Summer Bridal Makeup Tips | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Summer Bridal Makeup Tips | Stiler på livet

Været er en viktig nødvendighet som kan påvirke resultatene av sminke på en brud positivt eller negativt. Det er viktig for deg å vite at sminke tips og ideer er helt forskjellige for sommeren og vintermånedene. Faktisk er det også forskjellig for monsuner. Sommertid er spesielt fuktig og varm når huden virker rar og kan også se fettete og skinnende ut. Dette sliter vanligvis ansiktet og gjør det vanskelig å få sminke resultater som bruden ønsker.

sommer bridal makeup

Men den gode nyheten er at det er noen effektive sommer brude sminke tips som kan holdes hendig for gode resultater. For å spare deg for innsatsen, er all viktig informasjon gitt nedenfor:

Her er de beste brude sminke tips om sommeren.

Ikke overdreven fuktighetskrem:

Fuktighetskrem er å legge til næring til huden, men hvis huden ikke tørker ut i sommermånedene, må du ikke bruke dette produktet som vil gjøre huden fettete og lette sminken hvis den er fuktig og du svetter. I stedet begrenser fuktighetskremet bare til flekker som er tørre. En gelbasert fuktighetskrem er alltid bedre enn en krem ​​eller lotion basert på sommerbruk.

Se mer: Pre Bridal Makeup

Sweat Proof Concealer:

Det er produkter som er spesielt utformet i dag i varme måneder. Blant dem er svettebestandig concealer en av de beste som en brud bør holde seg i bruk. Bruk dette produktet og se hvor godt du begrenser svetten i somre som pleier å vaske av huden.

Betydningen av en gjennomsiktig primer:

En gjennomsiktig primer bidrar til å skape en barriere mellom huden og fundamentet. Dette bidrar til å holde varmen borte fra sminke, og heller ikke sommerenes varme kommer inn i huden porer i ansiktet og får deg til å svette. Dette er en perfekt ide for sommer brude sminke.

Ikke bruk Heavy Foundation:

Oljebaserte grunnlag er et stort nei når det gjelder sommer brude sminke. Også, når du bruker et flytende fundament, bruk kun små mengder og prøv å spre det jevnt med en våt svamp. Kraftig grunnlagsapplikasjon anbefales ikke i denne situasjonen, der det kan føre til at du svetter mer.

Se mer: Skjønnhetstips for bryllup

Vanntett Mascara over Volumizing:

I stedet for å bruke mascara som legger til volum og lengde på øyevipper, er det alltid å foretrekke at man bruker et vanntett produkt. Dette vil sikre og forhindre fargene i å smelte og falme på grunn av sommervarmen. Man kan også vurdere å bruke kunstige øyenvipper, men bare på en tilstand der et vanntett kapp mascara blir påført det. Dette er en sunn sminktips for sommerbruder.

Hår før sminke:

På sommeren kan blåsørkere forårsake ødeleggelse på huden på grunn av varme. Det er best antydet at en brud får håret sitt gjort før sminken skal se frisk og vakker og uten svette på ansiktet.

Se mer: Monsoon Bridal Makeup Tips

Langvarig øyeforing:

Få eyeliner som er super langvarig når det gjelder sommer makeup for bruder. Dette vil gjøre det opphold for en lengre periode og forhindre sminke fra fading. Eyeliner er en av de viktigste sminkeproduktene som må holdes friske og fremheves når det gjelder bryllupsmakeup. Det er mange merker som gir denne kvaliteten til fordel for kundene.

Hold huden sunn:

Ha mye vann og hydrat huden godt minst 2-3 uker før bryllupsdagen. Bortsett fra at søvn er veldig viktig for å få et friskt utseende, selv om sommeren. Ha et sunt kosthold fullt av frukt og grønnsaker som vil hjelpe deg med å få en glød på ansiktet. Prøv å unngå stekte matvarer, oljeholdige matvarer og krydret mat som bare vil forverre oljen på huden. Alle disse er viktige for foten av sommeren sminke for bruden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map