Sunt Ketogenic Diet Foods Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Sunt Ketogenic Diet Foods Stiler på livet

Å være på et ketogent diett er ekstremt vanskelig, og det er vanskeligere å følge det religiøst. Resultatene er definitivt verdt det. Mange ganger ser vi at folk går på kosthold uten å vite hva og hvor mye å spise. Mange mennesker holder myter om et bestemt matprodukt. Feil å spise gir ingen vekttap, noe som er svært skuffende. I dag skal vi diskutere om ketogen diett som er veldig sunt og inneholder sunne matvarer.

Sunn Ketogenic Diet Foods

Innføringen av dette ketogene dietten tar deg 90 år tilbake. En diett formulert av Dr. Russell Milder på Mayo klinikken. Da var det svært effektivt i behandling av epilepsi. Ketogen dietten er i utgangspunktet et høyt fett, lavt karbohydrat og høyt proteininntak diett. Denne dietten har vist seg å være svært effektiv i brennende fett enn i karbohydratet.

Se mer: Kelloggs Diet Meny

Ketogen diett er mer eller mindre et lavt karbo diett. Ketose er en tilstand av kropp hvor det er mindre glukose i kroppen for å gi energi til ulike aktiviteter.

Et Ketogenic diett krever en person å holde styr på carb mengden inntak av en person. Det daglige inntaket av protein er moderat avhengig av høyde og kjønn. Den typiske strukturen av Ketogenic diett er: Det tar 70% kalorier fra fettforsyningen i kroppen, 20% fra proteiner, 5-10% fra karbohydrat. Ketogen diett reduserer hugeren i stor grad.

Hvordan gå for Ketogenic diett:

1) Få en bok for å forstå den underliggende mekanismen for ketogen diett og hvordan det egentlig virker og hva som ikke virker.

2) Fjern alt høyt karbohydrater som er til stede i dietten. Alle hele korn er eksempler på høy carb mat. Ris og puffed ris er også inkludert.

3) Inntak av protein bør økes i kroppen

4) Ketogen mat er i utgangspunktet ekte, naturlig, full mat av natur. Behandlet mat er et stort nei. Sukker, søtningsmiddel, søte retter er svært bearbeidet. Inntak av disse under dietten kan ha en negativ effekt på helsen.

5) Å holde seg hydrert er svært viktig da bare lave karbohydrater blir spist.

Se mer: 31 Day Fat Loss Cure treningsøkter

Hva er Ketogenic Diet Mat:

Høy proteininntak er et must. Her er en liste over mat.

i) egg: Egghviter anses å være svært høye i protein. Så det er et veldig godt alternativ for veganer og ikke veganer

ii) Fisk: det er høyt i protein og mange næringsstoffer. Grillet fisk kan forbrukes av en person i lunsjtid.

iii) Soyabønne: Det er faktisk en velsignelse for veganer. Den inneholder rundt 54% protein og holder magen full samtidig.

iv) Mørke og grønne grønnsaker bør forbrukes.

v) Nøtter som peanøtter, cashewnøtter, pistasjenøtter er gode å munch i løpet av kveldsmåltid.

vi) raffinerte poteter er en av de beste matvarene som vil gi kroppen din gode mengder karbohydrater. En raffinert potet kommer med noen av de mest ernæringsmessige fordelene av karbohydrater.

vii) Biff er en av de fineste kildene til karbohydrater og kan gi kroppen din den beste og mest høye karbohydrater som faktisk vil påvirke kroppens kropp.

viii) Biff er en av de beste matvarene for å installere store mengder førerhus til kroppen din. Oksekjøtt er en av de mest konsumerte matvarer i navnet på karbohydratinngang.

ix) brødprodukter - en av de beste kildene til karbohydrater har alltid vært brødprodukter som brødløk, donuts, bakverk, etc og mange andre lignende produkter.

x) havre er en av de høyeste kildene karbohydrater. Man kan ikke bare undervurdere dem på grunn av måten de smaker på.

Høy carb mat er et stort nei. Listen over høy carb matvarer som vanligvis forbrukes av enkeltpersoner er som følger

Jeg) Tomater er høye i sukker. Det bør kontrolleres.
ii) Puffed ris er høy i karbohydrater. Så bare ikke gå på å smelte det under snacks.
iii) Brød inneholder høy karb.

Sunt Ketogenic Diet Foods Stiler på livet

Helserisiko:

Folk med type A-diabetes bør ikke gå for det.

Se mer: P90X vegetarisk kosthold

Fordeler Ketogenic Diet:

1) Det øker kroppens metabolisme for å utnytte og brenne fettene som allerede er tilstede. I tilfelle av høyt carb diett blir ikke fettforekomsten i kroppen lett brent og blir svært vanskelig å bruke på et senere tidspunkt. Ketosis hjelper til med å mobilisere fett som energi som kreves av kroppen for å gjøre ulike aktiviteter.

2) Denne dietten har høyt inntak av protein som er svært viktig for kjøringen av kroppen.

3) Ketogent diett blunger sult hos mange mennesker og reduserer dermed cravings for utvendig fett og ubearbeidet mat. Hva er bedre enn å være på lavt carb diett og ikke føler seg så sulten som vanlig?

4) ketogen diett for vekttap:

Ketogen diett kan hjelpe til med mer og effektivt vekttap, og dette er en av de beste måtene å redusere vekt ved å spise sunne matvarer som hjelper til med å fremme kroppens fysiske aktiviteter. Ifølge mange forskningsstudier har det blitt bevist at et slikt lavt carb diett kan tillate folk å miste vekt lettere, mye raskere enn de fettfattige dietter. Selv om en person tar kosttilskudd, kan man ikke bare miste vekt ved å ha det. Mye carb eller ketogen diett er alltid nødvendig.

En person kan lett bli kvitt overflødig vann fra kroppen ved hjelp av slike diettplaner. Man kan begrense sitt inntak av dårlige kalorier som ikke gjør noe annet enn å forbli i kroppen i form av overflødig fett. Når nyrene begynner å miste natrium, vil det resultere i raskt vekttap. Diettene som er en blanding av lavt karbohydrat og lavt fett kan resultere i effektivt vekttap. Siden man har gode mengder fiber gjennom disse dietter, blir trangen til sult redusert, som omtalt i de forrige punktene.

5) Bra for magehulen - Et ketogent diett er også bra for magehulen som er en av de viktigste faktorene som bestemmer vekttap. Magehulen er i utgangspunktet stedet hvor fett vil avgjøre om det vil ha noen negative bivirkninger på kroppen. Dette er en av de viktigste fakta som må holdes i bakhodet når noen prøver å bestemme fordelene med et lavt carb diett. Å ha mye fett i den delen av kroppen vil åpenbart føre til overdreven vekt og det for veldig raskt. Man kan ikke bare redusere fettet i den delen av kroppen uten å opprettholde et ketogent diett.

6) Et ketogent diett vil hjelpe til med økningen av sunne eller gode kolesterolnivåer, noe som faktisk er en nødvendighet for kroppen vår. Alle kolesterolmolekyler er mer eller mindre like. HDL betyr generelt lipoproteiner som generelt bærer kolesterolet rundt blodet. LDL bærer kolesterolet fra leveren til resten av kroppen og gjør det nyttig.

7) En lav-carb eller ketogen diett plan kan være nyttig for kroppen som det hjelper til å redusere blodsukkernivået. Det vil bidra til å forbedre tilstanden til de som lider av type 2 diabetes. Karbohydrater er generelt segmentert til mindre sukkergrupper eller glukose inne i kroppen, hvorfra de kommer inn i blodet og påvirker blodsukkernivået. Det er ikke bra for kroppen og kan sies å være en av de verste ting om karbohydrater. En lavkarbon eller ketogen vil hjelpe til med å forhindre dette.

I denne artikkelen har du blitt gitt noen av de beste fakta angående et ketogent diett og fordelene ved et slikt lavt carb diett. En slik diett er svært nødvendig for å miste vekt og også å bli kvitt noen av de mest skadelige sykdommene noensinne.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map