Topp 10 Siste Skreddersydde Skjorter i Trend 2018 | Stiler på livet

Når du ikke har noe valg som passer perfekt til din personlighet i utstillingslokaler, og du har den nøyaktige ideen om den perfekte skjorten du vil, er det det beste alternativet for å få det skreddersydd. Valget mens det gjøres laget av skredderen, får et stort utvalg av variasjoner, ikke bare i farger og stoff, men også i eksotiske og stilige design. Hvis du har et spesielt blikk i øynene dine, kan du designe det selv eller la din ekspert skreddersyre vite om det og få en skjorte av ditt valg. Skreddersydde skjorter har en fordel av en unikhet og spesiell design som bare er laget en gang.

Siste Skreddersydde Skjorter for menn og kvinner:

Her ser du på 10 beste skreddersydde skjorter i trend med nye stiler. Velg din kjære, og så kan du designe det selv etter eget ønske av skredderen.

1. Slim Menn Skreddersydd Skjorter:

Slank Tailor Made Men’s Shirt

Skreddersydde skjorter som kroppsformet stil gjør at ditt utseende gir en høyere standard. Spesielt den hvite, lange ermer smoking stil sletten ser utrolig ut. En bue med slike skjorter ser klassisk stilig ut.

2. Skreddersydd arbeid Kvinneskjorta:

Skredder Made Work Women’s Shirt -2

Kvinner trenger spesielt perfekte sømmer for sin kroppsformede stil. En perfekt slank fit form skjorte med perfekt størrelse og stil kan kun gjøres av eksperter. For behov for skreddersydd skjorte på jobben, er det nødvendig med en god søm.

3. Button Down Collar Tailor Stitch Menns skjorte:

skredder made shirts

Til tider å finne en knappet nede krage skjorte er vanskelig å finne på motebutikker og hauger av klare klær. På slike tidspunkter kan den perfekte kombinasjonen av stoff, farge og søm bare hentes med skreddersydde skjorter.

4. Skreddersydd knappet opp erme kvinner skjorte:

Skreddersydd Buttoned Up Sleeve Women Shirt

Skreddersydd fit skjorte for kvinner passer uunngåelig perfekt på kroppen. Ikke for løs og ikke for stramt, t-skjortene står perfekt på kroppen. Kvinner kan lage skjørt på en måte som de foretrekker å se ut.

5. rund halsring langermet menns skjorte:

Rund Neckline Long Sleeved Men’s Shirt

En skreddersydd skjorte for menn med en touch av tradisjoner i hele sømmen ser fabelaktig ut når den er gjort helt slik du vil. En høy krage knapp og inverterte to farge mansjetter på ermene ser utrolig ut for deg.

Se mer: Broderte skjorter

6. Cocktail Style Dame T-skjorte:

cocktail Style Women’s Shirt

Tilpassede skreddersydde skjorter med en antrekk som passer perfekt til din holdning og perfekt laget for en komfortabel henge på kroppen din, er det som noen leter etter. En perfekt kombinasjon av stoff og søm som ser flott ut på stilen din ser fab.

7. Mønstret lomme stilig krage menns skjorte:

mønstret Pocket Stylish Collar Men’s Shirt

Mønstrede skjorter med designer lommer krage og mansjetter er en forventet fra merkevarer skjorter. De samme skreddersydde skjortene kan gjøres av ditt valg.

Se mer: Festskjorter for menn

8. Kvinners korte skjorte kjole:

kvinners Short Shirt Dress

Kvinner kan til og med velge de lange skjorter stil toppene best med en perfekt søm fra skredderen. En skreddersydd kjole skjorte med designer lommer og knapper kan gjøres etter ønske.

9. kontrast mansjett og krage menn skreddersydd kjole skjorter:

Kontrast Cuff and Collar Men’s Shirts

Laget nøyaktig etter ens måling og kroppsform, er skreddersydde skjorter ser utrolige og stilige ut. Man kan velge sitt valg av stoff og farge mansjetter og krager få det søm i hvilken stil han / hun vil ha.

Se mer: Womens Silk Skjorter

10. Tailor Fit Kjole T-skjorte for menn:

Skredder Fit Dress Shirt for Me

Individuelt mønstret med selv spesialitetene til håndlaget eller spesialiteter som designerlommer eller ditt valg av knapper eller mer enn en farge, kan bare være når det er skreddersydde skjorter.

Folk går på jakt etter designerskjorter etter eget valg i utstillingslokaler og store motehus og kommer tilbake med et stort regning og det også etter noen ofre og kompromiss med stilen. Roaming rundt for det beste valget og gi en høy pris for det samme kan gi deg en kjedelig prosess. I stedet ta med deg stoffet du vil ha, og beskriv skredderen din for den nøyaktige utformingen du vil ha etter dine skreddersydde kjoleskjorter, og den perfekte søm og perfekt målingskjorte vil være klar for deg. For omtrent samme pris eller enda mindre, noen ganger fra klærne, kan du få din valgskjorte laget av skredderen.

Leave A Comment

48 − 45 =