Topp 27 Gullkjededesignerkatalog med navn | Stiler på livet

Kjeder øker utseendet til personen helt. Den vakreste og sjarmerende måten å få tilgang til halsen, er å flaunting en kjede. En kjede har en vakker høst i nakken, enten det er gull, sølv, metall etc. Kjeder er mye brukt som smykker i nakke, håndled og ankler med dekorative anheng eller sjarm, og de har et bredt utvalg.

siste-gull-kjede-design-for-kvinner-og-menn

De har også noen eller den andre betydningen knyttet til dem. Men kjeder som helhet blir brukt av alle fashionistas til å matche sin stilkvotient.

siste-gull-kjede-design-for-jenter-og-gutter

Å legge sjarm til ens personlighet, gi den tilliten, som definerer hals, stil og mote, en gylden kjede kan bare være den nødvendige tingen.

I tillegg til å endre ditt utseende, vil gullkjeden også definere halsen din. Det gir en form til nakken din og derved legger til skjønnheten i antrekket. De forskjellige typene mønstre og design tjener deres rolle effektivt. Den lange kjeden vil gi din ellers korte nakke et langstrakt utseende, og de korte som holder seg til halsen, vil gjøre nakken din perfekt utformet. De går vil med kjoler. Chokerne faller under denne kategorien. Choker-inspirerte typer gullkjeder er den nyeste motebyen i byen.

Ulike typer Gold Chain Designs:

Flaunt at uttalelsen nakke stykke og en er bra å gå! Her presenterer vi en liste over 27 kjedesignaler i gull er som følger.

1. Enkel gullkjede for menn og kvinner:

http://stylesatlife.com/articles/diamond-jewellery-designs/

Selve ordet gull betyr renhet, lovende anledninger, festivaler etc. Det gule metallet er så veldig populært at folk bruker mye gull for å få tilgang til deres smykker garderobe. Gullsamlingen går aldri ut av mote og billig. Man kan være trygg med noen gullsmykker for farge, glans, stråling og verdi. Verdien øker bare. Kjeder i gull for kvinner og menn ser fantastisk ut med tradisjonelle klær på bryllup, festivaler eller for den saks skyld under enhver anledning. De matcher ethvert antrekk. Bruk av ren gullkjede er også veldig bra av helsemessige årsaker.

2. Gullkjeder med diamanter:

gull-kjeder-med-diamanter-gull-kjede-design-2

Slitasje diamanter er stilig og stilig. De forbedrer ens generelle personlighet. Menn og kvinner kan også bære diamantsmykker med stil og eleganse. Menn kan flaunt diamantkjeder, ringer, pinner, etc. mens kvinner har en diamant smykker lagerhus alternativer åpne for dem. Diamanter er kvinnens beste venn. De er en verdsatt besittelse og også et utmerket gaveemne.

De kan være på den dyre siden, men de kan ikke matches for deres glans, kutt og glans til noe annet smykke. Denne gull nakke kjede design med diamant er bare perfekt for enhver anledning, bryllup, fester, middager etc. som de bare skiller seg ut!!

3. Gull og sølvkjeder sammen:

gull-og-sølv-kjeder-gull-kjede-design-3

Det mest populære elementet etter gull er sølv for mål og utseende. Gull med sølvsmykker er en klassisk kombinasjon som kan brukes av både menn og kvinner. De kan være tykke eller tynne kjeder som man foretrekker å ha på seg. Oksiderte sølvkjeder, sterling sølvkjeder eller sort sølv kan kombineres med gull for det uformelle, ikke så skumle, men jordiske utseende. Disse unike gull sølvkjeder går bra med uformelle antrekk. Denne gullkjede-stilen er et godt alternativ for daglig bruk.

4. Lagret Kundan Gullkjeder:

lagdelte-kundan-gull-kjede-design-4

Kundan er det viktigste bryllupsmykke og tradisjonelle smykker i India. Kundan smykker gullkjede er arbeid av dyre steiner i rent gull. Deres kjeder og halskjeder fullfører bruden med andre smykkestykker som armbånd, håndkjeder, øredobber, maangtikka etc. De ser fantastisk ut med skinnet og personen som ser ut, er vakker og feilfri i dem. Designene deres er unike, håndlagde smykker og lagret Kundan gullkjede for kvinner, så flotte med enkel antrekk som en saree også. De er en liga i seg selv når det kommer til etniske smykker.

5. Personlige gullkjeder:

tilpassede-kjede-design-5

Personliggjørende ting har vært på vei opp som en trend og folk er i å tilpasse sine tilbehør og andre ting. Gullkjeder kan også tilpasses med navn, ord, datoer, sitater, ord osv. De ser veldig mye ut i mote og trendy. Man kan flaunt disse stilige gullkjedene med letthet. Kjedene kan gjøres med gull eller kan også brukes sammen med fargerike strenger. Dette kan være enda en gullkjede design for gifting.

6. Charm Gullkjeder til kvinner:

Charm-kjede-design-6

Tenk på trendy smykker i gullkjeder, og vi husker sjarm. En sjarm i noen mote tilbehør er veldig mye i disse dager. Charms er mye brukt i ankler, armbåndsur, kjede armbånd etc. Charm gullkjede design kan tilpasses i henhold til ens valg med ulike alternativer som single eller flere pyntegjenstander i dem. Disse sjarmen gullkjeder kan tilpasses og utformes etter eget valg. Fra småbarn til ungdommer, vil denne gå bra.

7. Kort gullkjede med små perler for kvinner:

gullkjede-med-perler-gull-kjede-design-7

Kvinner og perler er populære siden uendelig tid. Perler er symbolske for royalty og nåde. Perler er et statussymbol og gir et stilig utseende. Gylne kjeder med farger som hvit, rosa og krem ​​i perler ser himmelsk i nakken. Perlekjeder definerer halsen elegant med høsten. Man kan være et moteikon med perlekjeder. Eventuelle antrekk som indisk etnisk slitasje, kjoler, kvelden slitasje, fest slitasje etc. vil gå bra med perler. Dette kan også være et utmerket gaveemne. Denne enkle kjeden er faktisk en stilig uttalelse å gjøre.

Se mer: Siste kjede design

8. Rhinestone Gullkjeder til jenter:

rhinestone-gull-kjeder-gull-kjede-design-8

Rhinestones ser veldig ut som diamanter, men er ikke så dyre. Kvinner kan godt flaute kjeder i gull med rhinestones i en enkelt linje eller som en lagkjede kjede. De skinner briljant og gir dermed et glimrende utseende til kvinnen som bærer den. Mønsteret og måten steinen er festet på i kjeden, gjør en stor forskjell, og kan bare være den bestemte kjeden som du alltid har ønsket.

9. Rapper Gullkjeder Design:

rapper-gull-kjede-design-9

Rappere og gangsterer bærer disse tykke og tunge kjedene i gull. Det er deres stil og dermed er disse kjent som rapper- og gangsterskjeder. De bærer bare en tykk kjede eller bærer mange kjeder helt. De bærer denne spesielle gullkjede-utseendet med svarte eller blære antrekk og er vanligvis tungt med vekt.

10. Evil Eye Gold Chain Designs:

onde øye-gull-kjede-design-10

Det onde øyet har blitt populært for sent for å holde seg borte fra glares av folk som antas å forårsake uflaks eller noe dårlig. Ond øyne er populære som nøkkelringer, armbånd, kjeder etc. og folk bruker det selv i bilen. Å bruke et ondt øye i en kjede og iført det anses å være bra for personen. Denne henger av en gullkjede og kobles på enden med et anheng.

11. Rose Gold Kjeder for både menn og kvinner:

rose-kjede-gull-kjede-design-11

Denne nye gullkjeden er en legering av gull og kobber er kjent som rose gull. Dette unike navnet er på grunn av gullets farge. Rose gull er veldig populært i å lage smykker som ringer, kjeder, armbånd, søppelsmykker etc. Rose gull er også kjent som rødt gull og rosa gull, avhengig av omfanget av kobber i den og disse er for luksus og high end mennesker. De er mer på dyre side. Disse rose gullkjeder utfører klasse og eleganse. Rose gullkjeder kan være for både menn og kvinner.

12. Antikke gull lange kjeder Design:

antikk-gull-kjede-design-12

Overlever fra mange generasjoner, antikke gullkjeder er symbolske for stolthet, kultur, familie og arv. Disse dyrebare kjedene har en monetær og følelsesmessig verdi knyttet til dem. De er faktisk en veldig spesiell og en verdsatt besittelse. De har vakre design, skåret på dem, templedesigner, gudinnenes design, edelstener, edle metaller etc. på dem. Salige er de som har arv og antikke smykker gått gjennom generasjoner. De er vakre og er vanligvis litt tunge.

13. Gullkjeder med Swarovski krystaller:

gull-kjeder-med-swarovski krystaller-13

Swarovski krystaller er veldig populære og i mote i disse dager med ringer, armbånd, kjeder etc. kommer studded med disse. Disse flotte krystallene brukes også i forskjellige andre tilbehør som klokker, klær, vesker, etc. De har et designelement til det. Innstilling av Swarovski krystaller med perler i en gullkjede kan være bare vakkert utformet smykkebrikke for å fullføre hele utseendet med et annet samsvarende sett med tilbehør.

14. Gull rhodium kjeder:

rhodium-gull-kjede-design-14

Veldig populært element etter sølv barndom og trendy smykker gjør er rhodium og rhodium ferdige metaller. De har en slående likhet med sølv i utseende og finish. De ser veldig stilig og upmarket. Selv rhodiumfinish brukes i gull og sølvsmykker også for den unike skinn. Denne damer gullkjede design er enkel og er rimelig.

15. Gullkjeder med påfugldesigner:

gull-kjeder-med-påfugl-design-15

Gullkjeder inspirert av påfugler er en del av tradisjonelle smykker. Påfugl og påfugl design kan være en del av gullkjeder for å være paret med etnisk slitasje. Kvaliteten på nåde og skjønnhet av en påfugl kan sammenlignes med kvinner og kan representere kvinner som kan knytte seg til disse egenskapene.

Se mer: Sølvkjede for kvinner

16. Feathered Gold Kjeder:

stryk-gull-kjede-design-16

Forgylte gullkjeder er ikke like gamle, kjedelige kjeder. Disse ser vakker ut på kvinner for det uformelle utseende. Fjær er for frihet og fugler er symbolske for frihet og vinger. Kvinner er veldig mye uavhengige og dermed har de sin valgfrihet. Flaunt disse herlige kjedene alle de vakre damene dine!!

17. Snake Gullkjeder:

gull-slange-box-kjeder-17

Mote tilbehør til menn og bang på stil er slangekjeder i rent gull. Ikke de vanlige tynnkjeder, disse er tykke og tunge, derav navnet slangesettkjeder. Høsten av kjeden ser veldig ut som en slange og dermed navnet.

18. Gullkjede med ring anheng:

gull-kjede-med-en-ring-anheng-18

Den siste og mest populære modetrenden er gullkjeder med ringer. Anhenget skjer for å være fingerringen i denne gullkjeden. Trendy utseende gullkjeder er til hverdagsbruk eller kan være sammen med noen uformelle klær. De er lette og kan derfor brukes daglig. De er lette og er koblet til slutt med et anheng.

19. Gullkjeder med steiner:

gull-kjeder-med-steiner-gull-kjede-design-19

Gullkjeder laget av edle og halvedelstener som rubin, safir, smaragd osv. Kan se vakre og stilige når de er kunstnerisk plassert. De kan brukes som et frittstående smykkebrikke. De kan brukes til ethnisk slitasje. Steinenes glans øker også smykkets overordnede utseende.

20. Gullkjeder med bokstaver:

alfabet-ord-gull-kjede-design-20

Unike enkle ordkjeder eller et alfabet som i første bokstav i ditt navn, ektefelles navn, barnnavn etc. vil være egnet for hverdagsbruk. Kjeden kan være en påminnelse om alle gode tanker til personen i vårt liv, og kan også være vår daglige inspirasjonskilde. Dette siste kvinnelige gullkjede mønsteret er virkelig personlig.

21. Gullkjede med lær:

lær-gull-kjede-design-21

Kjeder i originalt skinn er veldig populære blant menn og veldig fasjonable. De kan ha villedesign etter eget valg som ugle, eagle, hawk etc. Lær med gull kan lage en egen stiloppstilling. Dette utseendet kan flaunted av både menn og kvinner. Det er mange måter å bruke disse lærkjeder på som et beltetilbehør eller som en krok også. De er for det uformelle utseende, og man kan stile etter antrekk for et annet bilde hver gang. Motebevisste mennesker kan eksperimentere med disse ekte lærgullkjeder.

22. Gullkjeder til barn:

thali-design-gull-kjeder-22

Snakker om gull og kan babyer, smårollinger og barn bli etterlatt! Absolutt ikke. De er nå de fremste løpere når det kommer til mote med dem, flaunting et nytt utseende hver dag. De eksperimenterer og samsvarer med utseendet hver dag og ønsker å forbedre seg hver eneste dag. Statement gullkjeder med lås og pendants av is, dukke, elefant, fiolin, gitar, etc. er iøynefallende og er en attraksjon for barna. Du kan velge favoritt tilbehør for dem.

23. Gold Thali Kjeder Design:

thali-design-gull-kjede-design-23

Thali i Sør-India er kjeden med en spesiell type anheng som brukes av gifte kvinner som representerer Kerala og Tamil Nadu. Thali gullkjeder er ikke de vanlige tynnene, men er vanligvis tykke og tunge gullkjeder med thali på den. De må bære kjedet etter ekteskap og det må bare være i gull. De har mange variasjoner, og man kan til og med fikse diamanter på kjeden for en forbedret og rik utseende.

24. Gullkjede med svarte perler:

gull-kjede-med-sorte-perler-24

Symbolisk til gifte kvinner i Nord og resten av India, med en gullkjede med mange små, små perler kalt Mangalsutra er et must. Disse unike gullkjedene har svarte perler i mellom. De svarte perlene er for å beskytte mot noe som er dårlig for de giftede kvinnene og for å beskytte dem. Man kan finne disse nesten på nakken av hver gift indisk kvinne.

Se mer: Diamond Chain Designs

25. Cubic Zircon (CZ) Gullkjeder:

kubikk-zirconcz-gull-kjeder-design-25

Den siste aktøren i gull-ligaen er CZ eller cubic zircon steiner. Disse er lyse, skarpe klippe steiner med det bling i dem og CZ steiner er kjent for deres glans og glans. Å ha en gullkjede med CZ er en stilerklæring i seg selv.

26. Gull anheng med kors:

Gull Pendant with Cross

Dette nyeste mønsteret av gullkjede med kors er inspirert av tro. Kjedet av kjedet er i gull og er virkelig lett med et veldig lite mønster. Endene er bundet sammen med et kryss-symbol. Noen av dem kommer i sølv og mens andre kommer i gull også.

27. Enkel Gold Chain Style:

Enkel Gold Chain Style

Denne enkle gullkjeden stilen er enda et smykke som har et kryssheng. Korsets kanter kan eventuelt ha diamantbeslag på den. Kjernens kropp er tykk og er som ringformen og er dermed sterk. Du kan velge og kjøpe mellom sølv eller gull og designe korset tilsvarende.

Mote er blitt symbolsk med både menn og kvinner, og de tar seg tid til å holde moteboken oppdatert til enhver tid. Eldre, ungdommer til selv småbarn og nyfødte flaunt deres egen stil og utseende. Så flaunting den herlige utseende gullkjeden kan være den beste løsningen for ens mote. Eksperimenter og bli satt til å utforske nyere alternativer i det beste tilbehøret for halsene er kjeder i varierte metaller og gull blir det iøynefallende og det populære. En liten vri i den kjedelige garderoben kan være et helt nytt sett med gullsmykker. Gå, bliv tilbake!!

Bildekilde: 12, 23.

Leave A Comment

65 − 56 =