Topp 6 Gull Ansikter For Fet Hud | Stiler på livet

Gull brukes ikke bare i smykker og pyntegjenstander til festivaler, men en stor del av dette gullet er lagret for den gyldne deg hvor metaller som gull har blitt funnet å være eksplisitt gode for huden din, spesielt de oljetyper.

gull facials for oily skin

India har alltid vært ivrige etter å bruke økologisk over kommersiell. Nå kan vi ikke smelte gull og gni det på huden vår, og derfor har noen av veteranens kosmetologer funnet ut den enklere måten for deg å innlemme gull i skjønnhetspleieregimet. Disse kommer i kommersielt lagde flasker, men de er alle organiske og lettvirkende.

Hvordan Gull Facial Benefit:

gull facial

Før vi går videre til de ulike kommersielle produktene, må vi vite hvordan gullet vil hjelpe oss i våre hudproblemer. Nå er gull et av de mykeste, byttebare metaller, og dette når du masserer i huden din, vil hjelpe deg med å øke blodstrømmen. Også, gull har blitt annonsert som en klassisk måte å fjerne giftighet der friksjonen under massasje forårsaker toksiner fra under for å bli sittende fast på laget på gullet. Bortsett fra det kan hudcellefornyelse og anti aldring holdes tilbake med gull som det revitaliserer og forynker huden din.

Gull ansiktsbehandlinger for fet hud:

Her er våre 9 beste gull ansikter for fet hud.

1. VLCC Gold Facial For Olje Hud:

VLCC gold facial kit

VLCC-settet kommer i fire rør, gullskallemask, gullkrem, gullgel og gullskrubbe. Pakken sammen med 24 karat gull inneholder essensen av gurkemeie og sitron som fordeler huden din og lyser og lyser huden din. Gullgelen kommer med gallnøttekstrakter som holder huden din næret og betinget.

2. Naturens Essence Gold Facial For Olje Hud:

Natures essence gold facial kit

Sammen med gullekstrakter inneholder Naturens essens peppermynte som virker på å forfriske huden din fra cellene slik at de åpne porene blir avkjølt og lukket slik at giftstoffer ikke kan erstatte dem. Dette er den beste gull ansiktsbehandling for fet hud.

3. Shahnaz Husaain Gold Facial For Olje Hud:

Shahnaz gold facial kit

Shahnaz Hussains 24 karat gull ansiktssett vil fungere jevnt på huden din, der fuktighetsgivende gel myker røff og tørket hudpassasje mens gullskrubbe hjelper deg med å håndtere anti-aldring og hudgrying. Deretter er strålegelen spesielt formulert for hudbelysning og spotreduksjon.

Se mer:  Anti Aging Clinics i India

4. Ayurveda's Instant Glow Gold Facial For Fet hud:

Ayurveda s instant glow gold facial kit

Dette er et utvidet ansiktssett av Ayurveda som er en av de mest pålitelige og ettertraktede skjønnhetspleierutinene. Pakken inneholder fem forskjellige produkter. Massasjepramen og det fuktighetsgivende serumet virker på de indre cellene for å gi deg en god blodsirkulasjon blandet med myk forynget hud. Rengjøringen og skrubbe hjelper deg med å kvitte seg med de nødvendige giftstoffer og smuss og masken til slutt gir deg en feilfri hud. Dette er den beste gull ansiktsbehandling for fet hud.

Se mer:  Beste Spa i India

5. Lotus Herbals Radiant Gold Facial For Olje Hud:

Lotus herbals Radiant gold facial kit

Ta en tretti minutters makeover utfordring med Lotus Herbals strålende gull ansiktssett og du vil ikke bli skuffet noensinne. Dette er et rasktvirkende instant glow gull ansiktssett fra Lotus som består av rengjøringsmiddelet for å fjerne ansiktet av rester av sminke eller giftstoffer, og massasjekrem og strålingsmaske virker på hudbelysning. Det er også en utstrålingsaktivator.

Se mer:  Hjemmelaget rettferdighetstips for fet hud

6. Oxy Glow Gold Facial For Olje Hud:

Oxyglow gold facial kit

I likhet med de andre ansiktssettene her, finner du også en gyllen cleanser, en gyllen fuktighetskrem med en skrubber og gel, og du kan ikke glemme ansiktspakken. Dette er ditt perfekte valg for tan fjerning hvor du kan høste fordelene med gull for å forny din rettferdige og smidig hud. Blandet med essensielle honning, vil huden din gjenvinne sin sunne utseende på kort tid.

Bilder Kilde: Shutter lager, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

19 − = 9