Topp 15 Løse og Stramte Passer High Waisted Jeans for Women

Mote har holdt på å forandre seg med nye trender hver måned. Antrekket som er i trend i dag, blir ut av trenden neste måned. På samme måte fortsetter trenden med kvinners jeans også å endre seg med tiden. Korte bukser, lange bukser, skinny jeans, bukse type jeans, etc. alle hadde sitt eget spenning for å dreie seg om kvinnens sinn. Men blant alle var en ting vanlig, det er materialet, jeans.

loose-og-tight-fit-high-innsnevrede-jeans-for-kvinner

Moden på jeans har nå brakt et nytt mønster i moteverdenen, de høye midjeene til kvinner.

Ulike High Waist Jeans Mote 2017:

La oss få et blikk av noen utvalgte kvinner s høy midje jeans i India:

1. Simple Light Blue Jeans:

enkel-lys-blå-jeans1

Et vanlig slitt mønster av jeans med høy midje design er dette. Et enkelt, men elegant utseende oppnås med et slikt mønster. Det er vidt båret for rutineformål og på piknik. Den passer bedre på fargeoverflater eller t-skjorter. Det kan være tynt eller litt løs slik du foretrekker det, og finn det behagelig.

2. Net Look Black High Waist Jeans:

net-look-Jeans2

En svart høy midje jean med en fasjonabel berøring kan sees med et nett festet på kneledelen av benet. Jentene som er veldig glad i å ha på seg en trendy og unik design, velg disse jeansene for deres festutseende. De små kuttene på hoftene gir det en sensuell utseende. Det gir beina et perfekt, sexy utseende som skal bæres.

3. Foldet Front Jeans Høy Midje:

brettet-front-jeans3

Ønsker du å ha et svakt blunt utseende med dine høye midje jeans! Gå for et design for å vise ditt modige utseende der endene på jeansene er brettet for å gi din navleknapp hovedattraksjonspunktet. Den høye midjeformede skinny jeans er mye båret i puber og diskoteker.

4. High Waisted Capri Look:

høy innsnevrede-Capri-look4

De svarte høyt midje jeans her får et støpt utseende ved å gjøre lengden litt kort underfra. Det kalles vanligvis en høyt midjeformet capri som gir ditt utseende en delikatesse. Det er mye brukt for offisielt formål, fest og piknik. Det er også et komfortabelt antrekk for sporing.

5. Vanlige Skinny High Waist Jeans:

plain-skinny-jeans5

En vanlig høyt midjeformet skinny jean med små høye ender gir et flott utseende til din personlighet. En skinny jean gir en perfekt form til dine sexy ben for fester, på datoer, etc. når den bæres på høye hæler. Finnes i forskjellige farger, gjør det enkle designet det mer attraktivt på liningsklær.

6. Cut Fold High Waist Jeans for damer:

cut-fold-jeans6

Klippemønsteret på jeans er ganske i mote i disse dager, spesielt blant college-tenårene. En blå farget hvit bash jean er gitt flere kutt ved hjelp av blad for å vise huden på beina. Jeansene har også en brett som gir et dristig blikk. Det er passende for noen temafester og piknik.

7. High Waisted Creasey Jeans:

Creasey-jeans7

De beste høypistede jeans i trend i disse dager er Creasey mørkeblå jeans med spotty design. Jeansene utføres av kvinner for kontor, piknik og utendørsaktiviteter. Det gir et blikk av militære bukser som gir deg et sterkt utseende. Siden den ikke er tett, gir den flere flekker som bidrar til å skjule dine store benpartier.

8. Designer High Waisted Side Slice Jeans:

side-skive-jeans8

Et sexy og sensuelt utseende kan oppnås med en jeansdesign med flere sideskæringer. De rippede kvinners høyt midje jeans er vidt gjennomført på hudtette topper for å vise den sexy delen av personligheten din. Den blå fargen legger til sin skjønnhet. Det utføres vanligvis på den røde løperen av kjendiser og dristige jenter i puber og diskotek.

9. High Waist Short Jeans for Girls:

high-waist-jeans-short9

En ganske trendy design av svarte høyt midje jeans er shortsen. Hudtette shorts gir et sensuelt utseende til brukeren som viser dine fine ben. Det er vidt gjennomført på kontorer, fester, puber og nattekspresser. Den svarte fargen gir en fantastisk liming med noen farger over den.

10. Hvite High Waisted Jeans:

white-jeans10

Hvit farge har sitt eget sted i antrekkene, uansett hva det er. På samme måte gir de hvite høypistede jeansene et godt utseende for somre på strendene. Den enkle jeans er vanlig som kan bæres med tette topper og en løs, feilfri jakke for å gjøre den mer elegant. Det er også en offisiell klær.

11. Military Design Jeans High Waisted:

militær-design-jeans11

Ønsker å ha på seg en armaturdesignet antrekk! Tiltrekker det deg! Her er en høyt midjeformet skinny jeans design med et militært bukse utseende. Designet gir et sterkt inntrykk for seerne. Det er vidt gjennomført for utekomster, reiser og sporing. Bruk den til å vise din modige side.

12. Trykte Waisted Jeans:

trykt-jeans12

Elsker å ha på seg noe trykt eller inspirert med figurer! Kvinner med høye midje jeans med mørke og lyse svarte og grå nyanser gir et fantastisk utseende for offisiell bruk og piknik. Designet er også populært blant college charms. Gå til sin delikatesse, en lang kuttopp gir en fantastisk touch.

13. Lilla Jeans High Waisted:

lilla-jeans13

Kjærlighet eksperimentere med jeans hvis forskjellige farger for et fargerikt utseende! Her gir vi deg et flott og bredt utvalgte jeans mønster av lilla i farger. De høye midje-jeansene til kvinner i lilla gir et delikat og enhetlig utseende til brukeren. Det tiltrekker nesten øynene til seeren.

14. Medium lengdejusterbar jeans Høyt spisset:

justerbare-jeans14

Et to i ett jeans mønster gir et funky utseende til kollegene. De svarte høyt midje jeans som kan justeres som en capri og en full-length jeans eller begge om gangen er ganske i trenden. Det er svært slitt på musikk konserter, sporing, piknik, etc. for å gi et jolly utseende.

15. High Waist Pink Shaded Black Jeans:

rosa og svart-jeans15

Den rosa fargen er ganske i mote i disse dager. En glitrende høyt midje jeans for kvinner viser den blushing utseendet på kvinner med blackish nyanser på den. Det er mye brukt på fester, natt ute og fantastiske puber. Den dristige utseendet tiltrekker seg seerne for å prøve det for en endring.

De ulike designene av de høye midjeene med et bredt spekter av farger gir det flere kunder til et vintageklær. De hvite høyt midje jeans med kutt og små attraktive sjarm er høyt slitt som designer slitasje med lang netto kurti for et stilig utseende..

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

9 + 1 =