Topp 20 stilige hvite skjorter for menn i mote | Stiler på livet

Hvit er en naturlig farge som symboliserer renhet, belysning, renhet, oppriktighet, ydmykhet, beskyttelse, mykhet, uskyld, jomfruelighet og mye mer. Det er en ren farge som alltid er i trend uansett hva anledningen er. På samme måte har hvite apparels alltid vært favoritt for menn i enhver sesong. Uansett om det går for en enkel slett eller en designerbit, har den hvite t-skjorten til menn vært det beste å bære når du er forvirret om hva du skal sette på. De passer for enhver glad, eventyrlig eller trist anledning til å uttrykke dine sanne følelser for øyeblikket. Her er noen få utvalgte hvite skjorter for menn som ville fylle klesskapet til noen menn med eleganse.

Hvite skjorter for menn med nye stiler:

Her ser du på 20 beste hvite skjorter for menn i trenden med ulike mønstre. Velg din kjære og velg den.

1. Vanntett hvit skjorte:

Vanlig Linen white shirt

En vanlig hvit skjorte i linjemateriale brukes ganske mye til sommerferiene. Semi-collared skjorte er gitt lange ermer med en slank passform og en kuttet designlomme. Den kan bæres både på casual jeans og bukser for et verdig utseende til arrangementer og fester. Den lette montering av skjorten gjør det behagelig for mennene med middels kropp også.

2. Full Sleeves White Shirt:

full sleeves white shirt

Ønsker et forkortet utseende for å besøke noen vanlig sted! Her er en hvit krage skjorte design som kan være en perfekt kamp over bukser bukser eller vanlige bukser. Skjorten er også gitt en lengde til hoften for å holde den åpen over buksene i hvilken som helst farge. Ermene er gitt en middels lengde med et brettdesign.

3. Ermeløs design Hvit skjorte:

Erme design white shirt

Et nytt utseende i den hvite bomullstroppen er gitt et design i ermslutten og halsen. Skjorten inneholder små mehndi-mønstre laget i rødbrun og grå på ermslutene og halspartiet. Skjortene på skjorten er også gitt samme farge som i ermetes utforming sammen med lommeåpningen.

4. Designer Casual White Shirt:

Designer casual white shirt

Leter du etter noe som designer i den hvite skjortebutikkens design for en eksklusiv begivenhet! Prøv et design som gir en vri i casual skjortedesign. T-skjorten er gitt sammen med krage og knappene er erstattet med strenglukking. Bomullskjorten passer godt på funky jeans for en utflukt eller en motehendelse.

5. Enkel Formell Hvit T-skjorte:

Enkel formal white shirt

En allsidig mote i hvite formelle skjorte menn design er sjekken design. Den hvite skjorten får mellomstore kontroller i grå foringsrør. Ermene ender er også gitt små grå sjekker design for å komplimentere med skjorte design. Den passer best på grå eller svart bukse for et formelt utseende på kontorer.

Se mer: Menn Denim Shirt

6. Stående hvit skjorte:

Portrett white shirt

En unik design i den hvite t-skjortedesignen er gitt et stående utseende som gjør det egnet for enhver koselig fest eller en bryllupsfunksjon. Silkskjorta er gitt en stor kontrolldesign på skuldersiden i svart. For å få en kontrast look, er ermene også gitt et svart band på slutten. Treningen på skjorten passer til menn med slank kropp.

7. Dot Design White Shirt:

Punktum design white shirt

En spotty design i menns hvite skjorter er gitt en utskrift av prikker i sort. Dot mote er mye populært for bryllup og annen lignende anledning for et suiting utseende. Skjorten er også gitt krage kutt og lommedeksel i rød for å gjøre det mer annerledes enn de vanlige dotdesignede skjorter. Det er en av de eldste designene i skjorter som får en ny berøring med lomme og ermet arbeid.

8. Dragon Print White Shirt:

Drage print white shirt

En fasjonabel design for tynnpassede menn i merket hvit skjorte er tilgjengelig i vårsamlingen. Skjorten er gitt en drageutskrift i svart som en side med ermer for å gi det et tiltalende utseende. Laget av bomull, er det mye påført på jeans eller bukser til pubsfester. Utformingen er mye brukt av mennene som regelmessig besøker treningssentrene for å gi et kikk utseende på kroppen.

9. Blomstertrykk Hvitt skjorte:

Blomster print white shirt

Den beste hvite skjorten som gir en behagelig følelse i sommerene er laget av bomull. Skjorten er også dekorert med blomsterprinter i brun og grå. Den lille størrelsen på skjorten gjør det perfekt å bære på jeans. Det er faktisk en flott kamp å bære på strendene for varme somre på shorts eller capri jeans.

10. Bird Print White Shirt:

Fugl print white shirt

Elsker å ha på seg skjorter inspirert av fugles trykkarbeid! Prøv en hvit farge skjorte som er dekorert med grå nyanser av en ørn. Skjorten er laget av terry bomullsmateriale som passer på enhver bukse eller jeans, for et besøk til safari eller zoo og også for å reise. Skjortene er også tilgjengelige i trykk av dyr som katter, jaguar etc.

Se mer: Plaid Skjorter For Menn

11. Fôr Skriv ut Hvit skjorte:

fôr print white shirt

Det beste formelle utseendet til enhver form for arrangement, konferanse eller sosial funksjon blir tatt når man setter på en hvit skjorte som er gitt foringsdesign i svart. Skjorten er trykt med tykke, svarte, horisontale linjer med en annen indre lomme og ermet design. Når du ledsager svart bukse eller bukser i svart, får du deg til å føle deg frisk for en ny begynnelse.

12. Party Wear White Shirt:

Parti wear white shirt

Ønsker å få et perfekt formell festutseende! Her er en vanlig hvit skjorte som er spesielt designet for festfest. Skjorta er gitt lange ermer og horisontal knivspenning for preget fôr. Det er et perfekt antrekk å bære på ballrom eller en velorganisert formell begivenhet.

13. Kort lengde hvit skjorte:

Kort length white shirt

Ungdommen i disse dager leter etter korte skjortedesigner som kan bæres på jeans, bukser og shorts også. En hvit farge skjorte med sidemønstre er også et utvalgt antrekk for menn på strender eller for yrkesmessige turer. Laget av ren bomull, er det best for permisjon uten svette i sommer.

14. Krage broderi hvit skjorte:

Snipp embroidery white shirt

En merket hvit skjorte med en krage arbeid design gir et kongelig utseende for sosiale funksjoner. Den vanlige skjorten i hvitt er gitt en gyllen lapp på skuldersiden med flere gylne linjer festet til den. Sammen med den er også kragen på skjorten gitt rød broderi med en lagdelt krage i svart, hvitt og rødt bånd.

15. Kashmiri Work White Shirt:

Kashmiri work white shirt

En vanlig hvit skjorte når den er gitt når du får en floral design i Kashmiri-arbeidsstil, gir den en blomstrende design for bryllup eller andre vanlige anledninger. De røde, blå og grønne farger gir et overdådig design for å ha på seg over jeans eller shorts.

Se mer: Best Skjorter for menn

16. Silke hvit skjorte:

Silke white shirt

Ønsker å ha et stilig utseende for et blomstrende øyeblikk! En best hvit skjorte i silke er en som kan hjelpe deg. T-skjorten er venstre vanlig med lange ermer, men får svart fargestjerner som starter fra en skulder og ender på den andre som dekker bakdelen også. Den tynne skjorten er det viktigste valget av tenårene for høyskolafester.

17. Kortærmet hvit skjorte:

Kort sleeve white shirt

En fortolket vanlig hvit skjorte med korte ermer er den beste laget for yrkesmessig humør. Skjortenes lengde er også drevet kort, slik at skjorten kan brukes over tre fjerdedeler, shorts eller høy midje jeans. Hylsen på skjorten er også gitt en brettet kant som tiltrekker visjonen til kroppsbyggeren mennene skal ha på seg.

18. To Pocket White Shirt:

To pocket white shirt

En hvit skjorte for menns design med rent bomullsmateriale er høyt plukket av den motebevisste ungdommen. Den uformelle skjorten er gitt brune stropper på skuldrene og en av lommene med knapper tucked på den. Den andre lommesiden er gitt en glidelås for å gjøre designet unikt. Bortsett fra dette, er de korte ermene brettet og gitt en gjenget design også.

19. Front og bak arbeidet hvit skjorte:

Front and back work white shirt

En hvit bomullskjorte er klassisk ved å gi fremre og bakre bittesmå design med blomsterutskrifter. Den trykte skjortens ermer står stille for å gi det et forsterket utseende. Den hudtette skjorten er best for både uformelle og formelle hendelser over ermeløs blazers eller jakker for å legge til sin adel. Det er en ideell kamp for ekteskapsfunksjoner.

20. Lang hvit skjorte:

Lang white shirt

Kjærlighet vedta nye stiler i apparels for et signatur utseende! Prøv denne lange hvite kragekjolen som har lang lengde til knærne. Det er slitt av tenårene som er forlovet med musikk for et band fyr utseende. Den løse skjorten passer på jumperbukser eller skinny bukser for en riktig oppreistring. Designet er inspirert av kurta-designene.

Hvite skjorter til menn får nå fantastiske trykk som kommer i både håndlagde og maskinlagte design. De gir den beste hudfarge med blå og svarte jeans. Annet enn disse designene, er skjortene også modifisert lengdevis og ermer klok for å gi det et modernisert utseende. Ungdommen foretrekker å ha lange skjorter på tette bukser, i stedet for å ha på seg bukser eller bukser til casuals som gjør det behagelig når de reiser.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

86 − = 81