Top 9 Face Washes for Sensitive Skin | Stiler på livet

Hvert nå og da kan en enkelt berøring av en hard kosmetikk føre til visse reaksjoner på huden din, kanskje en allergi eller kanskje enkle smertefulle røde utslag. Å ha sensitiv hud er en ekte løp på egen hånd hvor du må hele tiden være forsiktig med den type krem ​​og kosmetikk du bruker. Likevel, som enhver annen hudtone, blir følsom hud også kjedelig og mørk når den blir utsatt for sollys og kan tiltrekke seg oljer og smuss fra omgivelsene. En av hovedgrunnene til at en rask oppvask er nødvendig for å holde ansiktet renset og sunn. I denne artikkelen i dag har vi derfor opplistet en liste over ansiktsvask for sensitiv hud, slik at du ikke trenger å tenke to ganger før du søker dem.

Beste ansiktsvasker for følsom hud:

1. Rent og klart Essentials Foaming Facial Cleanser for følsom hud:

Ren and Clear Essentials Foaming Facial Cleanser for Sensitive Skin

Denne ansiktsrenseren gjør at du kan rense ansiktet forsiktig uten å tørke over huden din, slik at naturens fuktighet i huden din kan holde deg hydrert og smidig som oljefritt ansiktsskum blir mildt på huden, fjerner sminke og produktoppbygging.

2. Himalaya Herbals Gentle Hydrating Face Wash:

Himalaya Herbals Gentle Hydrating Face Wash

De viktigste ingrediensene som finnes her er agurk som avkjøler og beroliger huden din fra irritasjon og brenning mens mirakelproduktet aloe Vera reparerer og beroliger skadede områder mens du forsiktig hydrerer huden din ettersom såpefri kremaktig konsistens tvinger ut smuss og forurensning fra huden din.

3. VLCC Witch Hazel og Rose Water Gentle Face Wash:

ansikt wash for sensitive skin

En lettelse for tørre og følsomme hudproblemer, hekseskallet og rosenvannet virker mildt på huden din, da det striper ansiktet ditt bort fra mulige smussoljelommer og produktakkumulering og dermed slipper porene dine. Denne myke, milde formelen hydrerer og fukter ansiktet ditt, og gjør det smidig og sunt.

4. Enkle følsomme hudeksperter Forfriskende ansiktsvaskegel:

Enkel Sensitive Skin Experts Refreshing Facial Wash Gel

Ingen kunstige fargestoffer, duft og hard såpe gjør dette til et av de mest følsomme hudansiktet vasker. Dette kommer i en gelform som fungerer opp med en rik skum som ProVitaminB5 fjerner huden din og gjør det smidig med ekstra fordeler med å hydrere huden din fra mobilnettet.

5. Nivea Gentle Cleansing Cream Vask for tørr og følsom hud:

Nivea Gentle Cleansing Cream Wash for Dry and Sensitive Skin

Naturlig mandelolje gjør huden myk og saftig som Hydra IQ hydrerer huden din og forhindrer over tørking. Mykheten i huden din vil være tydelig fra det øyeblikket du bruker dette ansiktsvask som renser huden din ved å tvinge ut urenheter.

Se mer:  Beste hjemmelaget ansiktsvask

6. Clearasil oljefri daglig ansiktsvask for følsom hud:

Clearasil Oil Free Daily Face Wash for Sensitive Skin

Clearasils følsomme hudoljefrie daglige ansiktsrenser gjør at du kan forsiktig rense ansiktet ditt mens du opptrer som en medisin for akneutslettene, og reduserer dem betydelig og reduserer dermed 85% av pause. Lett på huden fungerer dette ansiktsvasket på det nedre dermale laget og tiltrekker smuss og urenheter ut slik at du er igjen med sunn, glødende hud.

7. Burt's Bees Sensitive Facial Cleanser:

Burts Bees Sensitive Facial Cleanser

Den mykere bomullsekstraktet holder på med fuktigheten fuktighet og holder huden myk, mens aloe- og Yucca-ekstraktets rikdom nærer huden din mens du stripper huden din ut av urenheter som smusspartikler som legger seg i porene eller det daglige produktet buildups.

Se mer:  Beste ansiktsvask for kombinasjonshud

8. Flytende Neutrogena Pure Mild Facial Cleanser:

Væske Neutrogena Pure Mild Facial Cleanser

Selve navnet antyder denne ansiktsrengjøreren som en av de mest følsomme hudproblemer for å rense ansiktet der de myke, ikke harde kjemiske formlene vil forsiktig fungere på de dypeste lagene av derma og rydde ut smuss og urenheter.

9. Johnsons ansiktspleie Nourishing Cream Wash:

Johnsons Face Care Nourishing Cream Wash

I hovedsak formulert for tørr følsom hud, vil den milde og milde skumformelen umiddelbart myke og nærme huden din ettersom smusspartiklene sitter fast på den kremete basen i dette ansiktsvasket slik at huden din kan sportes åpne porer og vakker sunn hud.

Se mer:  Hvilken ansiktsvask er best for fet hud

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

22 − 17 =