Topp 12 leker for 11 måneder gammel baby | Stiler på livet

11 måneder gammel betyr at babyen din bare 1 måned igjen er 1 år gammel. Det kaller en feiring, og den eneste måten du bør feire på, er å gi barnet ditt de riktige lekene som vil hjelpe henne til å vokse og utvikle seg på dette livsvigtige stadiet. Hun har vært gjennom mange gode og nye ting. Forhåpentligvis har hun lært mye, men det er fortsatt mye igjen å lære. Babyer vokser og lærer i et utrolig tempo på dette stadiet. Babyen din har hele tiden behov for takknemlighet og godkjenning fra deg mens de spiller. De fleste babyer er i stand til å stå og cruise på egenhånd, mens noen allerede kjører rundt. Nå vet de at små leker passer inn i de store.

Denne artikkelen vil gi deg navnene litt beskrivelse om noen av de beste lekene fra de mest poplar leketøyproduksjonsmerkene i markedet for øyeblikket, noe som vil hjelpe deg med å gi barnet ditt ingenting annet enn det beste. I denne artikkelen lister vi ned noen av de beste lekene til 11 måneder gamle baby gutter og jenter.

De 12 beste lekene til 11 måneder gamle babyen er som følger.

1. The Gotd Fysikk Science Accessory Desk Toy Newtons Vugge Steel Balance Ball:

Leker for 11 Months Old Baby 1

Dette er en av de mest fascinerende lekene noensinne som barna ønsker. Det er en av de beste babyleketøyene til de 11 måneder gamle. Det vil gi barnet full frihet til å lære litt av vitenskap fra sin personlige erfaring. Dette er et flott pedagogisk leketøy, og din lille kan lære fysikkbegrepet tidlig. Din baby vil elske å se ballene svinge fra den ene enden til den andre.

2. Arshiner Wooden Educational Deluxe Stående puslespill Magnetic Boards Leker med magnetiske former:

Leker for 11 Months Old Baby 2

Et annet vitenskapelig leketøy er Arshiner Wooden Educational Kit, som regnes som en av de beste premium 11 måneders gamle babylegene. Denne spesielle leken er så fantastisk at noen vil trolig bli forelsket i det. Foreldrene og veiledere vil ikke møte noen form for emosjonell tøft med å gi sine kjære barn eller nevø eller niese med dette vakre og effektive leketøyet, som vil ytterligere hjelpe deres mentale vekst.

Se mer: Leker for 1 år gammel gutt

3. Charm Company Dewey Dinosaur Rocker:

Leker for 11 Months Old Baby 3

Selskapet produserer ikke dette leketøy lenger. Du kan likevel få det fra en rekke online leker for salg av leker. Denne lille dinosauren har et sete og den lille du vil gjerne rocke frem og tilbake. Setet er godt polstret for komfort og den høye ryggen vil holde barnet trygt i sitt sete. Babyer elsker dinosaurer, fortsett og la den lille en ri på.

4. Arshiner Baby Animal Musical Touch Keyboard Singing Teppe Mat:

Leker for 11 Months Old Baby 4

Dette er ingen vanlig teppe for babyene. Det kalles sangtæppet som kommer med autentiske motiver og noen av de beste teksturer noensinne. Det er ganske utrolig og kan gi et barn med noen av de beste minnene han eller hun kan ha. Barnet vil bli fascinert av hvordan denne tingen egentlig virker. Det er en av de morsomste lekene til 11 måneder gamle babyen.

5. The Battat Pound-A-Ball:

Leker for 11 Months Old Baby 5

Her er noe underholdende for det 11 måneder gamle barnet. Farge og design av denne leken er virkelig attraktiv og vil være en godbit for barnets øyne. Den knirkende hammeren og de små ballene gjøres perfekt for de små hendene. Babyer elsker å hamre ballene og se dem gå gjennom labyrinten. Dette leketøy er her for å bli som barn som er litt eldre, elsker også å leke med det.

Se mer: Beste leker for 10 måneder gammel

6. The Battat Farm Bath Buddies:

Leker for 11 Months Old Baby 6

Battat er en av de leketøyproduksjonsselskapene som gir kjøperne ingenting annet enn det beste. Badet buddies satt fra Battat er ganske fantastisk. Den leveres med en rekke fulle vanntette dyr som vil følge med babyen under badetid.

7. Arshiner Wooden Toys Alphabet Stand Up Puslespill:

Leker for 11 Months Old Baby 7

Dette tre leketøy læringssettet vil være noe pedagogisk for barna. Det 11 måneder gamle barnet vil sikkert forelske seg i dette interaktive puslespillet. Puslespillet hjelper med anerkjennelse og bidrar til å utvikle språkferdigheter. Babyer begynner å identifisere bokstavene i alfabetet tidlig. Dette er et ideelt utviklingsspill for læring og moro og forbereder babyen din til skolen.

8. Arshiner Learning Development Educational Wooden Geometric Shapes:

Leker for 11 Months Old Baby 8

Dette geometriske figursettet er et annet læringsleke for barnet som vil hjelpe til med mental utvikling. Denne spesielle leketøy utdanner de 11 måneder gamle om de forskjellige geometriske former og størrelser som vil hjelpe ham til å utføre bedre i de følgende årene.

Se mer: 8 Måned Gamle Babyleker

9. Her Fashion 11pcs Lovely Mixed Animals Soft Gummi Float Squeeze Sound Squeaky Bathing Play
leke for de 11 måneder gamle:

Leker for 11 Months Old Baby 9

Her er et annet badesett som er en av de beste babyleketøyene til de 11 måneder gamle. Denne spesielle leketøy sett vil gi barnet noen av de beste badetidsminnene. Din baby kan lære om de ulike transportmåter og disse lekene flyter i karet. De lager lyder når de klemmes og gjør badetid morsomt for babyer.

10. Fisher-Price Laugh & Learn Smart Stages Smart Phone:

Topp 12 leker for 11 måneder gammel baby | Stiler på livet

En smart telefon for den smarte lille 11 måneder gamle. Dette er en ideell telefon for babyen din, hvilken knapp som babyen trykker på skjermen, vil spille om 20 melodier. Det er setninger som tall, hilsener og teller at barnet ditt vil hente seg. Lyset danser også etter musikken. Glidebryteren er også en annen funksjon som barnet ditt kan være opptatt av.

11. Aimeio Bead Maze of Ducklings-Wooden Educational Toy Trekk Langsom Leke:

Topp 12 leker for 11 måneder gammel baby | Stiler på livet

Tre leker appellerer til de fem sansene. Dette er laget av naturlig tre og har glatte avrundede kanter, så det er veldig trygt for babyen din. Babyer lærer om farger, størrelser og dette gjør at de kan gå rundt, babyer forbedrer fingerfylling, motoriske ferdigheter og hånd-øye-koordinering med dette leketøyet. Bane vei for kreativitet.

12. Little Tikes Light 'n Go 3-i-1 Activity Walker:

Topp 12 leker for 11 måneder gammel baby | Stiler på livet

Hold barna dine underholdt med denne livlige og fargerike trollmannen. Walkerprosjektene lyser, og det hjelper også å få de små til å gå. Det er knapper for å presse, baller å rulle og gir å svinge. Det spiller også søte sanger, ber om farger og tall når knappene trykkes. Det har også en stor disco ball som lyser opp. Aktivitetstabellen er komplett med de bevegelige delene som gjør at babyens motoriske ferdigheter kan fungere.

Bortsett fra aktivitetsleker til 11 måneder gamle, er det noen aktiviteter du kan hengi deg til med de små.

1. Hodet og skuldrene, knærne og tærne:

Dette er en fin måte å introdusere kroppsdeler til din 11 måneder gamle. Babyer har nå en tendens til å huske hva som blir undervist. Du kan plassere babyen foran deg og starte sangen med handlingene.
Hode, skuldre, knær og tær, knær og tær (2)
Og øyne, ører og munn og nese.
Hodet, skuldre, knær og tær, knær og tær.
Bare pek på hodet, skuldrene, knærne og tærne mens du synger. Du kan også endre tempoet for å gjøre det litt morsommere.

2. Selfie tid og blah blah!

I denne alderen av mobiltelefoner er dette en enkel aktivitet for å prøve ut med babyen din.
Sitt med babyen din og slå på kameraet, på mobiltelefonen din.
Snakk med babyen din ved hjelp av forskjellige uttrykk og legg merke til hvordan barnet ditt også reagerer. Du kan sette pause og la babyen din babble også.
For å legge til det morsomme elementet, kan du spille inn opptaket til babyen din.

Fremveksten av et spedbarn er spesielt raskt i de første par lange strekkene av postnatal liv. I utgangspunktet er et barn på 11 måneder i større grad et lite barn både rasjonelt og fysisk. Som i sosialforsikringseksperter, kan barnet i denne unge alderen tydelig forstå og be om og relaterte tegn med spesifikke aktiviteter og ord. Det er meget foreskrevet for verger at de tar en målrettet og proaktiv del i å styrke ungdommens evnen til å utvikle seg ved å trekke inn ham / henne på grunn av underholdningsøvelser for 11 måneder gamle.

Leker har en viktig rolle i utviklingen av babyen. Det er derfor de forskjellige produsentene produserer noen av de beste lekene til barna som kan utnytte disse lekene effektivt og øke utviklingen.

Leave A Comment

66 + = 68