Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Hudbleking såper er såper som brukes til å lette hudtonen. Disse såpene kommer i pakket for både menn og kvinner og inneholder visse ingredienser som kojinsyre, arbutin, glutation etc. som alle er kjent for deres hudbleking egenskaper. Hudbleking betyr egentlig mange ting. Noen av dem er laget for å behandle hyperpigmentering, mørke flekker, fregner, akne merker etc. Disse såpene kommer med ingredienser som kan redusere produksjonen av melanin. Den beste delen om dem er at du kan bruke dem på kroppen din og ansiktet ditt.

Med den store forurensningen og støv som du står overfor hver dag, kan det være vanskelig å opprettholde en jevn hudfarge i hele kroppen din. Dette påvirker hudhelsen og den verste delen har å gjøre med en ujevn hudtone. I slike situasjoner er hudblekingsåper sikkert en velsignelse, og det er alltid godt å bruke dem på daglig basis.

Fungerer de egentlig?

Svaret er ja og nei! Hudblekingsåper er også referert til som lysstrålende lysstyrke mv. Og hovedfokuset på disse såper er å gi deg en jevn hudfarge. Dermed jobber de sikkert og forbedrer hudtonen din og samtidig garanterer de ikke et toppresultat etter bruk.

Men hvordan vet du at du velger den rette? Vi forteller deg hva du bør være oppmerksom på når du velger den beste hudblekingsåpen i India.

1. Se etter ingrediensene:

Husk å lese ingrediensene i såpen. Unngå såper som inneholder hydrokinon og natriumlauryl. Sodium lauryl vil tørke huden og dermed gjøre huden din eldre. Se opp for såper som har papaya, kojinsyre og glutation. De er ingredienser som har hudbleking og anti-aging egenskaper. De er også rike på antioksidanter og hjelper deg dermed med en sunn hud.

2. Universal Skin Whitening Soap:

Det er ikke noe som en såpe for alle hudtyper. Hvis du har en afrikansk amerikansk hudfarge, må du alltid gå til hudblekingsåpe og produkter som passer til den spesifikke hudtypen. Selv om produsenten sier det er ment for alle hudtyper, tenk to ganger.

3. tørr hud woes:

En ting som disse såper kan gjøre er å tørke huden din ut. Dette er delvis sant. Så, hva du ideelt sett kan gjøre er å kjøpe såper som har aloe Vera i dem. Aloe Vera har gode fuktighetsgivende egenskaper og vil derfor holde huden hydrert og dermed forhindre uttørking.

Herbal og Non-Herbal Skin Whitening Soaps for Dark Skin:.

En strålende og en lys hud er noe vi alle elsker. Den enkle måten å oppnå det på er å velge hudblekingsåper som ikke bare hjelper huden din til å skinne, men også tillate det å utstråle lysstyrken din har allerede. Ta en titt på noen av merkene med hudblekingsåper du kan vurdere.

1. Himalaya Herbal Almond and Rose Soap:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Såpe inneholder 100% naturlige ingredienser som sitron, valmuefrø, mandler, persisk rose, kokosnøttolje og aprikos. Disse ingrediensene har også anti-aging egenskaper og dermed holder ikke bare huden din, men holder også en sunn hud. Bruk dette daglig i stedet for din vanlige hud. Den er priset til 121 INR for 125 gram, for en pakke med fire og er vurdert til 4,2 på 5 stjerner av brukere.

2. Vaadi Herbal Luksuriøs saffron såpe:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Dette er en av de beste hudblekingsåpene for mørk hud. Den inneholder geitmelk, saffran og andre essensielle mineraler. De oppfører seg for å hvite huden og også redusere pigmentering og blemishene. Safran i det vil lyse og lysere hudtonen mens geitmelken vil rense huden og sørge for at den er godt fuktet. Den milde duften det gir, er behagelig og er priset til 192 INR for en pakke med 6, hver av dem er 75 gram. Produktet har en samlet karakter på 3.9 på 5 stjerner. Bare erstatt din vanlige såpe med Vaadi Herbal Luksuriøs såpe og bruk daglig.

3. Khadi Haldi Chandan såpe:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Chandan i såpen er et godt kjølevæske for huden din og sikrer også beskyttelse mot forurensning og støv. Såpen styrer også rynker, hjelper til å behandle akne og blemmer. Den beste delen om produktet er at den er beskjedent beskjeden, til 140 INR for en pakke med 2 hver som er 125 gram. Den har en samlet vurdering på 4,1 på 5 stjerner. Husk å bruke såpen daglig når du tar bad. Den er egnet for menn og kvinner. Det er håndlaget og essensielle oljer i såpen vil være et godt valg for kroppens hud også.

4. Vaadi Herbals Lavish Almond Soap:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Her er et annet produkt fra Vaadi. De tilbyr enda en hudblegemiddel såpe, en som inneholder vitamin E, antioksidanter som er egenskaper av mandler. De sikrer at huden din blir ung og sunn. Såpe har honning i det og vil dermed bidra til å forynge huden, samtidig som den holder seg hydrert. Det reverserer solskader og letter også de svarte merkene på ansiktshuden. Den kan brukes av både menn og kvinner. Den har en karakter på 3,8 av 5 stjerner og er priset til 165 INR for 85 gram for en pakke med 6.

5. Likas Papaya såpe:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Såpen er rik på Papaya. Papaya er en naturlig ingrediens som er kjent for å lette hudtonen. Ved vanlig bruk er produktet kjent for å være effektivt. Pass på at du erstatter din vanlige såpe med Likas Papaya Soap. Det er priset til 1442 INR for 135 gram. Den har en vurdering på 3,2 på 5 stjerner.

6. Avon Natural Fairness Bar Såpe:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Avon Natural Fairness Soap er en kombinasjon av naturlige ingredienser som vil lette hudtonen. De milde ingrediensene vil rense huden din og huden din vil føles jevn og myk. Det er også ment for personer med sensitiv hud. Prøv denne såpen for en forfriskende følelse ved vanlig bruk. Bruk såpen daglig over hele kroppen din hver dag når du bader. Den passer både for kvinner og kvinner. Det er priset til 350 INR for en pakke med 3, hver av dem er 500 gram.

7. Naturens Essence Lacto Tan såpe:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Denne såpen er beriket med melk, honning og geranium olje. Melken og honningen at såpen inneholder hjelp til å avgifte huden, fjerner brunfarge, avrender huden og reduserer pigmenteringen. Stol på produktet for en sunn hud ved vanlig bruk. Bruk daglig mens du bader over hele kroppen din og følg den milde duften som varer lenge. Produktet er priset til 159 INR for 75 gram og har en karakter på 3,9 på 5 stjerner.

8. IHA Lumiderm naturlig håndlaget skjønnhetsbar:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Her er et neste godt valg! Det er et godt rengjøringsmiddel for huden din, og såpen inneholder hudblekende urter som vil la huden din se strålende ut. Huden blir også fuktig og myk. Safran, lakris og gurkemeie er gode naturlige produkter som er kjent for å lyse hudens utstråling og tone. Den er priset til 390 INR for en pakke med 3, hver av dem er 300 gram og har en karakter på 4,4 på 5 stjerner.

9. Oriflame Silk Beauty White Glow:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

Vi vet hvor godt Oriflame fungerer! Sannsynligvis en av de beste for hudbleking, inneholder denne såpen kirsebærblomst, hvite mulberry og silkeproteiner. De vil holde huden hydrert og myk. De lyser også hudtonen. Den milde duften er en ekstra fordel. Det er priset til 239 INR for 75 gram og har en vurdering på 4,2 på 5 stjerner. Bruk daglig og erstatt din vanlige bade såpe med dette.

10. Nutri urter Activated Charcoal Soap med Aloe Vera:

Topp 10 effektive hudblekingsåper for menn og kvinner | Stiler på livet

denne er en delvis urte såpe som inneholder trekull som effektivt kan skrubbe huden din av støv og smuss. Aloe Vera i det vil holde huden hydrert, slik at huden din blir hydrert og myk. Bruk såpen daglig når du bader i stedet for din vanlige såpe. Den er priset til 189 INR for 75 gram og har en vurdering på 4,2 på 5 stjerner. Den kan brukes av både menn og kvinner. Denne blekemiddelsåpe for tørr hud er et godt valg for alle hudtyper.

Men bortsett fra disse, er det noen måter du kan sørge for at huden skinner og lyser.

1. Vann: Drikk mye vann. Å drikke nok vann vil sikre at kroppen din blir kvitt toksinene, og holder deg ikke bare hydrert, men også fri for skadelige giftstoffer som kan skade huden din.

2. Frukt: Frukt har kraften til å gi en naturlig glød til huden din. Papaya topper listen! Ta en bolle med papaya daglig og se hvor lyse huden din får. Du kan også få oransje eller sitronsaft hver nå og da. Disse citrusfruer er kjent for å lette hudtonen, slik at den gløder.

3. Ansiktspakker: En annen måte å sikre at du har en glødende hud på, er å prøve ansiktspakker. Gå for de enkle hvis du ikke har tid. Prøv denne stilige.

  • Legg en skje med honning til en skje med ostemasse og bland godt.
  • Masser dette på nakken og ansiktet, og la området rundt øynene.
  • Vask med kaldt vann, etter ca. 15 minutter.

Gjør dette daglig og se huden din bli lysere med hver voksende dag.

4. sove: Husk hemmeligheten til en sunn hud er å få tilstrekkelig søvn. Kvaliteten på søvn betyr mer enn den tiden du sover. En god dyp søvn er et must til en glødende hud. Å sove i magen er en god måte å skreve ansiktet på og ansiktsmusklerne blir derfor strammere, med bedre blodsirkulasjon til ansiktet.

Det er mange ting som hudbleking kan bety. De fleste ganger, når du fjerner ansiktet ditt fra de svarte flekkene og akne, kan du se ansiktet ditt glødende og lysere. Derfor gjør mye av hudblekingsåper det. De jobber med å rydde ansiktet ditt av eventuelle urenheter, noe som gir deg et lysere utseende. Prøv dem regelmessig, og du kan se huden din lysere og lettere enn noensinne

Leave A Comment

25 − = 18