Sunsilk sjampo i India Vår beste 9 med priser

Hår er en viktig del av livet vårt. Selv den har liv; vi kan se det som det vokser. Hvis riktige næringsstoffer er tilveiebragt og riktig behandling er tatt, kan den dyrkes så lenge vi trenger. Selv det inneholder støv, så for å rengjøre det trenger vi riktig sjampo som passer til håret vårt. Vi må være forsiktige mens du velger sjampo om det passer til håret vårt eller ikke. Alle forskjellige typer produkter knyttet til hår er tilgjengelige på ett sted. Det er ingen andre enn Sunsilk.

Sunsilk er et hårpleiemerke som primært er rettet mot kvinner, lansert i 1954 i Storbritannia. Nå er den nå tilgjengelig i 18 land over hele verden. Det gir forskjellige produkter til forskjellige hårproblemer. Noen av de beste mest solsilke shampoo-produktene som er tilgjengelige i India sammen med deres fordeler, funksjoner og pris s for deg.

Beste solsilke sjampo i India med priser:

1.Sunsilk Dream Soft and Smooth Shampoo:

Drøm Soft and Smooth Shampoo

Som dag for dag er det mye økning i forurensning. Denne forurensningen skader håret fra basen. Ikke engang forurensning, selv solstrålene skader også håret som gjør dem tørre og mister det mykhet. Så ved å bruke glatt og myk sjampo gir det best resultat fordi det gjør håret ikke å miste essensielle oljer som kreves for hår.

Pris: 400 ml for INR 184

2.Sunsilk Lekkert tykk og lang sjampo:

Sunsilk Shampoos

Hver jente vil ha håret til å bli tykkere og lengre. Men på grunn av forurensning eller andre grunner har hår gått tapt mye. Så solsilke har brakt et nytt produktnavn Lekkert tykk og lang sjampo. Ved å bruke denne sjampoen er det sjanse for hårvekst i to ganger. Etter vanlig bruk av denne solsilke sjampoen, kan forbedring bli sett mye og enhver form for kan gjøres for hår.

Pris: 180 ml for INR 105

Se mer: Herbal Essence Shampoo i India

3.Sunsilk Hair Fall Solution Shampoo:

Hår fall Solution

Dagens alle tapte håret mye på grunn av forurensning og vann. Dette skjer på grunn av mangel på vitamin C. Så Sunsilk hårfall løsning produkter erstatter soya og vitamin C til hår. Denne sjampoen nærer håret fra rot. Dette gjør håret til å se vakkert og langt ut.

Pris: 180 ml for INR 105

4.Sunsilk Radiant Shine Shampoo:

Radiant Shine Shampoo

Hver jente vil ha håret til å skinne. Men skinnet av håret vil være bare i noen varighet etter dusjen. Ved å bruke strålende glans shampoo av solsilke gir det fantastiske resultater fordi det inneholder fem essensielle oljer som kreves for hår. Disse oljene gjør hårstrengene til å ha bærekraft for alle klimatiske forhold.

Pris: 340 ml for INR 213

5.Sunsilk Perfect Straight Shampoo:

Perfekt Straight Shampoo

Sunsilk har lansert et produkt som heter perfekt, straight shampoo. Vanligvis vil våre hårstrenger være i perfekt form når det er sunt. Hvis det mister sin helse, begynner det sakte å curle. Det fører til tørrhet av hår. Det gjør håret til å se merkelig ut. Så ved å bruke den vanlige bruken av denne sjampoen gir den hårstøtte den beste støtten for å stå rett. Det er en av de beste solsilke sjampoene for rett hår.

Pris: 180 ml for INR 105

Se mer: Halo sjampo

6.Sunsilk Stunning Black Shine Shampoo For Hair Growth:

Slående Black Shine Shampoo

Stunning black shine shampoo er en oppgradering av black shine shampoo. Den inneholder amlaoljen som trer inn i hårstrengene for vekst. Denne sjampoen beskytter selv fra de skadelige strålene som trengs av solen.

Pris: 340 ml for INR 180

7.Sunsilk Natural Recharge Shampoo:

Naturlig Recharge

Naturlig oppladning er et fantastisk produkt av solsilke. Denne sjampoen består av alle naturlige produkter som er tilgjengelige fra naturen. De består av Aloe Vera etc. Dette hjelper håret til å stå i lang tid. Det gir best resultat fra første håret. For regelmessige bruk gir dette produktet best resultat.

Pris: 340 ml for INR 237

8.Sunsilk Co Creation Anti Skæl Løsning Sjampo:

anti Dandruff Solution Shampoo

Mange mennesker i verden står overfor flassproblemer. Masse anti skrap sjampo er tilgjengelig i markedet. Selv solsilke har lansert et av sitt anti-skrapprodukt, det gir sine resultater ved å fjerne flass fra roten av hårstrengen.

Pris: 200 ml for INR 180

Se mer: Hodelus Shampoo Brands

9.Sunsilk Keratinology Detoxifying Shampoo:

Keratinology Detoxifying Shampoo

For hår å vokse mye mineral og proteiner kreves. Keratin er det viktigste proteinet som er viktig for at håret skal vokse. Det kan tas gjennom mat eller medisiner. Men Sunsilk har produsert en av sine produkter som gir keratin gjennom sjampo. Det gir luften best støtte og opprettholder håret sunnere.

Pris: 200 ml for INR 200

Leave A Comment

43 − = 34