Topp 25 Lipstick Brands tilgjengelig i India | Stiler på livet

Lippestift er en kvinners må ha i sminke samlingen. Dette forbedrer ikke bare det generelle utseendet, men for forskjellige anledninger og for forskjellige tider, kan fargen få en person til å se mer naturlig og glamorøs ut. Du kan kjøpe forskjellige slags farger, og også forskjellige typer tints. Det igjen er et must budsjett avhengig ting å ha. Dette kan avhenge av budsjettet ditt som på følgende måter. Hvis du er villig til å ha en farge som varer ganske mange timer, må du tilbringe litt håndfull penger for å få så god og høy kvalitet farge og pigmentering. Det finnes selskaper som er urfolk, men disse er ikke så populære når det kommer til en nyanse som varer lenger. Det er igjen forskjellige typer farger som også avhenger av budsjettet.

I disse dager vil du finne noen spesifikke farger i samme område er dyrere enn skyggen før den. Dette er fordi det er mer popularitet av den fargen i det området, eller det kan også være at andre lignende selskaper ikke tilbyr den fargen og dermed fargen som et bestemt utvalg tilbyr, har mer å kjøpe enn de andre nyansene. Det er også noe valg med hensyn til fuktighet. Nå er det farge som kan fuktighetere og være matte samtidig. Noen høye prisklasse selskaper tilbyr disse typer kvaliteter i disse dager. Tidligere pleide kvinner å være redd for å bruke de fargene som er matt tenkning, slik at de ytterligere får deg til å føle seg tørr og derfor må de bruke en balsam før du bruker fargen.

Men i disse dager kan du få intens fuktighet sammen med å ha en nesten matt farge. Det finnes ulike andre typer kvalitetsvariasjoner. Det er noen spesielle farger som gir en utrolig blank overflate og glatthet som ikke krever at du har en glans som en ekstra som de fleste av oss gjør. Noen andre kvalitetsvariasjoner kan være hvor du kan få mye glimmerpartikler som gir en mykere og naturlig glans uten mye klissete glans. Det er andre farger som har en tendens til å ha mer av en beige eller naturlig hudfargetone, og disse er veldig gode for dagtidsklær og også for nattdrag med tung Smokey look.

Du kan også få berry nyanser som gir en veldig plomme som eller litt rødaktig finish. Alt i alt er det forskjellige typer farger, pigmenteringer, ulike kvaliteter som du kan kjøpe avhengig av hva du vil og budsjettet ditt. En god farge med mer eller mindre Fuktighet kan koste deg fra 300 INR til 2000 INR. Noen områder kan gå opp fra 3000 INR og kan gå opp til 4000 INR. Det kan imidlertid være utenom budsjettet for de fleste vanlige folk, og derfor blir valg av riktige områder og farger viktig. En guide for det kan være nyttig.

Derfor, hvis du vil velge typer farger, kan du sjekke de 25 beste Lipstick-merkene nedenfor. Disse vil gi deg en ide om hvilken pris, slik at du kan kjøpe tilsvarende, avhengig av budsjett og krav.

1. Revlon:

Revlon lipstick

Dette er et pricy utvalg, og du finner forskjellige varianter i dette. Du kan kjøpe Colorburst-fargene som er veldig berømte som Hazel, Lilac 1, Rose Nude 65, Fuchsia 30, etc. Disse er priset til 600 INR til 650 INR ca. Det finnes andre varianter som er priset til 700 INR og månen faller rekkevidde som har noen veldig vakre farger som nyanser som Amethyst Smoke, Rose 560, Etc og disse er veldig høyt priset til 1500 INR ca.

2. Maybelline:

Maybelline lipstick

Dette navnet trenger ikke nevnes fordi dette er en favoritt av flere kvinner. Ikke bare fra prispunktet, men også fra farger til varige effekter eller skinn eller til og med Moisturization, er dette et mye likt utvalg av farger og nyanser. Du kan bruke disse til vanlig øre da disse ikke gir noen form for irritasjoner. Derfor kan du bruke disse uten bruk av balsam. Du trenger bare å bære disse i vesken din for små oppslag, men disse kan vare i 4 til 5 timer uten gjenbruk. Igjen har den den ekstreme fuktighetsvarianten som er for de som føler seg irritasjon.

Du kan kjøpe denne varianten, og disse er fylt med fuktighetsgivende midler som bidrar til å holde deg fuktig. Selv da kommer de ikke lett på maten din, noe som gjør disse gode til å ha på funksjonelle arrangementer eller fester hvor du må spise eller drikke noe. Så dette er bra ikke som vanlig slitasje, men også for spesielle dagsturer med venner eller funksjoner. Dette er et must-ha, og du må kjøpe minst noen av sine likte farger. Fuktighetens ekstreme utvalg har kjente farger som Matte 2 6L080, Warm Me up og Crazy for Coffee og er priset til 400 INR ca. Color Sensational er priset til 500 INR til 600 INR ca..

3. Lakme:

Lakme lipstick

Dette er et navn som har vært et populært husholdning siden generasjoner. Du må ha prøvd minst sine noen farger og har likt det også. Disse er veldig rimelige, spesielt Satins-serien. Disse er gode for daglig bruk. Du kan bruke disse til vanlig bruk og også som festdrakt. Disse forblir på i 3 til 5 timer uten blødning og også fuktighetsgivende effekten er god. Men det kan hende du må fjerne overflødig av de mørke fargene fordi disse kan komme på mat eller briller når du spiser eller drikker noe. Disse har noen av de mest glamorøse nyansene som du kan komme over. Det nye Absolute sortimentet har farger som Royal Rouge, Runaway Red, Plum Forever, etc. Disse er priset til 582 INR til 600 INR ca. Satinsområdet har kjente farger som Mauves og Nudes som har forskjellige nyanser for dem. Disse er priset til 300 INR ca..

4. L'Oreal Paris:

L'Oreal Paris 4

Dette er et veldig populært navn og også veldig høyt priset utvalg. Denne spesielle varianten er høyt priset, men den skinnende flasken kan få deg til å kjøpe den, og også fargetone sies å være god og varig. Denne varianten har farger som Faye, Pretty Woman, Bella, etc. Dette er priset til 500 INR til 1000 INR ca. Den andre varianten er Color Riche Range. De berømte fargene ved dette er Crazy Fuchsia, Fet Bordeaux, Red Passion, Burning Rose, Intense Fuchsia, etc. Disse er priset til 900 INR til 950 INR ca..

Les mer: Loreal leppestift nyanser

5. Fargebjelke:

Colorbar lipstick

Dette er et veldig profesjonelt utvalg, og du kan kjøpe sine flere flotte farger. Disse har varianter som Velvet Matte-serien som har farger som hjerter og tårter, Rose Chair, Peach Crush, etc. Disse er priset til 250 INR til 400 INR ca. Det er en annen variant som er i form av skarpe blyanter og er lette å bruke. Disse har farger som Orchid Orange, Forførende Tan og Tango Pink. Disse er priset til 900 INR til 950 INR ca..

6. NYX:

NYX lipstick

Dette er et meget kjent navn og tilbyr kjente varianter som Diamond Sparkles-serien og Silver Case-serien. Disse er priset til 500 INR til 600 INR omtrent og kan være en god ting for hver dag bruk.

7. MAC:

MAC Lipstick

Dette gir sine forskjellige fuktighetsgivende farger og også matteområdet fra 1000 INR til 3000 INR ca..

8. Max faktor:

Max Factor Lipstick

Et kjent navn og de fargene som tilbys er mye likte for vanlig og også festslitasje. Disse har gode berikede toner og bløder ikke når du spiser eller drikker noe. Disse er priset fra 800 INR til 2000 INR for de kostbare variantene som er Color Effect og Elixir.

9. Lotus Herbals:

Lotus Herbals Lipstick

Dette er et kjent husstandsnavn, og du kan kjøpe det rimelige Pure Color-området for bare 250 INR til 300 INR ca. Disse er gode for daglig bruk.

10. Coloressence:

Coloressence Lipstick

Dette er et veldig rimelig utvalg og kommer for 170 INR til 200 INR ca. De dårlige poengene er at fargene ikke er langvarige, og effekten kan være ganske tørr. Men dette er bra for hverdagsbruk hvis du har det bra med regelmessig med timeprosess.

11. Debora:

Deborah Lipstick

The Shine and Volume har noen veldig gode farger som du kan kjøpe. Disse er gode for hverdagsbruk og varer også. Disse er priset til 670 INR til 700 INR ca for 4,2 gram rør.

12. Bobbi Brown:

Bobbi Brown Lipstick

Dette er et svært høyt prisområde og deres farger kommer til 2000 INR til 3000 INR, avhengig av hvilket sortiment du vil kjøpe.

13. Avon:

Avon Lipstick

Dette er et husholdningssortiment og selges hovedsakelig fra hånd til hånd ved dør til dør-selgere. I disse dager kan du kjøpe disse fra spesialforretninger som bare skal markedsføre disse. Deres spekter varierer i vekt og pris. Prisene kan variere fra 200 INR til 500 INR, avhengig av rekkevidde.

Les mer: Avon leppestift nyanser

14. Ansikter:

ansikter Lipstick

Dette har noen veldig lyse farger fra forskjellige områder som Go Chic, Ultra Moist, etc. Disse varieres variert fra 200 INR til 600 INR ca. Disse er gode for hver dags slitasje.

15. Christian Dior:

Kristen Dior Lipstick

Dette er et høyt prisområde og fargene kommer for 700 INR til 800 INR ca. Fargene Addict og Ionic Vibrant er populære.

16. Lancome:

Lancome Lipstick

Dette merket har sitt utvalg fra 1500 INR til 2000 INR er et populært profesjonelt fargespekter.

17. MUA:

MUA Lipstick

Disse er priset til 660 INR til 700 INR ca 3,8 gram og er en populær ting blant kvinner.

18. Amway:

Amway LIpstick

Et husstandsnavn for ernæringsmessige varer, dette tilbyr også kosmetikk. Deres Attitude Range er priset til 400 INR til 500 INR ca for 4,5 gram rør.

19. Fargeliv:

Colorlife Lipstick

Disse er for det meste for nybegynnere som eksperimenterer med forskjellige farger, og derfor vil du mest få disse i kombinasjonspakker. Disse er rimelige for 150 INR omtrentlig for pakker med 5 eller 6.

20. Konad:

Konad Lipstick

Dette gir gode farger for en høy prismargin på 600 INR til 700 INR ca. Dette er populært blant tenåringer og studenter.

Se mer:  Revlon leppestiftfarger

21. Fargegate:

Colorstreet Lipstick

Disse er små rør av farge og du kan bruke disse hvis du er nybegynner. Disse er veldig billige og ikke i det hele tatt kostbart på din pockt. Effektene er gode for prisklassen 50 INR til 100 INR ca..

22. Viviana:

Viviana LIpstick

Dette er et rimelig navn, og du kan kjøpe noen av deres farger som billig på lommen. Disse er gode for vanlig og daglig bruk. Forførende Rød, Molt Lava, Forførende Coco er ganske populær. Disse er gode for college jenter og kvinner som jobber utenfor hver dag. Effektene er ikke gode, men for et prisklasse på 150 INR til 300 INR er disse gode.

Se mer: Beste Maybelline leppestift

23. Soul Tree:

Sjel Tree Lipstick

Dette tilbyr ayurvediske farger, og disse er priset til 500 INR til 600 INR ca. Fargene er veldig gode for vanlig bruk og passer også lett i vesken din. Den varige effekten er ikke veldig bra, men dette er irritasjonsfri og hudvennlig, noe som kan være en grunn til at du kanskje vil kjøpe disse. Den nydelige rosa fargen som Royal og Glistening Loam er et mustkjøp.

24. Blå himmel:

Blå Heaven Lipstick

MTV MUAH-serien er veldig populær og er bra for nybegynnere og høyskolepike. Disse er ganske billige på lommen og kommer også i små rør som lett passer til enhver liten veske. Disse er priset til 100 INR til 150 INR ca 2,5 gram.

Se mer: Lakme Lipsticks Shades

25. Biotique:

Biotique Lipstick

Dette gir farge som har naturlige ekstrakter og gir ingen form for irritasjon på å bære dem. Disse er moderat priset til 370 INR til 400 INR, og kan være en god ting for vanlig bruk, spesielt for de som liker noe naturlig.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 & 25

Leave A Comment

− 4 = 2