Topp 11 leker for 4 måneder gammel baby | Stiler på livet

Nå som barnet ditt er 4 måneder gammelt, må du kjøpe noen flotte leker for å holde oppmerksomheten. I denne alderen vil hans leker være litt annerledes enn det han trengte 1 eller 2 måneder siden. Nå vil lekene være litt mer pedagogiske og litt komplekse også. Men slike leker tillater barnet å bruke hjernen sin og vil ytterligere øke hjernens aktivitet og hjelpe til med den generelle veksten.

1. Bananetannbørsten:

Leker For 4 Month Old Baby - The Banana Toothbrush

Dette er noe som faktisk kommer til nytte. Et leketøyproduksjonsfirma har introdusert denne fantastiske leken som kan brukes til å pusse de små tennene til den 4 måneder gamle babyen, hvis han har noen. Det er mer av et leketøy som babyen kan skrelle og vet om frukten, banan. Det er en av de beste lekene for 4 måneder gammel.

2. Giraffylt leketøy:

Leker For 4 Month Old Baby - The Giraffe Stuffed Toy

Typen av utstoppede leker varierer også med alderen. Giraffyllet leketøy er en av de mest kjøpte utstoppede lekene av foreldrene i navnet på deres 4 måneder gamle baby. Denne spesielle leken er ekstremt søt og attraktiv på samme tid. Den er laget med god kvalitet klut som ikke vil gjøre barnet noen skade. Barnet kan sove med det og det er vanntett, så det kan også brukes som leketøy for badetid. Det er en av de beste 4 månedene baby leketøy.

Se mer: 6 Måned Gamle Babyleker

3. The Winkle Rattle:

Leker For 4 Month Old Baby - The Winkle Rattle

Dette er en utviklet form av den tradisjonelle rattle. Den 4 måneder gamle babyen, vil det være full av moro å leke med denne spesielle gjenstanden. Den kommer med forvirrende ringer rundt torget i midten. Legetøyet er veldig vakkert og kan få barnets oppmerksomhet ganske enkelt. Hvis du leter etter leker til 4 måneder gamle babyer, kan dette være det perfekte for deg.

4. The Lion Stuffed Toy:

Leker For 4 Month Old Baby - The Lion Stuffed Toy

Det er noen som ser løve på fjernsynet eller hodet om det og bygger opp sitt eget bilde av kongens jungel. Barn er noen ganger veldig fascinert av dette bestemte dyret også. Denne spesielle løven fylt leketøy fungerer som 4 måneder gammel venn og spiller også rollen som en av de beste lekene for 4 måneder gammel.

5. Musikkpiano:

Leker For 4 Month Old Baby - Musical Piano

Det musikalske piano er en av de beste lekene du kan tilby ditt 4 måneder gamle barn med. Denne spesielle leketøysporteren har noen vakre farger sammen med en vakker design. Det fungerer som et vanlig piano. Det eneste som er forskjellig fra dette potable piano er at det er for barna og har begrenset antall lyder.

6. The Cute Monkey Toy:

Leker For 4 Month Old Baby - The Cute Monkey Toy

Dette er et fantastisk leketøy for 4 måneder gamle barnet. Hvis du har behov for babylegetøy i 4 måneder, kan dette være det rette for deg. Dette er en søt apefyllet leke som babyen vil like å ta for å sove og holde den sammen nesten hele dagen.

Se mer: Leker i 5 måneder gammel baby gutt

7. Play Skool Spill Favoritter Lullaby Glowworm Toy:

Leker For 4 Month Old Baby - Play Skool Play Favorites Lullaby Glowworm Toy

Her er en annen fantastisk utstoppet leke for de 4 måneder gamle. Dette leketøy kommer med litt vakker tekstur, og designet vil også bli funnet vennlig av 4 måneder gammel. Dette leketøy er en komfort leketøy ved sengetid for 4 måneder gammel baby. Denne leken har 3 moduser for å spille - kort modus, lange lullabies og bare glød og har 6 lullabies.

8. Påskebunnyfylt leketøy:

Leker For 4 Month Old Baby - The Easter Bunny Stuffed Toy

Denne påskebunny fylte leketøy er en annen fantastisk fylt leke som passer for 4 måneder gammel. Det sporten autentisiteten av festivalen og vil også utdanne barnet ditt om dyret kanin, da han bygger opp en ide om det. Dette er en av de beste lekene for 4 måneder gammel baby.

9. Flysmaten:

Leker For 4 Month Old Baby - The Airplane Mat

Den siste på vår liste er den ekstremt vakre flymatten, som babyen selv kan flyve et fly. Babyer elsker å fly. Dette er en av de beste 4 måneders baby leketøy som det holder babyer på sine mage. Det spinner rundt basert på bevegelsen av babyen. Den fargerike matten holder barnet distrahert og øker dermed magetid.

10. Ugle Toy GUHEE Baby Spedbarn Nyfødte Leker Rattle Car Seat Barnevogn Leker Roly-Poly Educational Leker:

Topp 11 leker for 4 måneder gammel baby | Stiler på livet

Denne rattle leketøy har 7 farger og hjelper trening sin kognitive ferdigheter. Det er slitesterkt og giftfritt, så det er trygt selv om barnet ditt prøver å sette det i munnen. Leketøyet har en unik form som gjør det wobble og gjør det gå frem og tilbake. Denne uglen hjelper også til bedre hånd-øye koordinering og babyer begynner å trene sine fingre.

11. Manhattan Toy Atom Rattle & Teether Gripe Aktivitet Baby Toy:

Topp 11 leker for 4 måneder gammel baby | Stiler på livet

Denne rattle er multi-sensorisk og hjelper din 4 måneder gamle baby rekkevidde for denne leken. Størrelsen på denne rattle er perfekt for små babyer og ringene glir frem og tilbake. De lyse fargene som brukes, stimulerer bedre utvikling av babyens syn.

12. Hopp Hop Utforsk & Mer Rulle rundt, Hedgehog:

Topp 11 leker for 4 måneder gammel baby | Stiler på livet

Denne enkle gripen gjør babyer åpne sine små hender for å leke med den. Deres lettgribelige design oppfordrer til å rulle, riste og kaste av rattle. Babyer elsker kjente ansikter og pinnsvinet hjelper i utviklingsspillet mens den fleksible kroppen bygger fingerfylling. Det har også tenner og perler for babyer å røre og utforske.

Disse lekene er laget av miljøvennlige ikke-giftige materialer, så det er ganske trygt for din 4 måneder gamle baby.

Bortsett fra leker, her er noen aktiviteter som du kan nyte med din lille 4 måneder gamle.

1. Speil, speil på veggen:

Ta babyen din til et speil og vis spenningen av babyen i speilet. Still spørsmål som "Hvem er det?" Eller "Hvor er babyen?". Du kan også legge til mer verdi ved å vise refleksjonen din og identifisere deg selv. Prøv dette med babyens søsken eller leker.

2. Syng og skrik sammen:

Babyer elsker animerte stemmer. Syng og snakk med baby ved å variere stemmen din og tonehøyde og legg merke til hvordan babyen din reagerer. Dette er en flott aktivitet for å utvikle barnas språkferdigheter.

Spedbarnet ditt blir rask til å undersøke hans miljø. Ta en kniv ved å gi ham materialer av forskjellige overflater for å undersøke og riste å riste da han vil elske å finne ut hvordan spørsmålene føles og høres ut. Ditt barn er også mer utsatt for å bli okkupert av det som skjer rundt ham, så oppmuntrende kan bli noe vanskeligere.

Som hans visjon bygger opp, kan spedbarnet gjenkjenne nyanser av en lignende skygge, for eksempel rød og oransje. Han vil sette pris på å ta en gander på briljant hued mobiler og spille treningssentre nå.

Ditt barn er mer oppslukt i dag, så oppfordrer ham til å undersøke og leke med et utvalg av gjenstander og avledninger. En grunnleggende muslin vil ha barnet ditt i et par minutter. Se på ham sug på den, hold den, og finn hva som skjer når han knuser den opp. Gi ham en lett riste og se ham ha det bra, lyden det gjør når han rister den.

Barnet ditt vil likevel elske å finne severdigheter og hint av et handlingsfokus eller spille recenter. Å leke med lekene hans er mindre krevende for barnet ditt nå, da han kan koble sammen og snike ting med de to hender. Han må kanskje savne sin flamme på det primære forsøket. Når han lykkes, kan han forsøke å plassere den i munnen, så forblir i nærheten.

Se mer: Leker i 2 måneder gamle babyer

Barnets første år er fylt med å lære og spille, mesteparten av tiden er det begge - de lærer seg ved å spille. Mage tid er viktig på dette stadiet for å utvikle sterke muskler. Velg leker som oppfordrer babyen din til å holde på magen i lengre tid. Spedbarn bruker mye tid alene og de finjusterer sine evner til å leke og holde leker. Babyer liker 4 måneder gamle babylegetøy fordi de stimulerer deres syn og hørsel. Velg et utvalg av sikre leker i forskjellige former, størrelser og teksturer..

Det er mange leker tilgjengelig i butikken for 4 måneder gamle barn. Disse er imidlertid noen av de beste som har blitt håndplukket av foreldrene som det passer til deres 4 måneder gamle barn. Disse lekene er ekstremt vakre og hver har sin egen funksjon og grunn til å kjøpe.

Leave A Comment

5 + 4 =