Topp 10 Emma Stone uten sminke | Stiler på livet

Emily Jean "Emma" Stone er en populær skuespillerinne av American Origin. Hun er også en av de vakreste til å bli fotfeste i denne bransjen. Og med skjønnhet her mener vi hennes naturlige skjønnhet. Hun er en av verdens mest betalte skuespillerinner, og det meste av det er på grunn av hennes ekstremvirkende ferdigheter og hennes intense utseende sammen med hennes helt naturlige allikevel ansikts appell. Denne kvinnen kan enkelt rocke ethvert tegn hun spiller. Mange synes å ha tvil om Emmas naturlige skjønnhet. La oss diskutere noen ingen sminke øyeblikk av denne kjente skuespillerinnen.

1. Den blonde skjønnheten:

Emma Stone Without Makeup 1

Emma Stone har naturlig blond hår og hun kan sies å være en av de flotteste blonde i Hollywood. Hun har visse feil i huden som alle mennesker. Men det som gjør henne virkelig vakker er at hun tror på seg selv og ikke skammer eller er redd for å vise ansiktet akkurat som det er. Hun forskjønner ikke det med noen form for sminke.

2. Jenta med spesifikasjoner:

Emma Stone Without Makeup

For det andre er en skuespillbarheten til denne unge skuespillerinnen. Hun ser veldig attraktivt på seg briller, som de fleste kvinner. Men en ting som gjør henne unik, er hennes naturlige skjønnhet. Hun kan lett dyrke sin naturlige skjønnhet ved siden av brillene og se guddommelig ut.

3. Avreise fra yoga klasse:

Emma Stone Without Makeup 3

Emma stein ble oppdaget avgår fra hennes yoga klasser. Hun sportet hennes helt naturlige ansikt og et veldig enkelt utseende også.

Se mer: Amy Lee ingen sminke

4. Enkel og stilig:

Topp 10 Emma Stone uten sminke | Stiler på livet

Emma er en av de berømte skuespillerinne i Hollywood akkurat nå. Til tross for at hun er så kjent, liker hun å holde alt enkelt og ekte og det samme gjelder ansiktsappell. Når hun ikke skyter, unngår hun sminke så mye som mulig, og hennes naturlige ansikt hjelper henne med det.

5. Filmen fortsatt:

Emma Stone Without Makeup 5

Dette nerdy utseendet på Emma viser hennes helt autentiske ansikt. Hun har ingen sminke for denne scenen og ser fortsatt ganske attraktiv ut. Etter alle de vakre bildene av brillene hennes, kan en ting sagt sikkert at denne kvinnen ser bra ut i briller.

6. Nyt turen:

Topp 10 Emma Stone uten sminke | Stiler på livet

Dette er et veldig godt bilde av Emma som går i gatene i stil. Bildet ble klikket, mens Emma vandret ned i gatene i New York. Hun så veldig vakker den dagen uten sminke og syntes å være å nyte turen mye.

Se mer: Eva Grønn uten sminke

7. Med Andrew:

Emma Stone Without Makeup 7

Emma ble oppdaget med kjæresten sin, Andrew Garfield. Hun syntes å ha en sunn lek med kjæresten sin, og hun var ikke i det hele tatt plaget om eksistensen av ingen sminke på ansiktet hennes.

8. Går og drikker:

Topp 10 Emma Stone uten sminke | Stiler på livet

Her har vi et annet fantastisk bilde av Emma med kjæresten sin. Hun drukket en sunn smoothie som hun gikk ned i gatene som holdt hendene. Paparazzi forlater ikke disse menneskene alene. Men virket ganske avslappet med den slags holdning av pressen.

9. Rough No Makeup Look:

Emma Stone Without Makeup 9

Dette er en sjelden fremdeles av Emma fra en av hennes filmer. Leserne kan se selve synet av ansiktet hennes. Det er ikke et tegn på sminke på ansiktet hennes, men likevel så hun ganske fantastisk ut.

Se mer: Jennifer Love Hewitt Without Make Up

10. Den Carefree Look:

Emma Stone Without Makeup 10

Denne spesielle bekymringsløse utseendet ser ut til å passe til Emma. Hun har et vakkert ansikt og kvinner med like ansikts skjønnhet bør sporten ser ut som dette. Men siden, Emma er unikt, så dette utseendet er begrenset til henne.

Emma Stone er virkelig en av en slags og hennes naturlige skjønnhet kan ikke sammenlignes med noe eller noen. Hennes ansiktsallokering kan vurderes som unik.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

29 + = 39