Topp 25 stilige hette for menn i trend Stiler på livet

Designere forhøyet de mest elskverdige designene av hoodies fra de enkleste til hip hop, stilige hettegenser. Omskjærer de stilige mennene og kvinnene, har hoodies blitt stiluttrykket i disse dager. Hettegenser kombinert med andre matchende antrekk; det har blitt mote trenden som kaster rundt scrubby inntrykk. Hvis du har på deg hoodies med noen t-skjorter på Nike eller Capri, eller jeans eller buksene eller corduroys, blir de veldig populære i trendenes valg av mange menn. Ikke bare et funky utseende blir opprettet, men selv forretningsmøter tar det som en profesjonell kjole. Det er ikke en eller to design i hettegensene, men vises nesten motsatte av hverandre, hoodies kommer opp med kompetanse nye design med alle forskjellige mønstre av hette. I seriøse forretningsmøter og seminarer velger folk å ha på deg hoodies laget av høykvalitets stoff og fantastisk design som ikke bare får dem til å se utestående, men også inspirerende som i å se smart og dynamisk. Bedre kutt, ekspertstitches og cashmere inkluderende i designer hoodies har blitt akseptert som den forhøyede faktoren av den nyeste modetreningen blant menn.

gensere for mens

Nesten hver ny mote-sweatshirt eller jakke går inn i moteverdenen er noe inspirert av hetteemnet eller det perfekte antrekket for nesten hvor som helst du skal. Når vi snakker om å kle seg på en kul måte og også lage et utsagnsbilde, har hoodies slitt med forskjellige antrekk en bemerkelsesverdig innvirkning hver gang du bytter antrekket slitt med den. For eksempel ser menn utrolige når de har slim fit hoodies på et par jeans. For å være oppmerksom på at baggy jeans ser mer dashing enn de slanke pasientene. Gutter elsker også kombinasjonen av denim jakker over genser i innsiden. Det raske utseendet spellbinds inntrykket. Hoodies er best ideelt for vinteren og ser allsidig i ekstreme. Para en vanlig hette med bomber eller skinnjakker for å få en ekstra glam til ditt utseende. Match en hette til gym og sport, og så får de beste ermeløs hetteglassene deg til å se den profesjonelle vinneren. Løpere eller syklister kan trenge lommer for å hjelpe dem med å velge nødvendige ting på tidspunktet for ekte sport kan ha på de ekstra lommede hettegensene som ikke bare ser imponerende ut, men også blir mye brukt.

Nyeste og komfortable Hoodies for Herrer Design med bilder:

Her er de 25 beste designene av hettegenser for menn i stiler.

1. Pique Zips Hoodie:

Pique zips hoodie

En glidelås med hette er betraktet som den beste hettegenseren, da den er lett å bære inn og ut. Strikket i forskjellige materialer, ser pique glidelåshettene seg stilig ut når glidene er åpne eller lukkede. Vanligvis glidelåshettegensere har trekk over strengen på kappene for å få den riktige passformen.

2. Over Sized Woven Checked Hoodie:

Over sized woven checked hoodie

En overdimensjonert hette for menn graciously laget med vevd rutet stoff ser funky kul. Størrelsen på hettegenseren står løs på kroppen og skaper dermed et kjølig street fashion utseende. En mørk farge ser akkurat ut fantastisk med rutete mønstre.

3. Hettegensere med spleisende dragkledning og hele ermer:

Hettegenser with splicing drawstring and embellished sleeves

Stilfulle hettegenser har fantastiske mønstre for å se jon til. En svart og blek oransje patched hettegenser er det du trenger for å skape et trendy utseende. Kontrastknapper på kragen og lommene og pyntet lapp på albuene på ermene.

4. Slim Fit Half Zips Sweatshirt Hettegenser:

Slank fit half zips sweatshirt hoodie

Slim fit og perfekt målte hoodies skjorter ser dynamisk ut på menn. De slanke passformene og midjedelen viser elegant musklene og kroppens kropp. Sidens halve glidelås gjør et designutseende. Mens de fremre lommene også gir et betydelig bilde til antrekket.

5. Oblique glidelås Hettegenser Jakke:

Skrå zipper hoodie jacket

En to farget hettegenser for menn ser fantabulous ut med mote stilen. Den skrå glidelåsstilen på hoodies skaper et dashingbilde. Mens kontrast mansjettknapper og midjebånd og innersiden av nakken ser øye tiltrekker seg.

6. Cool ned Yoga Hoodies for Herrer:

Kul down yoga hoodies

Menn som går for jogge og treningsøkt kan se utrolige med yoga-hettejakker for menn som er strekkbare og enkle på kroppen. Glatt teksturer og svette skjortemateriale holder et kjølig utseende mens du trener.

7. Military Khaki Style Hoodie:

Militær khakhi style hoodie

Den dashing ser ut som en militant dressing gir er uforlignelig. Menn i den mannlige klæren med styrke og kraft er alltid attraktive. En hærstil og farget hette design ser utrolige og stilige på menn.

8. Lett Vekt hette:

Lys weight hoodie

Lette hettejakker for menn med det mykeste materialet kan også brukes på somre. Det myke og løse materialet ser bra ut på kroppen. Ser enkle, men imponerende, de lette hettegensene passer til den ytterste modetrenden. Den overtrekkende stilen til slike hoodies gjør deg komfortabel i antrekket.

9. Long Cape Hoodie:

Lang cape hoodie

Den lange cape stilige hettegenseren ser imponerende ut på en vinterdag på utejordsamlingen. Utseendet til et fantastisk, høyt profilert utseende, er at den lange cape-hettegenseren gir et rikt og uttalt antrekk til bildet ditt.

10. Double Side Zip Long Neoprene Hoodie:

Dobbelt side zip long neoprene hoodie

Den dobbelte glidelås lange neoprene, hettejakker for menn er laget for en fullstendig kroppsstil. De hvite og svarte i et slikt design gir et fortellende utseende. De doble glidelåsene på innsiden og til utsiden gir et designutseende.

Se mer: Trykte Sweatshirts

11. Asymmetrisk hette:

asymmetrisk hoodie

For mer av det dashing og glamorøse utseendet, gjør de lange og asymmetriske stilige hetteglassene alle dine ønsker til virkelighet. En lang slank fit sweatshirt hette er fantastisk for en dynamisk jakke. Den sporty stilen gir et nådig utseende.

12. Klassisk Pullover Hoodie:

Classic pullover hoodie

Pullover hoodies er ikke mindre enn noen annen stil. De lange lange og lange glidelåsene og en fabelaktig kutt på sidene gir et enkelt ekstravagant utseende. De kule hoodies for menn gir en strålende stil til antrekket.

13. Turtleneck Hettegenser:

Høyhalset genser hoodie

Hettegensere for gutter ser også på turtleneck hettegensere som ser veldig kul ut. Svart eller annen mørk farge med turtleneck-stilen gir et drastisk utseende. Med den vakre turtleneck gir crecs og ekstra lange ermer en ekstra vanlig Look.

14. Ermeløs Muscle Hoodies for Men:

uten ermer muscle hoodie

Sporty menn med det vanlige treningsstudioet i deres rutine trenger en stilig hettegenser som den ermeløse muskelhetten. Et bredt kutt på sidene og en tykk streng på ryggen gir et dynamisk, kult utseende til mennene.

15. Hettegensere med lukt:

senket hoodie

Bikers med en mote stil i deres antrekk kan ikke lenger vente med å få de lommede hoodies for et dynamisk sporty utseende. De fantastiske designene i de ekstra lommede hettegensene for menn er fantastisk i design og ser også fantabulous ut.

Se mer: Herre hettejakker

16. Ekstra stor ermeløs hette:

Ekstra large sleeveless hoodie

Ermeløs hettegenser i en størrelse som er større enn det du ser dynamisk ut. Den overdimensjonerte skulderdelen av hettegenseren og bredden av hetteutformingen skaper en utsagnsstil. Menn med et sjofelt funky utseende har en enestående innflytelse med deres dressing.

17. Winter Fur Fashion Hettegenser:

Vinter fur fashion hoodie

Vinterpels motehettegensere ser imponerende ut på et rikt og glamorøst rødt teppeutseende. Menn som ønsker å skape en innvirkning på at de er høye, kan få en pelshettdesign for å se seg stor i en sammenkomst som trenger oppmerksomhet. Dette er de beste hoodies for menn om vinteren.

18. Høyhalshett:

Høy neck hoodies

Hettegenser til menn med høy nakke og ekstra lange tommelfinger er elegant. Hettegensere med høy nakke ser flott ut med et tomguttbilde. Den baggy stilen og det kule dudeinntrykket passer veldig godt til college-guttene for et stilig utseende.

19. Vannmotstandsdyktig hette:

Vann resistant hoodie

Menn som trener på alle årstider, inkludert regn trenger et beskyttende antrekk som dekker kroppen sin fra å bli våt. En vanntett designer hettegenser kan gi samme beskyttelse og også se fantastisk ut i utseendet. En ermeløs vanntett hette for menn er noe som er veldig nyttig i slike tilfeller.

20. Heklet Vest Hettegenser:

heklet Vest Hoodie20

Cool hettegenser har også heklet stil i rekkevidden av listen. En brun heklet hettegenser gir et dynamisk inntrykk for menn som ønsker en enkel, men ekstraordinær stil til deres antrekk. Brukes bare for en titt på din dressing er heklet hettegenseren det beste alternativet.

Se mer: Hettegensere til jenter

21. Enkel trykt hette:

Enkel printed hoodie

Trykte hoodies for gutter som går på college og venner sammenkomst er det beste alternativet for å se kul fyr. Gutter kan velge de eksklusive designene som er trykt på hettegensene som også gir et hint til at deres holdning ser imponerende ut på tenåringer og motemannere.

22. Lær hettejakke:

Lær hooded coat

Et skinnhettegenser fra jakke gir strålende, maskulin klær til mennene. De brune eller svarte skinnhettene med lette krage kanter gir et snev av trendy stil til hetten. Menn på jakt etter mote inspirerende antrekk kan utvilsomt gå for et slikt design.

23. Black Knit Hooded Cape:

Svart knit hooded cape

En strikket stilig hettegenser uten glidelåser eller noen knapper for å feste hetten i nærheten av kroppen er et designerstykke. De løse ermene og forlenget til knærens størrelse gir et utsagn. Menn som ønsker en grasiøs innflytelse på deres klær, kan ha på seg en svart strikket hettegenser.

24. Broderte genser hette:

brodert sweater hoodie

For et kjølig, blunkende utseende, vil folk sikkert elske genser med hette. En genser i hvitt og mørkt broderi i brystet ovenfor ser stilig ut. Det hette utseendet på hettegenseren kan brukes alene på jeans og også over andre stilarter.

25. Flagg lynlærte hette for menn:

Flagg zippered hoodie

En jakke med jakke med flaggetrykkjakke er en eksklusiv tilpasset design av hoodies designet spesielt ved valg av forskjellige personer. Et nasjonalflagg med glidelås i hette, se kul og stilig på unge gutter for å få et kult utseende blant vennen deres.

Først ble hoodies laget for å beskytte hodet til arbeidstakere under sitt arbeid på dagtid under solens varme. For å beskytte hodene og hendene mot støvpartiklene og overflødig varme, laget designerne dekslene og lommene på forsiden for å hjelpe dem med det beste antrekket. Tatt i betraktning om det oppe og utseendet på hoodies, ble det gradvis en sjarm for alle menn og gutter på college og idrettsutøvere går etter deres valg av hoodies i løpet av deres handlingstid. Fra tid til annen, som mote brakte ulike mikser og kamper av hoodies med andre antrekk. Folk har ikke bare en eller to hette i garderoben, men kan være fem eller seks av lysfargene for de varme somrene og noen av de tunge og tykke lærene eller ullene til høst og vinter. Folk beholder selv en variant for sine rutinemessige drakter. Som om morgenen gange hoodie og gym og yoga hoodie deretter kontoret hette som er mye sofistikert en. Noen profesjonelle mennesker som advokater eller arbeidere eller arbeidere og til og med ingeniører ser anstendig og nådig i hoodies som de har mye av feltarbeidet i stedet for innenfor kontorarbeidet.

Unge gutter foretrekker også å ha på deg hoodies i løpet av college-timingen, og deretter streife rundt med venner. Noen veldig kule hoodies som de trykte hettegensene og flaggetrykkene ser kule og iøynefallende som ungene virkelig beundrer. Gutter kan bære de asymmetriske hetteglassene for litt mer sjarm til deres dashing utseende. Muskelmennene kan bære den ermeløse og en stroppen på ryggen slags hoodies for å gjøre musklene høydepunkt. Folk velger for det meste hettejerseymaterialet som det absorberer svette også og fungerer også kult i sommervarmen. Idrettsutøvere går i stor grad på jerseys, men når du bare er på en bøyle rundt gaten, kan du bære loop-bomullshettene som det ikke er fleecier som vi ser i børstet bomullshett. Laying under jakker eller strøk, seier bomull hoodies ser kult ut på våren årstider. Vinterne inviterer lærhettene til varmen med visdom over moten på deg. Lær hoodies ser kult ut og gjør også en betydelig endring i utseendet ditt. Mens ull hettegensere ikke bare vil gi deg en varme og koselig følelse, men også få deg til å føle deg hjemme. Eldre mennesker kan bruke hettejakke med lett broderi på halsen og på hemmet. Mens hjemme kan menn se kule med de vevde hettegensene og også de heklete håndlagde hettegensene for å bære et lykksalig utseende.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

+ 72 = 81