Topp 15 Sunn Oppskrifter For Gravide Kvinner | Stiler på livet

Nyheten om graviditet er sannsynligvis en av de lykkeligste øyeblikkene i en kvinnes liv (unntatt når det er planlagt!); hele verden vender opp og ned på best mulig måte. Så kommer den virkelige avtalen. Du er plutselig bekymret mye om kostholdet ditt; bekymret for hva du skal spise i de neste ni månedene, slik at babyen din er født hale og hjertelig. Du besøker legen din oftere spørre om hva slags diett du bør spise og hva du skal unngå under graviditeten.

oppskrifter for pregnant women

Vi er her for å hjelpe deg! Disse 15 deilige sunnene oppskrifter for gravide er beriket med næringsrik ingredienser som vil være svært gunstig for deg og din voksende baby, og nok til å dumme ditt ønske om god mat under graviditeten også!

Velsmakende og sunn oppskrifter for gravide kvinner:

1. Spicy Rød Pasta med Linser:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Spicy Red Pasta with Lentils

Når smaksløkene krever krydret mat, kan ingenting slå krydret rødpasta med linser. En skje av denne deilige oppskriften vil brenne munnen med glede. Denne pasta parabolen er svært trøstende og rikelig i proteiner, selv i fravær av kjøtt. Videre legger linser til plantebaserte proteiner til deg dagligdagsdiett som er helt avgjørende for den riktige veksten av babyen.

2. BBQ Chickpea Deep Dish Pizza:

Sunn Recipes For Pregnant Women-BBQ Chickpea Deep Dish Pizza

Graviditet handler om å opprettholde riktig balanse mellom alt. En dyp pizzapizza er allerede munnvann, men hvis du legger til det er næring av kikærter, karamelliserte løk og paprika, er det lettere å rettferdiggjøre og gjør det til en sunn oppskrift under graviditeten..

3. Beste Hot Quinoa Burger:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Best Hot Quinoa Burger

Under graviditeten utvikler mange kvinner en aversjon mot kjøttforbruket; men en burger er veldig tørt uten kjøttet. Så hva gjør du? Denne quinoa-burgeren sparer dagen da du har den burgerstrengen på toppet. Hele korn som quinoa er ekstremt nødvendige under graviditeten, og tilsatt at den krydret smaken av burgeren gjør det til et must spise under graviditet.

4. blod oransje sumac kylling tabbouleh:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Blood Orange Sumac Chicken Tabbouleh

Dette er for non-veg elskere. Fylt med magert kyllingbryst, bulgur hvete og tonn citrus, er dette en av de sunneste oppskrifter for graviditet også. En del av disse til lunsj vil gjøre dagen din.

5. Brokkoli Pilaf med granateple og mandler:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Broccoli Pilaf with Pomegranate and Almonds

Brokkoli er ikke bare beriket med næringsstoffer som er essensielle for en sunn graviditet - som kalsium og folat - men er også fylt med fiber og antioksidanter som hjelper til med å holde deg og din baby sunn. Den gode smaken av oppskriften vil sikkert gjøre det som en del av ditt daglige måltid!

Se mer: alkalisk vann til baby

6. Kremet, Zesty Spinatsuppe:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Creamy, Zesty Spinach Soup

Grønne bladgrønnsaker som spinat er rikelig i vitaminer og næringsstoffer, hovedsakelig vitaminer A, C og K. De opprettholder vår visjon og er avgjørende for øyehelsen, både for deg og babyen. Denne suppen bruker rikelig med grønnsaker som ingredienser og bare en bolle av dette er nok til å gi alle ernæringsmessige krav til dagen!

7. One-Pot Vegan Sriracha Chili:

Sunn Recipes For Pregnant Women-One-Pot Vegan Sriracha Chili

Så mye som protein er viktig under graviditeten, så er det viktig for fiber. Heldig for deg, bønner er rike på begge disse tingene, i tillegg til jern, folat, kalsium og sink. Forberedt med ingredienser som svarte bønner, hvite bønner og nyrebønner, vil denne smakfulle suppe sikkert lette smakløkene dine, og du skal ha en glad mage og baby!

8. Crockpot kylling Veggie Quinoa suppe:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Crockpot Chicken Veggie Quinoa Soup

En av de enkleste å lage mat, dette er spesielt nyttig under ubehagelige stadier av graviditet. Tilberedt med ingredienser som magert kylling, bønner, quinoa og nesten alle grønnsaker, dette tar mye mindre tid å forberede og er også en veldig sunn oppskrift under graviditet.

9. Lett linse kjøttboller:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Easy Lentil Meatballs

Det er ingen bedre mat som er fullpakket med så mye protein som denne oppskriften. Fire av disse kjøttbullene pakker 10 gram protein! Det tilsvarer to middels egg! Dessuten er dette når det serveres sammen med gulrot nudler og jarred marinara et komplett sunt måltid for deg og din utviklende baby.

10. Savory Havregrøt med grønnsaker sammen med et egg:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Savory Oat Porridge with Greens along with an Egg

Dette er en ernæringsmessig bonanza med alle de tre ingredienser som er avgjørende under graviditeten. Egg er fylt med kolin, noe som er nødvendig for babyens generelle vekst, spesielt hjernens utvikling. Noen egg inneholder selv omega-3 fettsyrer, avgjørende for både hjernen og synsutviklingen. Dette er en av de beste oppskriftene for gravide under graviditeten.

Se mer: Kan eddik forhindre graviditet

11. Svart Oliven Broccoli Kale Salat:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Black Olive Broccoli Kale Salad

Bland litt stekt søtpotet, avokado og røde nyrebønner til salaten din for å legge til farger og næringsverdi til tallerkenen. Denne næringsrike salaten fyller og er nok til å tilfredsstille din sult lenge.

12. Pesto-pasta med røkt laks:

Sunn Recipes For Pregnant Women-One-Pot Pesto Pasta with Smoked Salmon

I motsetning til andre fisk gjør lavkviksinnholdet i laks det til en fisk som regelmessig kan konsumeres. Dessuten gjør overflod av omega-3 fettsyrer det en viktig oppskrift på utviklingen av babyens hjerne. Men aldri konsumere mer enn 12 gram laks i en uke.

13. Spinat, Egg og Avokado Fyllt Søtpotet:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Spinach, Egg and Avocado Stuffed Sweet Potato

Fyllt med antioksidanter, fiber og de "gode" fettene, kan denne avokado, egg og spinat fylt søtpotet savored når som helst på dagen. Tilsetning av en håndfull nøtter legger til ernæringsinnholdet i paletten, noe som gjør det til et must spise for gravide kvinner.

14. Thai Beef Noodle Salad:

Sunn Recipes For Pregnant Women-Thai Beef Noodle Salad

Mager kjøtt gir en enorm mengde protein og kolin av høy kvalitet, helt nødvendig for utviklingen av babyen. Dessuten gjør det mange forskjellige grønnsaker og Thai dressing som brukes i oppskriften, en perfekt lunsj for deg og din baby.

15. Grillet kylling gresk salat med sitron, mynte og gurkemeie dressing:

grillet Chicken Greek Salad with Lemon, Mint, and Turmeric Dressing

Siden for mye natrium er motet under svangerskapet, er noen oliven og feta i denne salaten nok til å tilfredsstille den trangen til salt. Dessuten inneholder sitrusinnholdet i denne salaten vitamin C, folat og fiber, og det høye vanninnholdet i agurk gir den nødvendige hydrering for kroppen. Dette er en perfekt oppskrift på gravide kvinner.

Se mer: pate under graviditet

Å spise sunt og spise godt, begge er absolutt nødvendige under graviditeten; og vi hjelper deg med å gjøre nettopp det!

Glad graviditet!

Leave A Comment

− 4 = 6