Topp 15 vakre Bhagalpuri Sarees med bilder

Bhagalpuri sarees er i utgangspunktet sarees laget av Bhagalpuri silke, som også er kjent som Tussar silke. Dette er noen av de beste sareene der ute, og mange kvinner foretrekker å ha på seg disse slags sarees på grunn av de forlokkende designene som er gjort på dem. Disse sareene har også motstandsrike mønstre og smarte design som kommer med en tradisjonell touch på trendy og moderne fargebase.

Vakre Bhagalpuri Sarees Med Bilde:

Hvis du foretrekker slike sarees, vil de som blir diskutert i denne artikkelen, vise seg å være egnet for deg. Se opp for de beste bhagalpuri sareene noensinne i listen nedenfor.

1. Grå og gul Bhagalpuri Saree:

bhagalpuri sarees

Disse typer silkesare er ikke så mye flaunted av kvinner i disse dager. Selv om dette er en synke fra silke, er det fortsatt ganske vakkert, og det er fortsatt kvinner som liker å trene disse slags silke sarees på kroppen. Blandingen av de to farger i denne sareen ser så fantastisk ut at nesten alle vil være villige til å sporte dette på kroppen.

2. The Cream Printed Bhagalpuri Saree:

Bhagalpuri Sarees-Cream printed Bhagalpuri Saree 2

Dette er enda en nydelig bhagalpuri saree som kommer med et attraktivt kremfargesign gjort på den. Mønsteret som denne saree-sporten på overflaten er veldig vakker, og du vil helt elske dette. Det ser så kult ut med kombinasjonen av så mange farger på grenseområdet, og for alle disse fantastiske funksjonene kan det sies å være en av de vakreste bhagalpuri sarees av all tid.

3. Beige Red Printed Bhagalpuri Saree:

Bhagalpuri Sarees-Beige Red Printed Bhagalpuri Saree 3

Denne form for rød på en saree kan ikke sammenlignes med noe der ute. Det gjør sareen ser så edru og attraktiv, og den enkle designen gjør den brukbar for nesten alle kvinner. Det er ikke for fancy, og for det kan det bli gjennomført på familiebegivenheter. Men det er ikke så fuktig eller ikke forlokkende også. Designet er ganske unikt, og sareen kan da igjen sportes på bryllup.

4. Den rene Bhagalpuri Silke Designer Saree:

Bhagalpuri Sarees-pure Bhagalpuri Silk Designer Saree 4

Leter du etter noen rene silke sarees? Dette er den reneste formen av bhagalpuri silke. Sareen passer til kvinnen veldig vakkert, og det vil fungere på samme måte for deg også, eller enda bedre. Man kan se helt guddommelig med denne sareen på kroppen. Hvis du er ute etter noe nytt og attraktivt, kan denne sareen sies å være en av de beste designer bhagalpuri sarees at kvinnen kan sport på kroppen sin.

5. Beige Bhagalpuri Saree Med Trykt Design:

Bhagalpuri Sarees-Beige Bhagalpuri Saree with Printed Design 5

Ser du noe nytt denne sesongen? Hvis du har behov for sarees, vil dette være et av de fineste materialene der ute for kvinner. Sareen er veldig attraktiv og kan gjennomføres ved spesielle anledninger. Det er egnet nok til å idrett ved uformelle arrangementer også. Designer saree sporten ren bhagalpuri silke materiale og for det kan det sies å være en av de beste silke sarees der ute.

6. Den gule Bhagalpuri Silke Saree:

Bhagalpuri Sarees-Yellow Bhagalpuri Silk Saree 6

Denne sareen vil få deg til å se ut som en absolutt gudinne. Mønsteret som denne sareen viser med hjelp av fargene, gul, rosa og grønn, er ganske imponerende, og en kvinne vil definitivt elske den. Hvis du er ute etter noe behagelig å bære denne sesongen, så er dette noe du bør bære.

7. Den gule gudinnen Bhagalpuri Saree:

Bhagalpuri Sarees-Yellow Goddess Bhagalpuri Saree 7

Leter du etter den siste bhagalpuri saree deigns? Sjekk denne ut! Det vil stjele din oppmerksomhet når du ser på den. Det gjør det samme for alle også. Så hvis du bærer denne sareen på kroppen din, vil du øyeblikkelig bli lagt merke til det.

8. Bhagalpuri Silke Saree Med Kunstnerisk Design:

Bhagalpuri Sarees-Bhagalpuri Silk Saree with Artistic Designs 8

Denne spesielle bhagalpuri silke saree kommer med noen forlokkende design gjort på den. Mønsteret som denne sareen viser i grenseområdet er verdt å nevne.

9. Beige Bhagalpuri Saree Med Tradisjonell Kunst:

Bhagalpuri Sarees-Beige Bhagalpuri Saree with Traditional Art 9

Denne sareen viser noen fantastiske kunstneriske arbeider på pallu og den midterste delen av sareen også. Det er noe som stjeler utseendet og gir all oppmerksomhet til brukeren av denne unike indianske tradisjonelle kvinneklæringen.

10. Den rosa og grå Bhagalpuri Silke Saree:

Bhagalpuri Sarees-Pink and Gray Bhagalpuri Silk Saree 10

Her er noe som vil blunke deg med det samme. Denne sareen kommer med et veldig attraktivt design gjort på overflaten. Den rosa pallu-delen sporter en annen designstil sammenlignet med den grå delen, og det er det som gjør denne designer sareen så unik.

Se mer: Baluchari Cotton Sarees

11. The Casual Wear Bhagalpuri Silke Saree:

Bhagalpuri Sarees-Casual wear Bhagalpuri Silk Saree 11

Selv om denne sareen er for uformelle formål, dyrker den fortsatt autentisk silke materiale. Mønsteret gjort i denne sareen er ganske vakkert og kan sies å være egnet for de fleste menn og kvinner der ute. Blandingen av de to vakreste farger, gul og rosa har blitt gjort så vakkert at det vil stjele utseendet med det samme.

12. Kjendis Bhagalpuri Designer Saree:

Bhagalpuri Sarees-Celebrity Bhagalpuri Designer Saree 12

Denne sarenen har blitt inspirert av kjendis klesskap klær og det er også sported av en av de vakreste Bollywood kvinnelige personligheter hele tiden. Hvis du er villig til å vise frem din skjønnhet, så la denne sarenen gjøre æresbevisninger. Du må bare bære den. Det er alt.

Se mer: Nalli Silks Wedding Sarees

13. The Artistic Cream Colored Bhagalpuri Saree:

Bhagalpuri-Sarees-Artistic-kremfarget-Bhagalpuri-Saree-13

Dette er en av de fineste bhagalpuri sarees av all tid. Den patter gjort på denne sareen i midtpartiet ved hjelp av den svarte fargen, er trolig den mest attraktive berøringen til denne enkle kremfargede basen.

14. Den blåtrykte bhagalpuri silke saree:

Bhagalpuri Sarees-Blue Printed Bhagalpuri Silk Saree 14

Hvis du trenger noen Bhagalpuri sarees, kan dette være en av de beste for deg. Hvis du har en god høyde, så vil dette definitivt være en av de fineste tingene der ute for deg.

Se mer: Radhika Sarees

15. Den overdådige Bhagalpuri Designer Saree:

Bhagalpuri Sarees-Lavish Bhagalpuri Designer Saree 15

Dette er den siste på listen, men likevel unnlater det å imponere alle saree-elskende kvinner der ute med det utrolige skjønnheten.

Bhagalpuri silke sarees er uerstattelig av noen andre. Man må faktisk drape en for å forstå finheten og elegansen til denne sareen. Disse designene vil lede deg gjennom.

Bilder Souce: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

69 + = 70