Topp 15 Sjarmerende Mysore Silke Sarees Med Bilder

Mysore silke anses å være en av de beste egenskapene til silke der ute. Mange sarees er laget av denne typen silke, og de er en av de beste i moteindustrien. Kvinner som kjenner til indisk etnisk klær, vil være oppmerksomme på Mysore silke. Silke er ganske forskjellig fra de andre varianter, og sareene laget av denne typen silke er også ganske forskjellige.

Sjarmerende Mysore Silke Sarees Med Bilder:

Hvis du er ute etter noen mysore silke sarees som er sport den nyeste designen, vil de følgende finne interessante for deg. Listen nedenfor har også idrett noen sarees med tradisjonelle design.

1. Pink Touch Plain Mysore Silk Saree:

Mysore Silk Sarees

Her er en herlig saree som har den lyse rosa fargen. På grunn av bruken av Mysore silke ser sareen ganske tung ut. Grensene er veldig godt utformet med det gyldne stroppemønsteret og for at sareen ser veldig slitesterk ut for alle typer kvinner, både unge og modne. Det er ingenting for fancy om denne sareen. Det er en enkel en, men på grunn av den lyse fargen og kontrasterende gylden grense design, det ser veldig attraktivt ut.

2. Bruden Mysore Silke Saree:

Topp 15 Sjarmerende Mysore Silke Sarees Med Bilder

Denne sareen har en sydindisk touch og er en av de fineste sareene som bruden skal ha på bryllupet. Den pallu design og grense design er svært forlokkende og kan sies å være en av de beste tingene om denne designer brude slitasje element. Det vil gå hånd i hånd med en gylden eller en kremfargebluse. Det er veldig unikt og kvinner har generelt ikke sett en slik som før. Sareen kan også brukes som festival saree. Bengali, Marwadi, Gujarati, osv. Nesten alle kan ha denne typen saree (kvinner).

3. Den tradisjonelle Mysore Silk Saree:

Topp 15 Sjarmerende Mysore Silke Sarees Med Bilder

Dette er en av de beste kunstneriske mønstrene gjort på en saree. Mønsteret som denne sareen sporten på pallu-delen er verdt å nevne, og det vil være helt egnet for alle kvinner som ønsker å se sitt beste ved å drive de indiske klærne. Den lilla fargen ser så utrolig ut med den gylne bluse. Sareen har en delikat og nesten gjennomsiktig design gjort over hele overflaten. Den pallu har imidlertid et annet design enn resten av kroppen. Det er et metallisk farget mønster gjort på pallu, og det vil være den bakre attraksjonen til denne sarenen.

4. Den rene Mysore Silke Pink Saree:

Topp 15 Sjarmerende Mysore Silke Sarees Med Bilder

Denne rosa er mye forskjellig fra den som ble diskutert før. Dette er trolig den mørkeste versjonen av fargenrosa og ser veldig effektiv ut på denne sarenen. Hvis du har behov for en tung saree som følger med Mysore silkematerialet, vil dette være av stor interesse for deg. Denne sareen har en pallu sporting en helt annen farge enn frontdelen. Pally sporten er en svart farge som på en eller annen måte gjør hele sareen enda mer tiltrengende.

5. Designer Mysore Silk Glimrende Saree:

Mysore silk sarees 5

Her er noe som vil få alle saree kjærlige kvinner begeistret. Du har sikkert sett dette designet før, siden det er en av de beste designer sarees av all tid og er sported av mange kjendiser.

6. The Colorful Mysore Silk Saree:

Mysore silk sarees 6

Dette er sannsynligvis en av de vakreste sarees av all tid. Mysore silken som brukes til å lage denne sareen er en av de beste funksjonene i denne sareen, og derfor ser fargen seg så uttrykksfull ut i denne sareen. De forskjellige farger i denne sareen ser så unikt ut.

7. Lyset Fawn Mysore Silke Saree:

Mysore silk sarees 7

Dette er noe som sannsynligvis alle kvinner har sett før. Fargene i denne sareen er veldig vakker og er en av de mest berømte mønstrene på saree. Mysore silken som brukes i denne sareen er så forlokkende og er helt autentisk. Det kan brukes på bryllup og i tilfeldige familieventiler også.

8. The Green Mysore Silk Designer Saree:

Topp 15 Sjarmerende Mysore Silke Sarees Med Bilder

Denne spesielle Mysore silke saree er noe som alle kvinner vil elske å sport på kroppen deres. Saree kommer med et lite vakkert mønster gjort på frontmønsteret. Den pallu viser imidlertid en kompleks design.

9. Lysrosa Mysore Silke Saree:

Topp 15 Sjarmerende Mysore Silke Sarees Med Bilder

Dette er en annen forlokkende Mysore silke saree som kommer med en så myk baby rosa farge. Sareen ser så søt ut på alle som bærer den. Sareen har evnen til å få en kvinne til å se veldig vakker ut enn hun noensinne kan se.

10. Den svarte og rosa Mysore Silk Designer Saree:

Mysore silk sarees 10

Denne Mysore silke saree kommer med et annet mønster. De to fargene er så vakkert vist at det kan sies å være egnet for alle kvinner der ute.

Se mer: Kota Silk Sarees

11. The Branded Mysore Silk Saree:

Mysore silk sarees 11

Denne sarenen kommer med en så vakker designer touch gjort til det. Det er noe som alle kvinner vil ønske å sport på kroppen deres. Fargen rosa ser enda vakker ut på grunn av den smarte grenseutformingen.

12. Krem og Aqua Blue Mysore Silke Saree:

Topp 15 Sjarmerende Mysore Silke Sarees Med Bilder

Dette er helt nytt og er sannsynligvis det nyeste designet i kategorien Mysore silke sarees. Den nedre delen og pallu er veldig godt innredet med en liten, intrikat design gjort på den.

Se mer: Gadwal Cotton Sarees

13. Den Festive Women's Mysore Silk Saree:

Mysore silk sarees 13

Dette er en av de beste Mysore silke sareene som kommer med en veldig attraktiv farge. Den sporten fargen blå på pallu-delen og den mørke aqua på resten av kroppen.

14. The Yellow Mysore Silk Saree:

Topp 15 Sjarmerende Mysore Silke Sarees Med Bilder

Denne mørke gule Mysore silke sareen ser ut som den ideelle bryllupsseieren hele tiden. Kvinner vil bli helt gal for å trene denne sareen på kroppen.

Se mer: Sambalpuri Saree Collection

15. Den nyeste grønne designen Mysore Silke Saree:

Mysore silk sarees 8

Dette er noe helt nytt og er en av de stigende designene i år for Mysore silke sarees. Kvinner liker slike slags sarees som kommer med et så forbløffende mønster som er gjort på dem. Den grønne og rødfarvede patteren som er gjort på hele sareen, er det som gjør denne utseendet så forlokkende.

Silke er ganske forskjellig fra de andre varianter, og sareene laget av denne typen silke er også ganske forskjellige. Hvis du er ute etter noen Mysore silke sarees som er sport den nyeste designen, vil de følgende finne interessante for deg.

Leave A Comment

16 + = 24