Topp 22 hjemreparasjoner for behandling av blæreutslett | Stiler på livet

Med en nyfødt baby kommer mange flere ansvarsområder. Ingen sa at morskap var lett. Det handler om 24-timers omsorg uten avslapning, ikke engang et øyeblikk av hvile. Men på slutten av dagen har dette ingen konsekvens for noen mor fordi det å ta vare på barnet deres er først og fremst prioritet. Så det viktigste spørsmålet å spørre deg selv er at selv om hver mor er så omsorgsfull og vaktfull, hvordan er det mulig at en baby kan få bleieutslett? Bleieutslett er ikke bare smertefullt for barnet, men også for moren, søvnløse nattene, den ubehagelige kjøttfølelsen, den gjerrige følelsen og kjører til legen hver gang, er ikke en løsning. Bedre hvis vi har noen husholdningsmidler som er nyttige for behandling av bleieutslett.

Hjem Remedies For Diaper Rash

Svaret ligger ikke i omsorgen du viser, men bleen du bruker. Gjennom årene var klut det viktigste mediet som ble brukt av mødre rundt om i verden som bleier, tøy suger lett og holder seg fuktig over lengre tid, noe som gjør babyene til å utvikle et styggt utslett som gjør dem i økende grad grønt og ubehagelig. Med advent av nye typer bleier på markedet er mødre nå bortskjemt med valg med hva deres babyer kan ha på seg som bleier. Da vet vi aldri igjen når barnet har lettet seg, og kanskje etter en stund når vi åpner bleien for å se den våt, innser vi at han har satt sammen med det hele tiden. Dette kan være en annen grunn for utslett.

Hjem Remedies Behandling for bleie utslag:

Denne artikkelen vil forklare hvordan du forhindrer bleieutslett og hvordan du behandler bleieutslett ved hjelp av hjemmemekanismer.

1. Rene og friske bleier:

Det første skrittet til en utslettfri, sunn baby er hyppig endring av bleier. For dette må moren eller den berørte forbindelsen være aktiv og ute på utkikk hele tiden. Hvis du føler at babyen blir ubehagelig enda litt, må en øyeblikkelig kontroll og den følgende rutinen gjøres. Deretter kommer den etter rutinen. Det er det som skal gjøres etter en bleieendring. Med en antiseptisk myk klut eller bomull, må hele området rengjøres og tørkes.

Se mer: Hjem Remedies For Dermatitt

2. Pulver:

Pulver

Deretter pulver og en ny ny bleie. Vanligvis bruker du pulver og puter det rent før du legger på den neste bleen, da pulveret holder området fuktfritt, tørt og luktfritt. Dette er en av de enkleste hjemmemedisinene for bleieutslettbehandling.

3. Velg din bleie type:

Det neste trinnet er å plukke ut den perfekte bleen. Bare fordi det er i hyppig behov betyr det ikke at du vil kjøpe et billig merke i bulk. Mange baby bleie merker inneholder alkohol og andre kjemikalier som på reagerer med huden forårsaker bleieutslett. Når utslett er der, dannes det rødt og ujevn og må behandles umiddelbart.

4. Ice Wrap:

Is

 • Siden babyens hud er myk og mild, pakk en isterning rundt en myk, halvtykkende klut, slik at den direkte chillen ikke bryr ham, men beroliger sitt betente område ned.
 • Igjen bør det ikke gjentas siden babyen kan bli kald lett på grunn av svakere immunsystem.

5. Salver og kremer:

salver and Creams

Annet enn denne legen foreskriver ofte hudvennlige salver eller kremer som skal påføres før du legger på bleen som inneholder sink eller Desitin som gir et beskyttende lag på huden.

Se mer: Kolonrensing hjemme

6. eddik for bleie utslag:

Eddik

Et godt hjemmemedisin består av å bruke eddik. Fordi urinen er så alkalisk i naturen, kan vaske bleier med hvit eddik og vann være et godt alternativ. Hvis du bruker engangsbrukene, må du lage en meget vannaktig flytende løsning av en tiendedel eddik og de andre ni vannene og tørk området nøye før du legger bleien på.

7. Kokosolje kan beskytte mot bleieoppslag:

kokosnøtt oil

Et annet godt hjemmiddel er ekstra jomfru kokosnøttolje som umiddelbart viser effekt. Hvis ikke, kan du alltid prøve ren aloe vera gel som er en kraftfull plante og er en mirakelarbeider for hudproblemer i alle aldre.

8. Brystmelk:

brystene Make Milk in Pregnancy

Brystmelk er en god metode for å miste de ekle utslettene. Bare noen få dråper er nok for at babyen din skal helbrede. Dette er en av en fantastisk hjem rettsmidler for bleie utslett problem.

Se mer: Canker Sores Home Remedies

9. Havremel kan beskytte mot bleieutslett:

havregrøt paste

Pulverisert havregryn når den blandes med vann og påføres på det berørte området, kan gjøre underverk ved å redusere utslettene og beroligende og kjøle området.

10. Maisstivelse:

Korn Starch

Et veldig godt hjemmemedisin for bleieutslett er kombinasjonen av maisstivelse og olivenolje. Dette brukes av mange mødre over hele verden og er en hit blant alle.

 • Bare bland i en bolle litt olivenolje og maisstivelse og tiden du bytter babyens bleier, må du bare sørge for at du søker og masserer med denne limen og deretter rengjør igjen etter en stund.

11. Bleie bruk:

For god bleieutslettbehandling er det svært viktig for deg å vite at en baby ikke skal ha på seg en bleie hele tiden. Det er ekstremt nødvendig at du exponerer babyens hud til å lufte ved romtemperatur også. Ellers vil ikke barnet kunne ta så mye fuktighet og utslett kommer opp på huden.

12. Wet Cloth Remedy:

Våt cloth

Dette er et av de vanligste hjemmemedisinene for bleieutslett. I dette må du holde et stykke bomullsdoek hendig, og bruk den til å tørke babyens bum hver gang bleen endres. Pass på at du vasker det hver gang du bruker kluten. Du må tørke ammoniakk som blir akkumulert på ett sted.

13. Antacid Remedy:

antacida

Dette er en svært uvanlig bleieutslett hjemmehjelp, men en veldig effektiv en. Utslett er også forårsaket på grunn av det faktum at det også er syre i babyens urin, og det blir fuktet av huden til bleen endres. Det du trenger å gjøre er å lage pulver av noen antacida tabletter og bland så med babypulver eller babykrem og bruk på det berørte området for mye lettelse..

14. Varmt vann:

Varm Water

Denne er en svært viktig informasjon for alle de nye mødrene der ute. Pass på at du ikke bruker absolutt kaldt vann selv om sommeren for din lille baby. Bruk alltid minst varmt vann når du prøver å rydde opp babyen og også som et hjemmiddel for bleieutslett. Det er en av de enkle og viktige tipsene for å bli kvitt bleieutslett.

15. Egghviter fjerner bleieutslett:

Egg Whites

Akkurat som vi hadde snakket om maisstivelse og olivenolje her er enda en kombinasjon som er veldig nyttig i bleieutslettbehandling. Det er kjent å ta bort rødhet og støt i løpet av timer etter påføring.

 • Bare bland to egghviter og litt maisstivelse og bruk sjenerøst på det berørte området og la det lufttørke.
 • Gjenta minst tre ganger om dagen.

16. Zinkoksid:

Sink Oxide

Du vil lett få sinkoksidpulver i en hvilken som helst medisinsk butikk, og det er et veldig trygt og enkelt hjemmehjelpemiddel for bleieutslett.

 • For dette vil du bare rengjøre til babyens bunn veldig bra og tørke det ordentlig.
 • Ta nå noe sinkoksidpulver på en pulverpupp, og bruk deretter på babyens bunn og se hvordan det fungerer.

17. Sulpher Og Vaseline:

vaselin

Dette er et alder gammelt middel som har blitt brukt av mødre og bestemødre i flere tiår nå.

 • Bare bland litt svovelpulver med litt vanlig vaselin eller en slik sikker petroleumjell, og bruk deretter sjenerøst på babyens hud og la den stå åpen for luften. Du ser snart det fungerer som magi.

18. Caldescene Pulver:

Caldescene Powder

Dette er et svært vanlig behandlingsmiddel for baby bleieutslett, og du vil enkelt få det i en hvilken som helst lokal medisinsk butikk. Når du har en baby, og du er bekymret for hvordan du kan hindre det fra utslett, må du holde dette pulveret hendig og bare ta det på. Dette skyldes at du kan bruke det selv når du ikke har utslett.

19. Kamille te behandling for:

kamille Tea

Dette er et veldig flott middel for ikke bare bleieutslag, men også andre soppinfeksjoner hos babyer og eldre.

 • Hva du kan gjøre med dette er å lage en enkel kamille te og deretter avkjøle den ned til romtemperatur.
 • La det fortsatt være litt varmt og bruk sakte på babyens bunn og la det avkjøles med luft.

20. Sjekk bleen:

Topp 22 hjemreparasjoner for behandling av blæreutslett | Stiler på livet

Det er veldig viktig at du holder kontrollen på babyens bleie fra tid til annen. Du bør huske at babyen ikke kan uttrykke mye, men en våt bleie i lange timer er en klar årsak til utslett. Så du må sørge for at du bytter bleie eller serviett fra tid til annen.

21. Vegetabilsk olje:

Grønnsak Oil

Enhver form for vegetabilsk olje spesielt maisolje er veldig bra for massasje for å forhindre utslett hos babyer.

 • Du kan bare ta litt olje i hånden og forsiktig massere bunnen med det samme.
 • Etter at du lar det hvile i en stund, kan du rense med et vått serviett og deretter klappe tørt og fikse en bleie.

22. Druefruktkstrakt:

Drue Fruit Extract

Dette er et gyldent middel helt for bleieutslett.

 • Du må ta noen grapefruktkstrakt og bland det med litt vann.
 • Og litt Aloe Vera eller olivenolje og deretter ved hjelp av en bomullsklut, bør du bruke dette på det røde området og la det lufttørke.
 • Dette er et sikkert skuddmiddel for utslett.

Barn lider mye på grunn av utslett og bleieutslett behandling er ekstremt nødvendig fordi disse utslettene brenner på den myke huden.

Leave A Comment

54 + = 58