Topp 15 Spektakulære Assam Silke Sarees Med Bilder

Kvinner som er klar over sarees og de forskjellige materialene bruker din å lage dem som bomull, silke, netto, osv., Vil åpenbart vite om Assam silke. Assam silke er en av de berømte og lett gjenkjennbare silkesorter og kan lett bestemmes av sin fine og helt rene kvalitet og skinn som det gir sarees med.

Assam Silke Sarees Med Bilder:

Hvis du kjenner til Assam silke, så i denne artikkelen vil vi diskutere noen flotte assam silke sarees som du finner passende for deg. Listen over topp 15 assam silke sarees er som følger.

1. Muga Color Assam Silk Saree:

Assam silk sarees

Dette er en av de fineste assam silke sarees av all tid, og det ser så spesiell ut av fargen hovedsakelig. Den sport en veldig forlokkende mønster i pallu-delen og designen som er gjort på den, er ikke så fancy, og det er derfor det kan sportes av unge så vel som modne og eldre kvinner. Det kunstneriske mønsteret er ganske edru og i stedet for å være så enkelt, har den muligheten til å imponere massepublikumet. Det stiplede grønne mønsteret som er gjort på det, er ganske forlokkende og du vil sikkert elske det.

2. Designer Assam Silke Saree:

Assam Silk Sarees 2

Dette er faktisk en designer saree, som har blitt gjort med bruk av en av de fineste varianter av silke der ute, det er Assamsilke. Fargen er veldig attraktiv, og de små og intrikate mønstrene som er gjort på den, er svært forlokkende, og du vil elske måten grensene er utformet i denne sareen. Sareen vil være egnet til å ha på festlige anledninger, og folk vil bokstavelig talt beundre og sette pris på deg for å tilby en så fin silkevisning som man ikke kommer til hver dag. Et annet interessant faktum om denne sareen er at det er en håndlove saree.

3. Den mørke Aqua Blue Assam Silke Saree:

Assam Silk Sarees 3

Dette er sannsynligvis en av de fineste varianter av assam silke sarees der ute som kommer med en så behagelig farge. De horisontale mønstrene som er gjort på den pallu-delen av sareen som bruker mer enn en farge, er ganske imponerende og er sikkert en av de mest attraktive funksjonene om disse sraees. Hvis du følger den faktiske utformingen av denne sareen nøye, så vil du innse at det ikke er veldig mye i denne sareen. Med en enkel visning av strålende materiale kan det lett vinne hjerter.

4. Trendy Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 4

Her har vi enda en allsidig assam silke saree. Dette er en av de sarees som kan sportes uten noen form for nøling og kan gjennomføres nesten hvor som helst. Det hvite mønsteret er ytterligere beautifisert med et blått rettlinjemønster sammen med en liten applikasjon av fargegullet. Bredden på det gyldne mønsteret er også ganske mindre, og man vil være sportslig med dette designet flytende og se vakkert ut. Det er en av de nyeste og trendigste assam silke saree designene der ute, og vil skape overskrifter.

5. Den sofistikerte Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 5

Denne sareen er noe som vil holde deg som en personlighet foran alle kvinnene som er sportslige sarees også. Du vil se ut som den vakreste kvinnen, uansett hvor du bærer denne sarenen.

6. Den eksotiske tråden Design Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 6

Dette er en av de fineste assam silke saree som sport en virkelig unik tråd design. Mønsteret som brukes til å lage disse saree er så fascinerende at folk vil sette pris på deg for å bringe dette ut av skjønnhetsskatten og sette den på skjermen.

7. Lys Beige Assam Silke Saree:

Assam Silk Sarees 7

Dette er noe som kan brukes casually og også i spesielle arrangementer også. Denne sarenen kommer med en veldig vakker design gjort i hele kroppen, og det er den viktigste allure av denne designen. Du vil se ut som en absolutt guddommelig skjønnhet med denne sareen på deg.

8. The Handwoven Buff Assam Silke Saree:

Assam Silk Sarees 8

Her er noe som kvinner vil sette pris på. Det er en viss gruppe kvinner som spesielt foretrekker håndvevde sarees, og dette er sikkert noe du vil elske hvis du er en av de kvinnene. Det er stilig, komfortabel og ærlig kan brukes til spesielle anledninger.

9. Beige Assam Silk Handloom Saree:

Assam Silk Sarees 9

Denne handloom saree er en av de fineste Assam silke materialer der ute. De små, intrikate oransje fargene på forsiden av sareen og de intrikate rette linjemønstrene som er gjort på pallu-delen, er også noe du vil like.

10. Designer Rød Og Hvit Assam Silke Saree:

Assam Silk Sarees 10

Hvis du har behov for en assam silke saree, vil dette være et av de beste designmaterialene fra tid til annen. Mønsteret som brukes på å lage dette er ganske vakkert og en kvinne vil sikkert kunne idrett det på spesielle arrangementer som bryllup.

Se mer: Rajasthani Sarees

11. Den Glossy Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 11

Dette er en vakker assam saree som sorterer et blankt mønster sammen med mange andre delikate design gjort på den. Hvis du er villig til å sporte noe ut av det blå og helt nye, så vil dette være et effektivt klær materiale for å vise hva som er nytt på indisk mote.

12. Den siste Assam Silk Design Saree:

Assam Silk Sarees 12

Dette er en flott assam silke saree som har det trendigste mønsteret i år til nå for en tradisjonell beige farge saree.

Se mer: Bengali Wedding Sarees

13. Festive Assam Silke Saree:

Assam Silk Sarees 13

Assam sarees er ganske tunge og materialet som brukes til å lage dem er ganske tett. Denne sareen vil gjøre saree-elskere forelske seg i det intrikate mønsteret som gjøres nesten i hele kroppen, og dermed vil de ha det med seg nesten hvor som helst de går.

14. Assam Silk Mekhla Saree:

Assam Silk Sarees 14

Dette er noe helt nytt for Mekhla sarees. Denne sareen kommer med et forlokkende mønster gjort på midten og pallu og den nedre delen av sareen er gjort med en blank dyp grønn farge.

Se mer: Orissa Cotton Sarees

15. Beige Color Assam Silke Saree:

Assam Silk Sarees 15

Her er noe som er helt forlokkende og vil være helt egnet for alle saree-elskende der ute som er som trolig alle india kvinner.

Dette er noen av de beste assam silke saree designene du kan velge fra uten å gi noen andre tanker. Tanken er å se ditt beste ut på neste funksjon du deltar på og denne assam silken vil sikkert gjøre det!

Leave A Comment

8 + 2 =