Topp 25 frisyrer for fete ansikter av kvinner å se slank | Stiler på livet

Vanligvis har fetme jenter en utfordring å oppfylle, og det er å velge en frisyre som slår seg ned i ansiktet. Med den ekstreme chubbiness på ansiktet spesielt kinnene, bør frisyrene velges med stor forsiktighet. Haircut for round chubby face har en rekke alternativer å tilby deg.

frisyrer for fat faces

Den gode nyheten er at det er noen topp frisyrer som anbefales for fete ansikter for gode resultater. Dette vil sikre at du oppfyller dine mål på en perfekt måte. Denne veiledningen vil gi deg de beste 25 lange og korte frisyrene for fete ansikter som du kan velge mellom:

Beste frisyrer for feta ansikter Kvinner:

La oss finne alle topp 25 frisyrer for skjebnefronten for å se slank og attraktiv.

1. Side Swept Bang Style:

frisyrer For Fat Faces Women 1

Trimming av håret på en bestemt måte vil hjelpe deg å redusere kinnets chubbiness og gi det en illusjon av toning som du alltid har ønsket. En sideveget bang er en ideell måte å style hvor fete ansikter er opptatt av. Det vil bringe hele oppmerksomheten mot øynene i stedet for kinnene. Pass på at armbåndene er lette i naturen for å legge til de riktige dimensjonene.

2. Blandet lag Hår stil:

frisyrer For Fat Faces Women 2

Et kutt med konsistente lag som har forskjellige lengder er en perfekt for fete ansikter. Noen av dem kan være korte, og resten kan være lange i naturen. De korteste strenger kan være av hake lengde i naturen. Den er perfekt for både rett hår og myke låser. La dem løs og se hvor godt det vil utfylle som en ideell frisyre for fett ansikt.

3. Half Up Do Style:

frisyrer For Fat Faces Women 3

Ved halv oppe gjør håret, kan du lage en slank utseende for de fete ansikter. Dette vil trekke opp alt håret fra ansiktet, men noen av hårstrengene kan holdes på ansiktet for å ramme det godt. Dette vil igjen skifte fokus mot øynene i stedet for kinnene og er en ideell frisyre for faktaansikt.

4. Kort og skarp bob frisyre:

Topp 25 frisyrer for fete ansikter av kvinner å se slank | Stiler på livet

En av de beste frisyrene for de fete og runde knubbede ansikter kommer i form av kort og skarp bobstil, spesielt hvis du har kort lengde på håret. En ekstra fordel er at utseendet er svært trendy. Det hjelper med å definere ansiktets bindestruktur. En bob er noen er raske valg. Men det som betyr noe er riktig bob du velger som frisyre for runde, knettete ansikt.

Se mer: Korte frisyrer for kvinner med runde ansikter

5. Long Waves Frisyre:

Lang Waves hair

For de med et tett ansikt, men lang lengde på håret, kan du lett få stilen til lange bølger gjort. Sammen med å gi riktig løft, legger den også kropp til håret som er svært nødvendig for runde og fete ansikter. Allsidigheten til stilen er en av fordelene. Den rammer ansiktet på en perfekt måte og skisserer ansiktet ditt godt.

6. Pixie Cuts (Tapered) frisyrer:

Topp 25 frisyrer for fete ansikter av kvinner å se slank | Stiler på livet

Pixie kutt er fantastisk og veldig stilig for de som vil ha den rette frisyren for sitt fete ansikt. En beskjæret pikskutt hjelper med å sette av fettflaten og gjør nakken ser lenger ut. Det er en slags kort hårklipp for fete ansikter som man kan bruke til å skape illusjonen. Alt du trenger å gjøre er å definere frisyren godt og hold den kammert godt for det flotte utseendet.

7. Den elegante stilen:

frisyrer For Fat Faces Women 7

Lag en langstrakt bun på toppen av hodet som vil forlenge ansiktet. Dette er mulig for de fete ansikter som har langt hår. Det vil gjøre det klumpete ansiktet se slank automatisk. Dette kan være en annen best frisyre for fett ansikt som vil tilstrekkelig gjøre kinnene og ansiktet ditt ser mindre fett ut. Frisuren er mildt stilig og samtidig stilig.

8. Slank hestehale:

Frisyrer-For-Fat-ansikter-Women-8

En slank og feid hestehale på baksiden av hodet er en ideell situasjon når det kommer til frisyrer for fete ansikter. Det vil hjelpe deg med å flaute de vakre kurver sammen med å skape en langstrakt følelse av nakken. Pass på at du ikke skjuler noe i ansiktet i denne stilen. Match den med noen fine øreringer for å fullføre utseendet.

9. Hårparti Hårstil:

Topp 25 frisyrer for fete ansikter av kvinner å se slank | Stiler på livet

En enkel måte å stylere håret på med en fett ansiktsform er å holde håret åpent, men konsentrere seg om avskjedningen. Snarere enn å bruke midterparting som gjør kinnet tyngre, er det best å eksperimentere med sideskille, zigzag eller andre. Dette vil bringe oppmerksomheten til pannen i stedet for kinnene.

10. Feathered Pixie Haircut:

frisyrer For Fat Faces Women 10

Dette er en av de mest trendy frisyrene for runde, knubbete ansiktsformer med en fjæred pixie cut. Dette er et lavt vedlikeholdsnivå, og du trenger derfor ikke å bruke mye tid på denne typen kutt. Det er en enkel piggy klippe og en side er igjen lenger enn den andre på en ujevn måte som gjør at den ser kulere ut. Siden forlot lengre feier langs siden av ansiktet som skjærer ned på rundheten.

11. Enkel Bob Haircut:

fett face hairstyle 11

Gjør det som den veldig pen Selena Gomez som har et rundt ansikt og har alltid en fin frisyre for fett ansikt! Denne er en veldig enkel skolepike bob kutt og alle kan virkelig se smart ut med dette. Du kan bare dele håret ditt til den ene siden, og det er pent å holde smellet intakt. Dette skyldes at sideskjæret hår faller på den ene siden av ansiktet og kontrakterer kinnene.

12. Langlaget kutt for rund ansikt:

frisyrer For Fat Faces Women 12

For jentene som har fete ansikter og langt hår, er den perfekte lagdelte kuttet den beste frisyren for et knett ansikt. De lange og klare lagene faller på begge sider av ansiktene, og dette kuttes ned på kinnsiden, slik at kinnene ser veldig slanke ut og ikke helt klumpete for å ødelegge hele utseendet. Du bør sikkert prøve denne snart.

Se mer: Frisyrer for runde ansikter

13. Short Length Fusion Bob Cut:

fett face hairstyle 13

Dette er en elegant frisyre for rund, knubbete ansikt, dette er en piksel og en fusjon av den med den klassiske bobstilen. Kvinnen i bildet har litt avsmalnet pixie-versjon til underdelen, og den øvre delen er igjen en kombinasjon av en bob og en piksel. Dette er også tryggere fordi håret er lenge nok og ikke ser altfor funky ut.

14. Langt hår med Bangs:

frisyrer For Fat Faces Women 14

Elsker vi ikke alle smørene? For kjærligheten til bangs, her er en god frisyre for fett som du kan løpe til enhver tid på dagen for enhver anledning. Som du ser på bildet, har damen et helt rundt ansikt og langt hår også. Hun har forlatt alle sine delvis ferdige krøller løs og så kjempet dem pent for å vise den silkefulle tekstur på en fin måte.

15. Veldig kort hårklipp for rund, knubbete ansikt:

fett face hairstyle 15

For den tomboyish sjarmen på et tett ansikt, er denne korte piksen den perfekte. For jentene som liker å eksperimentere mye og vet hvordan å bringe holdning til hva de gjør, er dette helt for dem. I dette bildet er jenta først og fremst iført et antrekk som sikkert gjør at alle av oss forstår at hun ikke er en jentepike, og det er derfor den korte lidenskapen passer henne enda mer.

16. Vintage Rolls On Chubby Faces:

Topp 25 frisyrer for fete ansikter av kvinner å se slank | Stiler på livet

Dette er en smigrende frisyre for klumpete ansikt og hvem kan være et bedre eksempel enn den supermelodiske Adele? Hun gjør det sikkert med mye stil. Du kan se hvordan hun flaunts hennes fete ansikt med det super silkehåret og ser så vakkert ut. Hun har skilt håret på siden og de myke krøllene gir de gyldne tressene et veldig vintage utseende.

Se mer: Jenter Frisyre Bilder

17. Enkel Middle Parting Frisyre:

Frisyrer-For-Fat-ansikter-Women-17

Det er sant at midtparten gjør at ansiktet ser rounder, men kan du se bedre ut enn Mila Kunis i dette bildet. Hennes ansikt er rundt og litt på den dypere siden også. Hun har den enkle midterparten hennes veldig lange hår og så feid det over skulderen til forsiden for å la det dekke sidene av kinnene hennes for å trekke opp ansiktet.

18. Afrikansk underskudd:

frisyrer For Fat Faces Women 18

Denne typiske afrikanske fete ansikts frisyr ser veldig pen ut. Her har kvinnen i bildet vist mye mage og har en halvundertrykkelse. Vi kaller det på den måten fordi hun har en underskrift bare på den ene siden og på den andre siden har hun enkelt forlatt sitt korte og krøllete hår for å gjøre resten av snakket for henne. Hun har sikkert mye holdning!

19. Frizzy Krøller:

fett face hairstyle 19

De super krøllete krøllene er ikke for en dårlig hårdag. Det er bare for jentene med runde ansikter. Dette er en typisk afrikansk frisyre hvor håret blir gitt mye volum og presset opp fra alle sider for å gi det et sjokkerende oppslag. Dette er imidlertid et veldig trendy utseende siden fokuset går rett mot håret og ikke til det runde ansiktet. Leter du etter en løs ide? Her er den!

20. Middels lengde krøllete frisyr:

frisyrer For Fat Faces Women 20

Denne er en perfekt frisyre for de med veldig tykt hår og ansiktene til en litt fetere side. Du kan sport dette super korte utseendet i stil helt. Dette er en oppstyrfri stil, og får deg til å se smart og veldig smart ut av den saken. Dette er også egnet med alt du elsker å hår. Bare vær sikker på at du er forberedt på å flaute den til den vokser lenger.

21. Kort og rett:

frisyrer For Fat Faces Women 21

Dette er en av de vanligste frisyrene for fete ansikter og for kvinner som elsker å holde det lite vedlikehold. Som du kan se på bildet har damen et veldig fett og rundt ansikt, og hun har også rett hår. Bare vær sikker på at håret ditt ikke er poker rett, da utseendet blir veldig dårlig på den måten. Hold det mykere og hold det så enkelt som mulig.

22. Full panne frynse:

frisyrer For Fat Faces Women 22

Dette er en nydelig frisyre hvor håret er naturlig rett og tykt også. Her har jenta en sideskilt frisyre og har også et slag som nesten dekker hele pannen hennes. Dette gjør ansiktet ser mindre ut og fokuset vil bare bare slippe mot håret og ikke ansiktet. Gå trendy!

23. Razor Klipp hår:

frisyrer For Fat Faces Women 23

For damene som er bekymret for deres tynne hår, er dette en stil som er sikker på å passe deg perfekt. Gjør håret poker rett og legg volum til toppdelen av hodet. Den nedre delen av håret er knivskarpt og har en fjærknytning til den. Gi ditt runde ansikt det ideelle kuttet for å få det til å se fantastisk ut!

24. Voluminous Bob Frisyre:

frisyrer For Fat Faces Women 24

Dette er en enkel bob frisyre, men med en forskjell. Her i denne frisyren vil du se at boben er enkel, men med mye ekstra volum. Her ser håret ut eller blir gjort for å se veldig tykt ut. Du kan rett og slett holde den sideskilt og være et søtt bilde hvor du enn går.

25. Flettet hårbånd for knuste bruder:

frisyrer For Fat Faces Women 25

Dette er for de lange hårpikene som liker å gjøre det mer glamorøst og mer romantisk. For dette må du ha tykt hår og også godt strukturert hår. Du må begynne fletting fra den ene siden av hodet ved siden av ørene og legg den over kronen som et hårbånd og pinne på den andre siden. Du kan lage en bolle bak hodet.

Så, denne bryllupsåret, kan du prøve frisyre for runde, knettete ansikt. Disse frisyrene er kjent for å gjøre ansiktet ser slank ut. Vær frisyre eller frisyre, målet er å gjøre det runde ansiktet ser slank ut. Ikke vær hesitant for å prøve ut forskjellige frisyrer og stil dem slik du liker det. Korte frisyrer for rund ansikt er den nye kule! Bli enige?

Leave A Comment

80 + = 84