Topp 8 Harley Davidson Tattoo Designs | Stiler på livet

En klassisk tatoveringstrend oppstod fra syklistbendene som valset ned i gatene i Amerika, i deres alle skinnklær, skjegg og sykkelhansker, støvler og kjeder, alle de klassiske klichéene. En del av tatoveringsidéene som vi ser i dag, har blitt oppmuntret av dem, de klassiske ankre, fuglene, piggtrådene og for det meste kjærligheten til deres liv, deres kjøretøy. Biker gjenger er alltid sportslige sykkelen, Harley Davidson og å skildre sin uendelige kjærlighet til dette kjøretøyet mange velger å tatovere det samme på huden deres. Nå trenger du ikke å være en del av syklisten for å forkynne din kjærlighet til en Harley, men folk som velger denne tatoveringsideen antas vanligvis å eie en til deres navn. uavhengig av deres eierskap, hvis tatoveringer som vises ned, føles rett til deg, bry deg aldri om å bruke tiden din til å tenke på om du skal få dem eller ikke. En klassisk Harley Davidson tatovering kan aldri virkelig gå galt.

harley davidson tattoo designs

Harley Davidson Tattoo Designs:

Her er de 8 beste Harley Davidson tatoveringsdesignene for menn og kvinner som følger.

1. sykkelen selv:

Harley Davidson tattoo 1

Vanligvis når vi snakker om Harley Davidson tatoveringer, vil vi vanligvis forvente en skrive opp eller signatur stil. Men her ser vi den mektige sykkelen som poserer på underarmen, og utgjør en god design for en Harley Davidson fanatiker. Sketched og skyggefullt til perfeksjon, ser denne tatoveringen veldig fantastisk ut i underarmen. Det er en av de beste Harley Davidson tatoveringsdesignene for menn.

2. Del etter del:

Harley Davidson tattoo 2

En av de beste delene ved å eie en Harley, ville bety at vi sprang opp motoren og pelting nedover veien med høyt brølende lingering, og alt dette skylder eksistensen til den kraftige motoren. Dette er sannsynligvis hvorfor, i denne tatoveringen valgte han kilden til den, Harley-motoren ble blekket med tagget av Harley Davidson på den. Dette er en av de populære Harley Davidson tatoveringer for menn.

3. Logo Reveal:

Harley Davidson tattoo 3

Hvis du vil skildre kjærligheten til Harley Davidson, men ikke ønsker å gå ekstravagant, kan du alltid velge logoet som vanligvis pleister sammen med alle Harley-bilder. Den mektige ørnen, som skyter opp i himmelen, står for tatoveringen her med Harley-taggen etset med fet skrift.

4. Plot utfolder Harley Davidson Tatoveringer:

Harley Davidson tattoo 4

Et minneverdig minne eller bare det daglige ridningsstedet, syklisten her har etset ned en detaljert historie om en mann som kjører i hans Harley som en annen på hesten konkurrerer med ham. Bakgrunnen ligner et mykt fjell eller steinete område eller bare ørkenen, en perfekt følgesvenn for turen langs.

Se mer: Infinity Tattoo On Wrist

5. Dratt gjennom og gjennom:

Harley Davidson tattoo 5

I dette bildet følger tatoveringen en av de nyeste trendene der Harley Davidson-logoen peker ut fra den rippede huden, som nå holder seg til de siste fibrene, før de også spleiser resterne. Dette vil vanligvis vise at troen og hengivenheten mot kjøretøyet muligens viser hvordan Harley er integrert dypt i blodet.

6. Deadly Skull Harley Davidson Tatoveringer:

Harley Davidson tattoo 6

Underarmene til din buede arm vil være det perfekte stedet for dette geni av en tatoveringsblekk. Den begynner med en klassisk kraniet støttet av raserende flammer som skildrer fare og risiko, ettersom Harley-logoen med ordene etset på den, vises på baksiden, robust og kraftig, og skaper en farefylt innvirkning.

Se mer: Money Tattoos Pictures

7. Bare Bare Minimum:

Harley Davidson tattoo 7

Selv om du følger Harley Tagline, "Live to Ride", når det kommer til å tatovere kjærligheten permanent på kroppen, går du heller på en liten skala myk tatovering enn en ekstravagant. Dette er også en passende tatovering for jenter som elsker kjøretøyet. Den lille svarte silhuetten av kjøretøyet støttes av de etsede ordene under. Dette er en av Harley Davidson-tatoveringsdesignene for kvinner.

8. Den mektige sammenligningen Harley Davidson Tatoveringer:

Harley Davidson tattoo 8

Sammenlignet med fuglens konge, den majestetiske ørnen, er her en klassisk rip gjennom hudtatoveringsdesign som viser en kraftig klø av den nærende ørnen som avslører Harley Davidson-logoen bak den. Det er en av de populære Harley Davidson tatoveringer for jenter.

Se mer: Old School Tattoo Betydninger

Leave A Comment

45 − 41 =