Topp 15 øyeskygger tilgjengelig i India | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Topp 15 øyeskygger tilgjengelig i India | Stiler på livet

Det er mange kjente selskaper som tilbyr øyenskygger. Noen farger er mye likte fra visse områder.

Nedenfor er de 15 beste øyeskyggene som er et mustkjøp for hver kvinne for å skape glamorøst utseende, være det for jevnlig bruk eller for festtid.

Siste øyeskygger tilgjengelig i India:

1. Maybelline Color Tattoo-Edgy Emerald:

øye shadows

Dette er monofaser som inneholder spesielle farger. Disse er veldig kjente og en favoritt av mange kvinner. Du kan også kjøpe andre farger, som Fierce og Tangy, malte lilla, etc. Disse kommer for 350 INR til 400 INR ca 4gram.

2. Clinique All About Shadow Duo - Like Mink:

Clinique All About Shadow Duo Like Mink

Dette er kostbart tilfelle av to farger i lysebrun og beige. Dette er for å skape en vakker naken og naturlig utseende for dagtid og vanlig slitasje. Dette er 2,26 gram og kommer for en ekstremt kostbar margin på 3000 INR ca..

3. Konad Classic Romantisk Kvinne:

Konad Classic Romantic Woman

Denne paletten inneholder 3 farger, og alle er i forskjellige nyanser av rosa, fiolett og perle. Perlen farge kan brukes til å skape en highlighter effekt. Du kan kjøpe dette og skape en Smokey-rosa effekt for dagtid. Du kan kjøpe dette til 7,5 gram til en pris som er ganske høy på 850 INR til 900 INR ca

4. Amara Kosmetikk Skygge:

Amara Cosmetics Shadow

Dette er en 4-fargesett, og du kan bruke disse forskjellige fargerne regelmessig. Du kan kjøpe denne 11 gramsaken til en pris på 1200 INR til 1500 INR ca. Fargene er som vist på bildet ovenfor. Den har en silvery highlighter-farge, grå farge, en lys svartaktig farge og en mørk svart farge som er at du kanskje trenger å lage en veldig feststil.

5. Konad Classic Woman Palette:

Konad Classic Woman Palette

Denne paletten inneholder 3 farger, og alle er i forskjellige nyanser av sjokolade, grønn og perle. Perlen farge kan brukes til å skape en highlighter effekt. Du kan kjøpe dette til 7,5 gram til en pris som er ganske høy på 850 INR til 900 INR ca.

6. Nvey Eco Organisk skygge - Midnattsblå:

Nvey Eco Organic shadow Midnight Blue

Dette er en matt blå farge og kan være bra for en myk dagtidsklær. Dette er organisk og gir ingen irritasjon når det brukes. Du kan kjøpe denne 1,5 gram til en pris på 1500 INR til 1800 INR ca..

7. Lakme Color Illusion-Pink Pearl:

Lakme Color Illusion Pink Pearl

Dette er en mye favorittfarge for mange kvinner. Dette har lyse shimmers og kan brukes til vanlig nøytral rosa fargetone og også for dagtidslitasje når du går ut for shopping eller for jentekveld. Du kan kjøpe dette til 3,5 gram for 750 INR til 800 INR ca.

8. Lakme Color Illusion - Gold Pearl:

Lakme Color Illusion Gold Pearl

Dette er en vakker gylden glitrende farge som kan brukes til fest og tradisjonelle anledninger. Dette er veldig bra for solbrente overflater. Du kan kjøpe dette for 750 INR til 800 INR ca 3,5 gram.

9. Lakme Color Illusion-Blue Pearl:

Lakme Color Illusion Blue Pearl

Dette er en lyseblå farge med lys shimmers. Dette kan være veldig bra for dagenes klær. Dette er prisen på 750 INR til 800 INR for 3,5 gram.

10. Loreal Paris Infallible Monos-Forever Pink:

Loreal Paris Infallible Monos Forever Pink

Dette er en rosa beigefarge og har høye glimmer. Dette kan være bra for dagen, og selv om natten ser ut når du vil ha en lys nøytral, rosa farge. Dette er for 3,5 gram priset til 500 INR omtrent og er en favoritt blant mange kvinner.

11. Loreal Paris Infallible Monos-Purple Obsession:

Loreal Paris Infallible Monos Purple obsession

Dette er en skinnende lilla farge og kommer i en enestående pakke. Dette er kostbart og kan brukes som festfarge. Dette er 3,5 gram og er priset til 500 INR ca..

Se mer:  Beste Eye Shadow Kit India

12. Loreal Paris Infallible Monos-Evig Svart:

Loreal Paris Infallible Monos Eternal Black

Dette er en svart nyanse, og du kan bruke dette til å lage en fest som drama. Dette er en 3,5 grams sak og kommer for 500 INR ca..

13. Lakme Stylist Drama Crayon:

Lakme Stylist Drama Crayon

Dette er et høyt priset krystall som gir en jevn effekt når den påføres. Dette er enkelt å søke på. Dette glir lett og en rask oppmakt er lett mulig, selv når du er på jobb. Dette kan også være bra for nybegynnere. Dette er en 4,4 gram blyant og kommer for 700 INR til 800 INR ca. Dette er kostbart, men du kan kjøpe dette hvis prisoverkommelighet ikke er et problem, og du vil ha en god kvalitet, lett å bruke fargeblyant.

Se mer:  Beste Eye Kajal Brands

14. Farge essens Pearl Effekt blyanter:

Coloressence Pearl Effect pencils

Disse er for de som ønsker å unngå tiden å bruke pulverformige farger og bruk av pensel. Disse gjør applikasjonen enklere med bare noen få glidere, en full skinnende effekt er opprettet. Disse har skinnende og blank effekt. Dette kan være bra for de som går på fest og kan også være bra for de som har flakket overflate. Dette slites imidlertid av for de som har oljeaktig overflate. Du kan imidlertid kjøpe disse og bære dem lett i vesken din, og i noen sekunder kan du se på deg når du ikke har et lite speil. Du kan få rosa, grønn, sølv, lilla, etc fra dette området. Disse kommer for rundt 150 INR til 200 INR ca for 2,25 gram og er lett tilgjengelige.

Se mer:  Himalaya Eye Kajal

15. NYX Jumbo øye blyanter:

NYX Jumbo Eye pencils

Disse tilbyr kremete glatte farger, og du kan bruke disse ved å skarpe disse som vanlige blyanter. Disse er enkle å bruke og veldig lett å bære i vesken. Disse kan imidlertid ikke være bra for de som har oljeaktig overflate. Men hvis du ikke liker å bære fargene og deretter bruke med pensel, så er dette hva du må kjøpe. Disse passer lett i en liten veske og er veldig enkle for touch-ups, selv når du ikke har et speil. En myk glid er alt kan gjøres om få sekunder. Disse i spennende farger og disse har lys shimmer. Disse er priset til 350 INR til 400 INR ca for 5 gram blyantvekter.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 + = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map