Topp 25 hjemmemedisiner for nakkepine | Stiler på livet

Med økende livstrykk, er det mer og mer stress på kroppen som fører til muskelsmerter og stivhet. Det er noen spesifikke områder av kroppen som er mest berørt på grunn av denne grunnen. Blant dem er nakken en av de delene som fører til stivhet og alvorlig smerte ved å sitte lenge på stolarbeid. Dårlig holdning og mangel på fysisk aktivitet er noen andre årsaker til denne krisen. Men når du oppdager problemene, er det neste å lete etter effektive metoder som kan behandle det. Det er ikke noe bedre enn å bruke hjemmemedisiner for nakkesmerter. Disse er trygge, effektive og rimelige på lommen. Denne veiledningen nedenfor vil fortelle deg om de beste botene som kan hentes fra. Sjekk det ut:

nakke pain

Enorme hjem rettsmidler for nakke smerte:

Følgende er de beste og gode hjemmemedisiner for nakkesmerter som er svært nyttige for å kurere den smerten i nakken, har ingen bivirkninger også.

1. Ice Pack Application:

Is Pack

En god måte å behandle nakkesmerter på, er å bruke en ispakke på nakken i en stund. Ta et håndkle og bruk isen gjennom det på huden. Det hjelper i å frigjøre stivheten fra musklene og dermed reduserer hovedet betydelig. I stedet for ispakker kan en pose med frosne grønnsaker også brukes. Det er et godt middel med gode resultater. Det er veldig enkelt og raskeste lettelse hjemmehjelp behandling.

Se mer: Hjem rettsmidler for kolesterol

2. Ta en varm vanndusj:

Kvinne showering

Varmt vann bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i kropp og nakke. Dette bidrar dermed til å redusere stivheten som vanligvis fører til smerten. Ta en varm vanndusj i 10-15 minutter for å kvitte seg med denne krisen uten mye anstrengelse. Det vil også redusere kroppens smerte hvis noen. Dette kan gi bedre lindring av smerte i nakken.

3. Opprettholde et treningsprogram:

nakke pain exercises

Det er ulike nakkeøvelser som kan sikre at det ikke er stivhet og smerte i nakken. Ikke bare behandler de problemet, men hjelper også til forebygging. Pass på at du spør en profesjonell om de beste øvelsene som kan brukes til nakke og for å behandle smerten. Det er et trygt hjem rette for nakkesmerter som skal brukes.

4. Få en massasje:

Hjem Remedies For Neck Pain - Get a Massage

En god nakkemassasje ved hjelp av kokosnøttolje eller olivenolje er en av de beste måtene å forbedre blodstrømmen til regionen og dermed redusere stivheten og smerten på nakken. Dette skal gjøres hver dag i 15-20 minutter og helst av en massør. Hvis ikke, kan du massere nakken forsiktig av deg selv. Dette er en av de naturlige hjemme rettsmidler for nakke smerter og også jobbet som permanent.

Se mer: Hvordan å kurere sprungte hæler

5. arbeid på kroppsvekt:

Vekt Fast Without Spending Any Money

En sunn og riktig kroppsvekt er svært viktig for behandling av nakkesmerter. Sørg for at du har et treningsprogram for at kroppen skal ha den rette vekten i henhold til din høyde og alder. Dette hjemmehjelpen vil hjelpe til med å behandle nakkesmerter på en effektiv måte.

6. God holdning er viktig:

Meditetation11

Det er veldig viktig å begynne å lære kunsten å ha god holdning hvis du vil behandle nakkepine med hjem og trygge midler. Øv på visse måter å sitte og stå på som ikke legger press på nakken. Det er en av de ideelle tingene å gjøre hvis du vil ha prefekt utfall.

7. Alternativ terapi:

Is

Is- og varmtvannsterapi kan alternativt brukes på nakken for behandling av smerte. En gang kan man først bruke ispakke i noen minutter etterfulgt av en varmtvannspose applikasjon og deretter gjenta prosessen. Det er en god måte å lindre smerten fra området. De fleste av folket fulgte dette enkle og enkle hjemmet for nakkesmerter på trygg måte.

8. Strekning er viktig:

stretching exercise on the floor

Ved å strekke fra tid til annen, sørger du for at musklene ikke stiv og selv om de gjør det, slippes trykket ut umiddelbart. Dette hjelper i behandling av nakke smerter samt forebygging av det samme. Stretching øvelser kan brukes til nakke smerte.

Se mer: Uregelmessige Perioder Behandling

9. Har en tynn pute:

Hjem Remedies For Neck Pain - Have a Thin Pillow

Ofte har det blitt sett at en tykk pute er en av de viktigste årsakene til nakkesmerter. For å sikre behandling av samme nakkepine, bruk tynne puter under hodet mens du sover. Dette er veldig smart og nyttig hjemme rette for nakkesmerter.

10. ingefær:

Hjem Remedies For Neck Pain - Ginger

Ingefær er et anti-inflammatorisk middel og er også en av nakke smerte rettsmidler som du kan bruke for sikre resultater. Det er også veldig enkelt å bruke dette. Alt du trenger er litt tørket ingefærpulver og litt vann.

  • Ta litt ingefærpulver og bland med litt vann.
  • Nå kan du drikke dette hver dag minst to ganger.
  • Du kan også bruke komprimert ingefær i en klut og bruk på smerteområdet.

11. Over the counter smertestillende:

Det er noen naturlige elementer som natrium og andre ting som kan fjerne nakken smerte umiddelbart. Smerteavlastere som naproxen virker også effektivt når det gjelder nakkesmerter. Det anbefales også av eksperter og noen leger også.

12. Slapp av og legg deg ned:

Hjem Remedies For Neck Pain - Relax and Lie Down

Dette er en av de mest effektive hjemmemedisinene for nakkesmerter, og du kan enkelt gjøre det for å få lindring fra nakkesmerter. For å berolige musklene i nakken, kan du ligge rett sammen med nakke muskler i ro med en base av en fin og tynn, myk pute. Dette er også det vanligste middelet for nakkesmerter.

13. Epsom Salt:

Hjem Remedies For Neck Pain - Epsom Salt

Dette er selvfølgelig den magiske hjemmehjelpen for nakkesmerter lett og som sånn betyr all slags smerte i kroppen. Epsom-saltet er en ingrediens som er rik på magnesium og svovel og bidrar dermed til å redusere nakke smerte raskt. Du kan hælde litt Epsom salt i badekaret og deretter nakke i nakken i det i ca. 15 minutter for litt god lettelse.

14. Knæbøyning:

Dette er en av nakke smerte rettsmidler og bidrar til å styrke mage muskler som er direkte relatert til øvre rygg. Øvelsene som inkluderer bøyning av knær og slike strekker å fokusere på magen sammen. Disse vil sikkert bidra til å lette nakke smerter veldig bra og veldig raskt også. Dette er en av de beste nakke smerte rettsmidler.

15. Håndstøtte:

Opprettholde en feil holdning mens du sover, kan sies å være en av de mest mulige årsakene til nakkesmerter. Det kan være noen stillinger som å støtte hodet ditt med hjelp av hånden mens du sover, noe som kan sies å være en av hovedgrunnene til at du får nakkesmerter. Fjern hånden, og la nakken ta trykket alene. Dette vil også hjelpe til med nakkesmerter for å stoppe.

16. Svømming:

Topp 25 hjemmemedisiner for nakkepine | Stiler på livet

Dette er en veldig god øvelse, og du bør trenge svømming veldig ofte for å holde seg trim og passe. Dette som et resultat vil gjøre deg veldig fleksibel og du vil ikke ha noen problemer med å flytte nakke eller ikke engang ha noen form for nakkeforstuing. Du bør gjøre svømming minst 4-5 ganger i uken for å holde deg veldig passform. Svømming er veldig nyttig for ikke å få nakkesmerter.

17. Hest Radish:

Hjem Remedies For Neck Pain - Horse Radish

Også kjent som sahijan dette er en urt som er kjent for å redusere noen form for muskelstammer og smerter. Dette inkluderer også nakkesmerter, og du bør bruke sahijan eller hestekrem til halsområdet. Pass på at du fjerner den bare etter at du har latt det ligge i noen minutter fordi det kan føre til nummenhet eller brennende opplevelser. Men dette er en av de naturlige og kraftige nakke smerte rettsmidler.

18. Ta pauser:

Hvis arbeidet krever at du sitter i svært lange timer, må du ta hyppige pauser, slik at du ikke strekker ryggen og nakken. Prøv også å holde en pute bak ryggen, i disse tilfellene hvis du må sitte på en stol for lange timer eller kanskje kjøre i lange timer. Du må stå opp og fortsett å strekke dine lemmer for å unngå belastning. Dette er veldig smart og kult tips for ikke å få nakkesmerter.

19. Endre madrassen:

Hjem Remedies For Neck Pain - Change The Mattress

Det er veldig viktig at du trenger å se og ta vare på hvilken madrass du bruker sammen med å bruke en tynn pute. Dette betyr at det er svært viktig at du bare sover på en fast madrass, og ikke de som ikke har noen binding i det hele tatt. Disse vil være årsakene til vanlige nakkestammer og problemer. Så du må unngå den typen ting som er forårsaket av nakkesmerter.

20. Balmer:

Du kan enkelt få gni balm i apotekets butikk og alle lokale medisinske butikker. Disse er alle effektive hjem rettsmidler for nakke smerter. Du er imidlertid ikke å gni disse balsamene på nakken eller noe område. Disse er for mild massasje fordi mengden peppermynte disse har, er veldig varme og kan gi deg en følelse av å brenne når de gnides hardt.

21. Stopp ikke:

Ikke bli lat og inaktiv når du har nakkeproblemer fordi å være på et sted vil påvirke deg enda mer. Bare sørg for at du er veldig aktiv, bare ikke stress på området av smerte ved å gjøre tunge oppgaver. Du bør bare ikke bli på ett sted uten å bevege nakken i det hele tatt, for da vil nakken bli trangt.

22. Øyernivåarbeid:

Hjem Remedies For Neck Pain - Eye Level Work

Det er veldig viktig at du ikke ser ned og bare holder nakken og ryggen rett mens du jobber. Å jobbe i lange timer, ser opp eller ser ned, kan forårsake dårlige effekter på nakken din, og du kan også få alvorlige nakkesmerter. Dette tipset støtter aldri å få mer nakkebelastning.

23. Cayenne Pepper:

Hjem Remedies For Neck Pain - Cayenne Pepper

Dette er en av de mest effektive og populære nakkesmerte hjemme rettsmidler. Dette har smertestillende og antiinflammatoriske egenskaper, og du kan bruke dette for å få lindring fra ryggsmerter. Stek litt cayenne pepper og ta dem på et stykke bomullstoff og trykk det mot nakkeområdet for litt lettelse. Du må gjøre dette minst tre ganger om dagen.

24. Hold ryggraden rett:

Det har blitt sett at i noen tilfeller når folk ikke holder ryggen rett og oppreist, utløser det alvorlig nakkepine. Å holde ryggraden rett og stabil kan sies å være en av de beste hjemmemedisinene for nakkesmerter.

25. Yoga:

Hjem Remedies For Neck Pain - Yoga

Yoga har et middel for alle lidelser og spesielt Surya Namaskar-regimet er veldig bra for nakkesmerter. De har spesielle stillinger som bidrar til å redusere nakkesmerter ved hjelp av riktig strekking og stillinger.

Nakkepine er svært vanlig i de travle livene til mennesker i dagens verden. Ovennevnte er ganske mange hjemmemekanismer for nakkesmerter som du kan begynne å bruke neste gang du blir rammet.

Leave A Comment

+ 86 = 88