Topp 10 Bilder av Lorde uten Makeup | Stiler på livet

Ella Marija Lani Yelich-O'Connor kjenner også etter navnet Lorde er en amerikansk sanger og låtskriver, og hennes opprinnelse er fra New Zealand. Ifølge bladene og Billboard er hun en av de berømte sangerne av sin tid og har ganske enkelt gjort et navn for henne med de utrolig populære sangene. Å være oppvokst i Auckland, hun er ganske vakker sammen med å være talentfull. Ifølge de fleste er hun den neste store tingen i kategorien kvinnelige pop sangere. Hennes delvis britiske aksent gjør at hennes sanger høres ganske fantastisk og unik. Ved tittelen på denne artikkelen har du sikkert gjettet til nå at her, ved skjønnhet, blir hennes naturlige skjønnhet angitt. Her er topp10-bildet av Lorde uten sminke.

1. Den søte utendørs smil:

Lorde-uten-makeup1

Herren ble slått utendørs, da hun kom uten sminke på. Hun bærer sminke og bruker mye skjønnhetsprodukter for å passe på rollen for hennes musikkvideoer, sceneventyr, arrangementer, etc. Men annet enn det, liker hun å være seg selv, og derfor viser hun ganske ofte sin naturlige skjønnhet uten å nøle og noen ganger også foran pressen. Hvis du er ivrig etter å se noen Lorde ingen sminkebilder, så kan dette være en av de beste for deg.

2. Den søte jenta fra Auckland:

Lorde without makeup2

Her har vi et bedårende bilde av Lorde, hvor hun pumper munnen full av luft, en posing som en baby. Dette bildet ble tatt av Lorde selv da hun ikke hadde noen sminke i det hele tatt, og disse bildene viser tydeligvis hvor vakker denne damen er i virkeligheten. Det er en av de beste Herren uten sminkebilder.

3. The Indoor Selfie:

Lorde without makeup6

Dette er enda et selvbilde av Lorde som ble klikket, da Aucklandsangeren og sangskriveren ikke hadde noen sminke i det hele tatt. Dette er en av de beste bildene av Lorde, hvor det ikke er noen sminke i det hele tatt. Hennes hud er ikke feilfri. Hun har noen feil slik akne, men hun synes ikke å være plaget av det da hun vet at uansett hvor ille hun vil se en dag, vil fansen foretrekke henne for å danne hennes musikk. Hun kjenner hemmeligheten.

4. våkn opp søvnig hode:

Lorde without makeup4

Dette bildet av Lorde er enda en selvtillit klikket av henne, da hun våknet opp. Bildet er veldig søtt og vil enkelt få noen til å bli forelsket i denne fantastiske dame.

5. Den stilige unge skjønnheten:

Lorde without makeup5

Lorde liker hvordan hun er og hun foretrekker å være naturlig og viser sitt virkelige ansikt til folk, som hun bryr seg om, som hennes fans.

Se mer: Gisele Bundchen No Makeup

6. Dusj selvstykke:

Lorde without makeup3

Dette er en kjempeflott selvie som er klikket av Lorde, som viser hennes vakre ansikt, etter at hun har vasket av alle mascaraene. Hun liker å avsløre sitt virkelige selv foran fansen, slik at hun kan koble bedre til seg.

7. Med og uten sminke:

Lorde without makeup7

Hvis du vil se noen Lorde med og uten sminke, så er dette en fantastisk en. Ved å se bildet nøye, kan man si at hun ikke ser mye annerledes ut når hun tar sminke.

Se mer: Salma Hayek uten sminke

8. Med Minimal Makeup:

Lorde without makeup8

Ikke misforstå. Ansiktslyset er på grunn av kameraets lys som ble projisert på Lords ansikt under et intervju.

9. Under et intervju:

Lorde without makeup9

Dette bildet ble snappet under et intervju, som Lorde deltok og så ganske utrolig uten å sporte et spor av sminke i det hele tatt.

Se mer: Blake Lively Makeup

10. med en vifte:

Lorde without makeup10

Lorde sminke er en av de mest kjente temaene i disse dager. Men folk gidder ikke å se etter bilder som viser det naturlige, vakre ansiktet til denne unge og talentfulle skjønnheten. Dette bildet med en vifte gjør imidlertid jobben.

Lorde er en levende inspirasjon for mange kvinner der ute. Hun kan enkelt gå foran kameraet, selv om hun har noen ansiktsfeil. Hun skammer seg ikke over det, men hun er stolt av det faktum at hun har mot til å gjøre det som tilsynelatende mange mennesker ikke gjør det.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

59 − 53 =