Topp 15 klinikker for hårtransplantasjon i Delhi | Stiler på livet

Å være en hovedstad i India, trekker Delhi mennesker fra forskjellige deler av landet for karrieremuligheter. På grunn av det raske og stressfulle livet her, møter mennesker av begge kjønn håravfall eller alopeci tilstand. Omfanget av skaden er slik at hårtransplantasjon er den eneste sår etter behandlingsformen. Av sena flere hårtransplantasjonssentre kommer frem i ulike deler av byen.

hår transplant in delhi

Beste klinikker for hårtransplantasjon i Delhi:

For din bekvemmelighet gitt nedenfor er listen over 15 hårtransplantasjonsklinikker og spesialitetssenter sammen med kontaktinformasjon. Disse sentrene for hårtransplantasjon i Delhi vil sikkert gi deg kvalitetstjenester.

1) Dr. A's Clinic:

Dr. A's Clinic er en pioneer hårtransplantasjon i Delhi som implementerer de nyeste teknikkene for hår restaurering. Teknikken som brukes i denne klinikken kalles Follicular Unit Hair Transplant (FUHT). På Dr. A's Clinics, er alopecia tilfeller som er ubehandlet andre steder også tatt vare på med positive resultater. Dessuten tilbyr de gratis online konsultasjon til sine nye pasienter.

nettside: www.fusehair.com

2) Provelus Hair Transplant:

Provelus Hair Transplant Clinic ligger i Pusa Road, New Delhi, og ble etablert i 1980 og er den første super spesialtransplantasjonsklinikken i India. Deres team av kirurger jobber under oppsyn av Dr. K.B. Goyal, en veteran kjent for sin bemerkelsesverdige erfaring innen hårtransplantasjon kirurgi. Alle prosedyrene for hårgjenoppretting brukt her er helt trygge og effektive.

nettside: www.provelus.org

Se mer: Beste Hårtransplantasjon i Bangalore

3) Dr. Shakti er HHY:

Dr. Shakti er en veteran kosmetisk kirurg på vei mot denne super spesialitet hårtransplantasjon klinikk i Delhi. Hans kunnskap kommer fra hans erfaring med å jobbe med andre kjente hårtransplantasjonskirurger fra forskjellige deler av landet. På HHY bruker de FUE og FUT teknikker for hår restaurering.

nettside: www.hhy.co.in

4) Aravali Clinic:

Aravali Clinic er anerkjent hårtransplantasjonsklinikk som bruker Follikulær Unit Extraction og Follicular Unit Transplantation prosedyrer for å behandle progressiv skallethet hos både menn og kvinner. Behandlingene er svært kostnadseffektive og har et høyt suksessforhold.

nettside: www.hairtransplantationdelhi.com

5) Adhi India:

Adhi India er en kjede av spesialbehandling hårpleie klinikk med grener i forskjellige byer over India. De har den mest omfattende kunnskapen i kosmetisk kirurgi og behandlinger for hud- og hårrelaterte problemer. De bruker state-of-the-art utstyr og langt overlegen prosedyre for å gi uovertruffen suksessrate. Sjekk ut nettsiden lenken for mer informasjon.

nettside: www. besthairtransplant.com

6) Natural Hair Transplant Clinic:

Den naturlige og beste hårtransplantasjonsklinikken i delhi er et fremtredende navn innen kosmetisk kirurgi. Deres gren i Delhi er kjent for sine suksessresultater. De har et team av pålitelige hårtransplantasjonskirurger for å behandle alle slags hårproblemer. Bla gjennom nettstedet deres for å lære mer om de praktiserte legene og prosedyrene.

nettside: www.naturalhairtransplant.co.in

7) AK klinikker:

Dette er en franchiseklinikk av hårtransplantasjon i Delhi som også har utsalgssteder i Karnataka og Maharashtra. På AK ​​Clinics legger de vekt på riktig teknikk for follikkelutvinning og transplantasjon. Deres banebrytende teknikk og nyskapende tilnærming sikrer gode, permanente resultater.

nettside: www.akclinic.com

Se mer: Bivirkninger av hårtransplantasjon

8) Berkowits hår- og hudklinikk:

Dette er et nytt tillegg til Delhis kosmetisk kirurgi og tilbyr alle typer kirurgiske og ikke-kirurgiske hår- og skjønnhetsbehandlinger. De kombinerer sin erfaring innen hårtransplantasjon og restaurering med innovative teknologier for å gi best resultat. Besøk nettsiden for å finne alt du vil vite. Dette er den andre beste hårtransplantasjonen i Delhi.

nettside: www.berkowits.in

best hår-transplantasjon-in-delhi

9) hår og sanser:

Hår og sanser har verdensklasse infrastruktur og toppmoderne utstyr for å tilby et utvalg av hår restaureringstjenester. Klinikken er ledet av ektemann duo, Dr. Satinder Singh og Dr. Sangay Choden Bhutia. De er fagfolk med mange års erfaring i hårtransplantasjonsprosedyrer. Her får du best resultat og garantert tilfredsstillelse til rimelig pris.

nettside: www.hairsenses.com

10. Empati Laser Clinic:

Hvis du er på utkikk etter en anstendig hårtransplantasjonsklinikk i Delhi, indisk, så er Empaty Laser Clinic her for å hjelpe deg med den beste profesjonelle hårtransplantatjenesten i klassen. Dette senteret har i mange år gitt ypperlige tjenester til folket i New Delhi, og har gode kunder over hele byen. De har fagfolk som jobber på dette feltet i mange år, og du vil bli forsynt med alle slags hårvekst og restaureringslaserbehandlinger. Deres utstyr er det beste i klassen og er helt effektive og trygge, og deres pakker er også ganske rimelige for vanlige folk.

Ph. No - 09811157787

Adresse - Nei. HD-6, 1. etasje Hovedvei, Opp Metro søyle nr. 362, Pitampura Rd, Vaisahli, Dakshini, Pitampura, New Delhi, Delhi 110034.

11. Dr. Dutt Hair Transplant Center:

Dr. Dutt har en av de beste hendene innen hårtransplantasjon i Delhi. De har dedikert sine tjenester for å løse alle slags hårvekst og hårfjerning. De er også et effektivt senter for kosmetisk kirurgi i ansiktet. Klinikken har fungert siden tidlig 1982 og er nå et av de mest anerkjente transplantatene i Delhi. De har også hårtransplantasjonssentre i Meerut, Noida osv.

Ph. No - 91-9582812560

Adresse - Acharya Niketan Market, nær Jeevan Anmol sykehus.

12. Dr. Madhu Hair Transplant Center:

Dr. Madhu er en velkjent hårtransplantasjon kirurg. De gir noen av de beste tjenestene innen hår restaurering, inkludert naturlig hårdesign, FUE, tett pakking, ultrafargede follikulære enhetstransplantasjoner, bart og skjeggoppbygging, etc. og mange flere eksperttjenester på dette feltet..

Ph. No - Ikke tilgjengelig

Adresse - N / A

Se mer: Beste Hårtransplantasjonsklinikk i Hyderabad

13. Dr. Anup Dhir:

Dr. Anup Dhir innen hårtransplantasjon og restaurering. Han vet alt, og hans klinikk er sannsynligvis en av de beste stedene å besøke sammen med alle dine krav til hårtransplantasjon. Han forstår kunden og arbeider på en kjent og vennlig måte for å nå røttene av hårproblemer og løse ved hjelp av effektive maskiner og nyeste utstyr. Han gir også etter serviceanrop for å sjekke om kunden er komfortabel og fornøyd med tjenestene som tilbys.

Ph. No - 011 2643 8044

Adresse - Suite nr. 101, 1. etasje, Ansal Tower, Bygning nr. 38, Nehru Place, New Delhi, Delhi 110019.

14. Apollo sykehus:

Dette er et av de beste stedene å gå med alle dine problemer med hårtransplantasjon i Delhi. De tilbyr de beste i hårtransplantatene i klassen i dette feltet og tar vare på alle typer eksternt hårfeste og justering av hårlinjen. De tilbyr mange andre lignende tjenester også, og kan sies å være en av de beste hårtransplantasjonsdestinasjonene i denne byen. Deres kosmetisk kirurgi-avdeling gir deg mer enn bare en kirurg, og det er derfor de er de beste på hva de gjør. Nettstedet som er gitt nedenfor, vil gi deg all nødvendig informasjon som kreves.

nettside: http://www.apollohospdelhi.com/

15. Dermalife Hud- og Hårklinikk:

Her er en klinikk som vil gi deg ekspertløsninger for alle dine hårproblemer. Det er sentrum for perfeksjon og vil behandle alle slags hårtransplantasjonsproblemer. Tjenestene som tilbys av dem, vil gjøre håret vokse fra røttene umiddelbart og effektivt. Du vil igjen kunne gå til 20-tallet ditt med et hode fullt av hår. Profesjonelle i dette senteret vil lytte til deg og forstå ditt problem og vil effektivt levere løsningene.

Adresse - G 29 Mail Market Lane, Green Park Main, New Delhi, 110016.

Dette er topptransportsentrene i Delhi som kan besøkes for en helsekontroll uten andre tanker. Faktisk kan de bli vurdert for enhver form for hårbehandling med forventning om tilfredsstillende resultater. Hvis du er glad, vær fri til å legge igjen din kommentar.

Leave A Comment

49 + = 50