er det en mulighet for at den kan gå tilbake til sin opprinnelige form. Så selv om pH i kunstig alkalisk vann er det samme som naturlig forekommende alkalisk vann, kan det være en merkbar forskjell på hvordan det påvirker kroppen din. Kunstig fremkalt alkalisk vann kan vise seg å være gunstig i noen dager, men i det lange løp kan det til og med føre til alvorlig komplikasjon. Ta en titt på disse topp 9 alkoholiske bivirkningene som du må være fullt klar over:

1. Kardiovaskulære problemer:

Langvarig bruk av alkalisk vann til drikking kan til og med føre til kardiovaskulære problemer, som avslørt av ulike studier. Alkalisk vann fører til økt sekresjon av enzymer i ditt kardiovaskulære system som kan skade musklene rundt hjertet ditt. Det kan derfor summeres at å drikke alkalisk vann først kan forynge kardiovaskulære celler, men i det lange løp kan effektene være katastrofale.

Se mer: Grønnsaksjuice Oppskrift for vekttap

2. Fordøyelsessvikt:

Drikke alkalisk vann forårsaker bratte endringer i pH-nivået, og det kan hindre fordøyelsesprosessen. Fordøyelsesproblemet som skyldes alkalisk vann er mer alvorlig hos personer over 60 år. Det har vist seg at langvarig bruk av alkalisk vann til drikking kan føre til hypoklorhydria som er preget av redusert absorpsjon av kalsium i kroppen. Derfor kan alkalisk vann drikkes mer enn godt for fordøyelsen.

3. forårsaker dehydrering

Det har blitt funnet at å drikke alkalisk vann kan forårsake dehydrering i stedet for å holde kroppen hydrert. Tilstedeværelse av for mange ioner i kroppen kan resultere i akutt dehydrering på mobilnivå.

4. Metabolske abnormiteter:

Metabolisme er viktig for å generere energi for normal funksjon av kroppens systemer. Ulike studier har vist at bruk av alkalisk vann kan føre til abnormiteter i metabolismen, noe som kan føre til plager som ødem og metabolsk alkalose.

5. Utøver trykk på nyrene:

Nyrer bidrar til å opprettholde normalt pH-nivå i kroppen, og så å drikke alkalisk vann daglig vil gjøre kroppen mer alkalisk og legge ekstra byrde på nyre for å få pH-nivået til å være ideelt. Folk som allerede lider av en form for nyresykdom må aldri forbruke alkalisk vann.

Se mer: Hvordan lager du Alkalisk Vann

6. årsaker til næringsdefekt:

Næringsinntaket i kroppen er i stor grad avhengig av pH-nivået. Å drikke alkalisk vann daglig kan øke pH-nivået i kroppen din i den grad at det kan forstyrre absorpsjonen av viktige næringsstoffer i kroppen som vitamin B12, folat, kalsium og jern for å nevne noen få. Næringsdefekt forårsaket i kroppen kan resultere i forsinket vekst og andre abnormiteter.

7. ømme muskler

Å drikke alkalisk vann kan også resultere i ømme muskler på grunn av ubalanse forårsaket i kroppens pH-nivå.

8. hodepine:

Hodepine er en annen irriterende bivirkning av alkalisk vann når det brukes daglig. Graden av smerte kan variere fra en person til en annen.

Se mer: Er alkalisk vann godt for deg

9. Søvnighet og trøtthet:

Å bruke alkalisk vann hver dag kan til og med føre til tretthet og tretthet. Du kan også føle seg søvnig mesteparten av tiden på grunn av ubalanseårsaken i pH-nivået.

Du har nå lært at selv om alkalisk vann gir flere helsemessige fordeler for kroppen ved å redusere surheten og gjenopprette pH-balansen, har den også potensialet til å forårsake disse bivirkningene. Omfanget av irritasjon kan imidlertid variere fra person til person.

Leave A Comment

54 + = 64