Topp 15 forskjellige typer grønne skjorter for menn og kvinner

Grønn er fargen på velstand. Fargegrønn brukes i plagg for å gi en veldig kul, lys og luftig følelse. Farger som brukes i skjorter spenner fra lysegrønn til mørkegrønn samt hav, oliven og papegøyegrønn. Grønn skjorte gir selektiv utseende mellom alle skjorter; menn liker også å handle forskjellige typer og farger på skjorter i garderoben deres. Disse grønne skjortene med forskjellige bukser vil gi deg god oppmerksomhet fra vennene dine eller din kjære også. Jenter bærer også vanlige skjorter med forskjellige farger; de liker også grønne skjorter til vanlig bruk. Bredt utvalg fra skjorter, kvinner og menn kan prøve lys til mørkegrønne farge skjorter.

Trendy Green Skjorter med nye stiler:

Her er våre 15 siste grønne skjorter for menn og kvinner i trend. Velg ditt beste antrekk fra denne listen over toppgrønne skjorter og lag en moteklæring.

1. Green Formal Wear Men Shirt:

grønn shirts

For et komplett profesjonelt utseende, velg denne solidformede skjorten i grønn farge. Den slanke passformen gir deg et veldig forretningsmessig utseende og passer best til forretningsmøter etc. Fargegrønnen som brukes her er ganske lett og passer derfor til alle. For vanlig kontorbruk kan du prøve denne formelle slitskjorten.

2. Hvite krage menn grønne skjorter:

Hvit Collar Men Green Shirts

Velg denne klassiske hvite krage-t-skjorten for et virkelig corporate utseende. Kombinasjon med annen farge gir mykt utseende i denne skjorten. Materialet er sengetøy som er best for de varme sommermånedene. Den grønne og hvite kombinasjonen i dette merkede mønsteret er veldig kul.

3. mørkegrønn mennskjorte:

Mørk Green Men Shirt

Formell klær er også komplett med denne mørkegrønne skjorten som går bra med svarte bukser. Du kan også velge hvilken som helst bukser, men med svart bukser gir det et fint utseende. Den rettskjorte skjorten er perfekt for den travle mannen. Skjorten er et must i garderoben din.

4. Lysegrønn skjorte for kvinner:

Smart Green Checkered Shirt for Women

Ikke gå glipp av denne smarte lysegrønnskjorten for kvinner. Dette er perfekt arbeidsklær. Kvinner som jobber i IT-avdelingen, kan de prøve denne grønne skjorten for deres gruppemøte diskusjoner eller presentasjoner. Den har et friskt utseende, og du kan ta tak i takknemligheten på utseendet ditt.

5. Neck Tie Collar Women Shirt:

Nakke Tie Collar Women Shirt

Denne kule sommeren korte ermet chiffong skjorte er veldig elegant. Designer halsbånd er så unik at det vil være publikumstopp hvor du enn går. Med slips er denne grønne t-skjorten egnet for jenter på deres offisielle besøk. Uansett hvilken som helst hud tett følelse så om sommerdagen, trenger kvinner å gå med denne t-skjorten. Materialet er kult og gir en lettvektskjorte.

Se mer: Blå Farge Skjorte

6. Satin Women's Shirt:

Satin Women’s Shirt

Gå alle sammen med denne satin silkeskjorten i blusemønster. Satinsilkematerialet gjør t-skjorten stor til en kveldsmiddag, så vel som et høyt møte på kontoret. Det kan sømløst sammenkobles med bukser og skjørt.

7. Parrot grønne kvinner Skjorter:

Papegøye Green Women Shirts

Denne papegøye grønnskjorten for kvinner er uformell og formell. De to lommene gir en flott karakter til denne t-skjorten. Nyt sommeren din med denne papegøyengrønne fargeskjorten.

8. Green Check Shirt for Women's:

multi Check Women’s Shirt

Gå casual med denne unike vridningen til kontrollmønsteret. Her har den grønne skjorten to typer sjekk; den ene er den brede sjekken som dekker mesteparten av skjorten. Den andre er de tynne kontrollene som strekker innersiden, mansjettene og knappepanelet.

9. Grønne trykte kvinner Skjorter:

Grønn Printed Women Shirts

Dette er ganske unikt trykt skjorte. Dame silhuetten trykt på skjorten gir det et veldig quirky utseende. Skjortets frontpanel er foret med kontrasterende svarte linjer.

10. Olive Green Men Skjorter:

Oliven Green Men Shirts

Denne premium-fiten casual olivengrønn skjorte er perfekt for utendørs. Gå på camping eller fjelltur i denne kule, slanke fitskjorten, og du vil føle deg oppdatert. De røde detaljene på mansjettene og knappene gjør en fin setning.

Se mer: Rosa skjorter for gutter

11. Skjortekjole for kvinner:

Skjorte Dress for Women

På samme måte som den olivengrønne t-skjorten til menn, er denne ultrakule t-skjorten til kvinner. Skjorten kjolen kan brukes som er eller sammen med et belte. Sidelommer legger til en god kontakt med dette antrekket.

12. Løs skjorte for kvinner:

Løs Shirt for Women

Disse kule løse t-skjorter for kvinner er etterspurt nå. Denne typen løse skjorter foretrekkes av college går jenter og kvinner. Du kan kombinere disse skjortene med leggings eller skinny jeans. Det komplette utseendet er superkult og perfekt for utflukter. I sommersesongen god og komfortabel for strand utflukt.

13. Etnisk silke menn Skjorter:

etnisk Silk Men Shirts

Hvis du planlegger å shoppe noen skjorte til enhver anledning, så er dette valget av silkeskjorte best egnet også i budsjettet ditt. Velg denne silkeskjorte i grønn farge for en spesiell anledning som et bryllup eller en religiøs seremoni. Du kan føle deg komfortabel med denne t-skjorten. Noe spesiell slitasje er gunstig for menn. Silkskjorten er god å bli slitt med den tradisjonelle indiske "mundu".

14. Sea Green Men Shirt:

Hav Green Men Shirt

De kule sommermånedene krever en garderobeskift. Denne kule sjøgrønne skjorten i sjekker er best for den varme sommeren. På sommeren svetter er problemet møtt i menn, så denne fargen er det beste valget alltid. Det gir en lett, luftig følelse som også er perfekt for kontorbruk.

Se mer: Rød skjortekjole

15. Ermeløs skjorte for kvinner:

uten ermer Shirt for Women

Denne søte ermeløs skjorte for kvinner i sjøgrønn er et must. Utseendet er ganske tilfeldig og kan brukes med jeans eller skjørt. Den collared skjorte gir den et unikt utseende som er veldig fasjonabelt.

Grønne skjorter for menn og kvinner kommer i forskjellige typer som trykt, sjekker, etc. Velg en formell skjorte eller en uformell som utfyller ditt utseende. Kvinner har muligheten til satin og silke i tillegg er den lette vekten chiffon. Farger som spenner fra sjøgrønn til oliven gir deg et bredt utvalg.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 1 = 4