The Best Face Steamer Modeller til hjemmebruk | Stiler på livet

Ansiktsdamp er en av de beste hudbehandlingene, da den gir porene til dyp, frisk overflødig olje, smuss pluss smuss for å holde huden ren og klar. Damping berører blodsirkulasjonen som øker oksygen pluss næringsstoffer til huden, og myker også fuktighet.

ansikt steamer 1

Ansiktsdamp gjøres ofte i et spa, men hvis du har minutter ekstra, er det enkelt av de enkleste og mest enkle ansiktsbehandlingene du kan utføre hjemme for å høste noe beste fortjeneste for huden din ved bare et fartøy med varmt vann.

Fordeler med ansiktsdamping:

ansikt steamer 2

• Steam ansiktsbehandling vil åpne porene dine for å dype ren.
• Forhindre og redusere akne.
• La huden din bli myk og glødende.
• Steam ansiktsbehandling åpner bihuler.
• Regelmessig damp ansiktsbehandling vil bidra til å frigjøre all olje, smuss, bakterier, urenheter og toksiner fra huden din.
• Øk blodsirkulasjonen og stimulere svette.
• Fungerer som en avgiftningsmiddel.

Siste Facial Steamer Modell:

Sjekk ut disse ansiktsdampmaskins India-modellene.

1. Ozon Facial Steamer Machine:

The Best Face Steamer Modeller til hjemmebruk | Stiler på livet

Denne Facial Steamer Machine fra Ozone er mest populær blant skjønnhetseksperter. Det virker på ozonteknologi som kan eliminere bakterier fra huden. Dampen er veldig forsiktig og penetrerer dypt inn i porene for å avsløre en glødende hud. Det hydrerer huden og er din beste partner for ansiktsrengjøring og avgiftning.

2. Revlon Facial Sauna:

Revlon er ansiktsbadstue planlagt med både en ansikt i ansiktet, i tillegg til en mini ansiktsbehandling; Verktøyet kommer med en kjegle for ansiktet, med en mindre skaft for å spot-target nesen, for enten foryngelse fra akne, ellers foryngelse fra sykdom. Den er utstyrt med en måleboks pluss veggplugg, og bygger den perfekt for enkle, enkle badstrenger.

ansikt steamer 3
Forbrukerne uttrykte stort sett lykke ved Revlon-badstuen, og beundret den for sin ansiktsskreddersydde form og varme. hovedsakelig brukere så mange endringer i huden ved pålitelig bruk (naturlig etter 4 uker), teller reduksjon i akne, kuttet i porestørrelse, pluss samlet klarere, mindre fet hud. Klientene spenner over styret om årsaken til kjøpet; noen kjøpte for skjønnhetsfunksjonen i produktet, som andre kjøpte for lindring fra forkjølelse og bihuleproblemer. Noe hensikten med å kjøpe, de fleste brukere uttrykte tilfredsstillelse av produktets ytelse.

3. Ionto Herb Steamer:

En helt elektronisk urte pluss arom damper er også vellykket. Det er en tett plassbesparende stå ved låsbare ruller av et brukervennlig folie lukket knappsats. Den elektroniske overvåking av vann og dampkvalitet kan nå lette huden din til store høyder. Mens alt har gått forgjeves, er ansiktsstøvler din endelige gevinst.

ansikt steamer 4
En damp ansiktsbehandling kan gi deg en sunnere hud pluss ta av år fra ansiktet ditt. Det frigjør porene i huden din, pluss den milde dampen gjenoppliver huden din, og det blir jevnere og reduserer rynker.

Se mer:  Bruk av solkrem lotion

4. Conair Ansiktsbastu Med Timer:

Den inneholder både en ansiktsbørste og et nesevedlegg. Børsten kommer av en svamp og børste vedlegg, en planlagt å rengjøre, pluss den andre som brukes til dybdegående fuktighetskrem bruk. Conair tilbyr også kunder med en begrenset 1 års garanti, bygge den et overlegen kjøp for enkeltpersoner med en "svart tommel" i stare til elektronikk.

ansikt steamer 5
Selv individer som bruker enheten for sinus lettelse, men så en forbedring i porestørrelse og klarhet. Selv om de fleste brukere sa at dampen tar flere minutter å vises, var de fleste overrasket og fornøyd med mengden damp som maskinen produserer, og kaller den som lik eller større enn en faktisk behandling på et spa.

Se mer:  Gurkemeie for rettferdighet

5. Face Steamer Panasonic EH-SA31VP Nano Facial Steamer:

ansikt steamer 6

Noe å huske om en dampbåt er at noen kan skape veldig varm ellers fortsatt varm fuktighet. Bekreft at dampbåten din også oppretter kjølig damp, ellers har en temperaturendring slik at du kan ringe nedover temperaturen. Tenk på pengene pluss tid du vil spare ved å ha ditt eget ansiktstøper for å frigjøre porene, dypreng huden din, gi deg også den sterke glansen.

Se mer: Tips for å se ung

Hjem Facial Steamers:

Lær metoden til å forberede din egen damper og forstå også hvordan du bruker en ansiktsstøvler hjemme:

Å forberede en damp ansiktsbehandling hjemme er en billig alternativ til de vi får i markedet. Hvis du overser det faktum at de er rotete, er hjemme dammer det beste.

Å forberede en hjemlig ansiktsstøvler:

  • Ta et stort fartøy og hell vann til en fjerdedel av det
  • Kok det
  • Hell nå dette vannet i en keramisk bolle og legg den på et trygt sted
  • Hjemmestuen er klar

Å bruke:

  • Rengjør først ansiktet med et mildt rengjøringsmiddel.
  • Bøy forsiktig over båten / damperen og dekk ansiktet med en klut
  • La dampen jobbe på huden i 5 minutter
  • Løft forsiktig opp kluten og rengjør ansiktet med en bomullsklut

Husk alltid at damping kan være farlig også. Temperaturen på damp er høyere enn for kokende vann og kan bokstavelig talt "lage mat" huden din hvis den blir utsatt for lenge og for nært. Så hold en sikker avstand og følg alle instruksjonene nøye. Gledelig damping!

Leave A Comment

− 6 = 4