Sunn psoriasis diett | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Sunn psoriasis diett | Stiler på livet

Hva er psoriasis?

For å starte med psoriasis er en sykdom i huden som får huden til å svulme opp og rødme sammen med en flaky peeling tekstur. Hudceller er kjent for å vokse dypt i de indre lagene av huden og gradvis kommer opp til overflaten for å bli med i det ytre ytre laget. Men psoriasis gjør denne cellehastigheten øke grunnen til at en sakte gradvis sak skjer i løpet av få dager. Når alle cellene samles rundt overflaten, begynner huden å pigmentere og hevelse og kløe.

psoriasis Diet

Å være en autoimmun sykdom, er den mest grunnleggende ulempen at den er svært uforutsigbar og kan slå på døren uten varsel. Den andre ulempen er at den påvirker alle kroppsdeler eller selektive, så det er ingen måte å fortelle. Du kan planlegge på å ha på deg en knelengdekjole til en fest og å la håret være åpent ved siden av, men det kan nok ikke gjøres fordi de røde flakene dukker opp på både knær og hodebunn. Du kan løse dette psoriasisproblemet ved å følge helsediet. En psoriasis pasient bør følge denne psoriasis dietten regelmessig for bedre og raske resultater.

Sunt kosthold for psoriasis

Noen matvarer, vitaminer, mineraler og hjemmemedisiner kan være nyttige for psoriasispasienter. Her nevner vi sunt kosthold for psoriasispatienter som også inkluderer beste mineralmat og hjemmeoppskrifter.

En vanlig kur:

Sunn psoriasis diett | Stiler på livet

Selv om ingen solid medisinsk kur er ennå oppdaget, bør det første instinktet være et besøk hos familielegen og den andre skal være en ikke mer røyk rutine. Annet enn det, bør enkelte selvproblemer behandles som å ta forsiktighet i huden, holde den ren, vasket og hydrert. Huden må holdes fuktig, men for mye vann på den eksponerte delen kan føre til dehydratisering som kan føre til peeling. Også å få litt vitamin D på huden er en god ide, så man trenger ikke å bære en paraply på en solrik dag.

Selvfølgelig vil psoriasis få deg til å føle seg maktløs, men det er en ting du kan gjøre for å holde den i sjakk. Din mat bestemmer ofte det beløpet og slags næringsinntak av kroppen din. Hvis du kan regulere det, kan det være sjansene for lindring, og det er i det minste det som de fleste som er berørt av psoriasis sværger ved. Noen få studier som nylig ble utført, viser en klar sammenheng mellom det å miste vekt og psoriasis. Den rette dietten og maten skal hjelpe deg å oppnå det på kort tid.

Se mer: Fruktbarhetsdiettplan for kvinner

Matmirakler:

Selv om ikke vitenskapelig beviste personer som lider av psoriasis, har funnet seg selv eller deres sykdommer regulert av mengden og typen mat de inntar. Mens noen mennesker finner bestemt mat som legger mer til sine problemer, har noen funnet løsninger ved å spise riktig og spise godt. Generelt anbefales en sunn diettplan. En hvor sukkerens søtsaker og fett og oljer bør unngås, og de friske grønne grønnsakene og fruktene bør inkorporeres i kosten.

Sunn psoriasis diett | Stiler på livet

Når psoriasisene slår inn, er en psoriasis diett en egnet prosedyre. Enkelte mennesker reagerer annerledes på forskjellige matvarer, men det er en liste over noen av de anbefalte matvarene som kan bidra til å kaste tilbake sykdommen. En viktig ting du bør huske på før du går gjennom listen er at det ikke anbefales at du sprer frokost. Ikke bare er det det viktigste måltidet å starte dagen med, men også ikke hengi seg til det første måltidet, holder deg sultende til lunsjtid.

I en slik tilstand når du allerede er ute etter mat, er det vanskelig å ta sunne valg. Hvis du ikke holder et forsiktig øye med dine preferanser, kan du ende opp med å grave inn i alle matvarer du legger på hendene på. Med hjernen din prøver å trene ut et psoriasis sunt kosthold, ville det være uheldig for munnen og magen å opptre ellers. Tenk klokt om hvert valg av mat du lager, da det vil gjøre hele forskjellen, siden det ikke er noe du kan gjøre med situasjonen.

Hvilken type mat å spise psoriasis diett og ikke å spise:

• Produkter som inneholder vitamin A og D er av avgjørende betydning rundt denne tiden. Bortsett fra en godbrent solbrun, finnes det matvarer som ferske gulrøtter, tomater, vannmeloner og mango osv. Som hjelper. Men folk som er følsomme overfor alkaloidstoffer kan falle i bytte til natthade grønnsakstomater, poteter, eggplanter er noen av dem, så en profesjonell hjelp er nødvendig for å få de beste resultatene. Hold oversikt over maten du har og de du holder deg borte fra. Nevn om dine tidligere allergier mot legen din. Dette er en klok løsning når det gjelder psoriasis diett mat å spise så lenge du kan passe på bivirkningene.

• Deretter er det glutenfrie stoffer som bør sees på. Folk som lider av cøliaki kan være allergisk mot gluten og derfor bør det unngås. Gluten og hvete følsomhet er en av de vanligste allergier som psoriasis pasientene står overfor, og derfor er et glutenfritt brød eller pasta obligatorisk. Fordelene med et glutenfritt kosthold for psoriasispasienter blant mange er at det bidrar til å holde betennelsen på grunn av tilstanden i sjakk; det bidrar til å forbedre fordøyelsen og dermed opprettholde en jevn vekt. Hvor lenge du trenger å fortsette å velge elementer som er fri for gluten, er ikke kjent, men de fleste leger foreslår til betennelsen helt har gått ned. Se opp for de ekstra tilsetningene i kostholdet ditt også, siden de kan bidra til å være en skjult kilde for gluten.

Se mer: Kosthold for Ibs pasienter

• Noen mennesker vitner om gjær som en av produktene som forverrer avtalen mer. Kjerememelk, moden ost, yoghurt og overaktede produkter er noen av de få matvarer du trenger å slutte å spise når du formulerer en psoriasis diett. Det kan ikke føre til fordeler med mindre du legger ditt hjerte og sjel til å beseire situasjonen du er i. Candida er en type gjær som har vist seg å redusere effektiviteten som de andre beroligende elementene i dietten jobber på flakene og deres kløe og dermed bør unngås på en helhet.

• Deretter kommer ikke-vegmaterialet. Fiske som laks, tunfisk, makrell, sjøørret osv. Har en anti-inflammatorisk egenskap som bidrar til å redusere betennelsen som produseres i huden. Denne maten er fylt med gode fettstoffer, omega-3 fettsyrer som reduserer betennelsen.

• Et annet produkt som hjelper miles med å toning ned sykdommen er fiskegg, også kjent som rogn eller kaviar. Dette er produkter som er rike på omega-3 fettsyrer og bidrar til å redusere betennelse sammen med hjerteinfarktrisiko.

• Fet rødt kjøtt kan forårsake betennelse som er dårlig for psoriasis pasientene. Medisinsk sett er det ikke kjøttet som faktisk utløser betennelse, selv om det kan forverre det. Hovedårsaken til at rødt kjøtt ikke er inkludert i en psoriasis diettbehandling er at det påvirker hjertet, og personer som er diagnostisert med psoriasis, faller byttedyr til økt frekvens av kardiovaskulære sykdommer.

• Siden dette er en betennelsessykdom, tar det et antiinflammatorisk produkt for å stubbe veksten og dagboken er et slikt produkt. Hele melkholdige og fete oster er strenge, men fettfattige produkter og melker er gode. Den fettfrie holder også hjerteforholdene under kontroll.

• Hvitløk er en mirakelarbeider når det gjelder psoriasis siden det forhindrer at inflammasjonsenzymer produserer eller forårsaker flere av dem samtidig som de holder kontrollen.

• Visse urteprodukter du kan legge til i din psoriasis diettdiagram, urter for å være spesifikke, er kjent for å øke immuniteten til kroppen og dens forsvar, slik at den kan bekjempe betennelsene. Primrose oljer, oregano oljer, gurkemeie osv. Er noen av produktene som er nyttige. Bortsett fra disse, ta med Aloe Vera ekstrakter og gni dem på huden din. Det vil sikkert kule området og bidra til å redusere rødheten. Hvis det er i din hodebunn at du har psoriasis, vil et inntak av havre og eplecider eddik sikkert hjelpe til med å berolige kløen som plager deg.

• Alkoholforbruk under dette er en veldig dårlig ide, siden det dehydrerer kroppen til det maksimale som er en av hovedegenskapene for å forårsake betennelse. Annet enn det, er alkohol kjent for å utvide blodårene som gir hvite blodlegemer og andre stoffer en fri tilgang til huden som øker betennelsen.

Se mer: Beste diett for forstoppelse

Således, selv om det ikke er noen bevis for dette, kan mat eller en riktig psoriasis diett hjelpe med å kurere eller stunt sykdommen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map