Topp 8 indianske frisyrer | Stiler på livet

Som du kjas og mas rundt huset på jakt etter den rette kampen til de diamantdanglere, vet du at du allerede kjører sent for galla partiet du har rett til å delta på, og likevel å være en indisk, stopper deg fra å delta på en fest uten et snev av ekstravaganse for å omdefinere kulturen din. Indianere er alltid de mest sprudlende når det kommer til en fest hvor du ofte kan se oss kledd til den beste sportslige en like tiltalende frisør. Nå som du løper sent, her er noen av de raske frisyrene som kommer til en fest som vil gi deg pusten.

Kraften til Braids:

indian party hairstyles1

Du visste aldri at fletninger var så kraftige før dette når et enkelt tillegg av en flett kan forandre en hel titt på kvelden. Dette er et flott utseende spesielt for de unge trotters. For de som tror på flaunting åpent hår, kan de legge til et dash parti utseende til håret ved å legge til en eller to fletter og pålegg med en søt liten pynt.

Pin Up:

indian party hairstyles2

Den klassiske pinup er en av de mest tidkrevende frisørene, men på slutten av kvelden når du ser de endelige resultatene, vil du definitivt føle deg verdig din tid brukt. Utsikten starter med en ren ryggbørste eller en med løse frontlås. Forut for dette, utsatt for et lite hår curling for ekstra effekt og nå enkelt ruller opp tråder pinning dem opp som en perfekt frisyre.

The Single Tier Loop:

indian party hairstyles3

Dette utseendet kalles for det meste den løkkede hestehale som er enkel å lage og også et trendinnstilling. For å krydre din daglige lave ponny, samler du håret ditt i bunnen i dag, og etter at ponyen er laget, skape en løkke over slipset og passere ponyen gjennom den. Dette er tidseffektiv frisyre kan være en fin siste øyeblikk fest utseende.

Tri-Looped Look:

indian party hairstyles4

Dette er bare en annen variasjon til frisuren som er nevnt før dette. Der var det en enkelt løkke, og her endrer vi frisyren ved å legge til to lag. Løkkene er her mer innsnevret og opptatt og gir et pent og solid utseende. Men uansett hvor streng det ser ut, kan dette være en absolutt festpakke.

Se mer:  Frisyre til kjolen kjole

The Simpleton:

indian party hairstyles5

Enkelhet er den beste måten å gå på når du ønsker å gå for et nøkkelferdige party-utseende. Ekstravaganse er kanskje ikke din kopp te og for damene som forakter litt for mye, her er en rask løsning. Snitt ut foran låsene på hver side av ansiktet ditt og pin dem helt til baksiden av hodet. Et ornament kan da brukes til å skape iver i utseendet.

Den klassiske fransk:

indian party hairstyles6

Ved klassisk fransk mener vi en av de klassiske franske flettene som er en av de viktigste frisørene i dette utseendet. For å få denne utseendet starter vi med en enkel fransk fletning som starter fra kronen helt til baksiden. Nå samle håret til slutt og knytt det til en myk bolle.

Se mer:  Enkel Fest Frisyrer

Braid Bun:

indian party hairstyles7

Braidboller er ganske morsomme og spennende for sport. For å få denne utseendet, begynner du å knytte håret til en høy ponny. Vanligvis å legge til volum i bunken din, kan du legge til på noen hårforlengelser. Begynn nå ved å knytte håret til en fletning. En gang ferdig vikle rundt flettet i en bun form, og du vil bli ferdig.

Se mer:  Frisyrer for hendelser

The Hippie Band:

indian party hairstyles8

Hippieflettene skriker av enkelhet og likevel er et blikk så allment, du vil vende hodene mens du går ned i festepartiet. Du må bare begynne å flette låsene fra kronen helt til slutten og deretter pakke dem rundt til den andre siden.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

56 − = 48