Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet

Aloe Vera planten har mange vitenskapelige og antibakterielle egenskaper i den. Aloe vera er en saftig plante som har tykke kjøttfulle blad med ryggrad på sine grenser. Dette kjøttfulle bladet inneholder aloe vera juice som har forskjellige medisinske egenskaper og brukes også i kosmetiske produkter. Det brukes i mange hjemmelagede rettsmidler for både hud- og helsebehandlinger.

Drikker aloe vera juice benefits for skin and hair

Det virker som en smertehemmer og et koaguleringsmiddel. Med sin daglige applikasjon bidrar det til å redusere arr og simulerer cellevekst.

Aloe vera er nyttig i alle former. Det er så gunstig at alle vokser minst en plante i sitt hjem. Aloe vera kan brukes som vanlig juice eller gelen kan påføres direkte på huden. Mange mennesker rutinemessig drikker aloe vera gel blandet i vann tidlig om morgenen for å holde dem sunne og passe.

Aloe Vera juice er en enkel måte å inkludere det i kosttilskudd. Man kan også bruke aloe vera soft gel kapsler eller til og med blande aloe vera konsentrasjon i favorittdrinken. Men nå er en dags aloe vera juice lett tilgjengelig i butikkene, eller man kan drikke den ved å forberede den frisk hjemme.

Aloe Vera juice er i stand til å avgifte menneskekroppen og øker immunitetskraften. I henhold til medisinsk og ayurvedisk vitenskap har det vist seg å være et utmerket kosttilskudd som inneholder 70 viktige ingredienser, inkludert viktige antioksidanter, vitaminer som A, B1, B2, B6, C og E og andre mineraler, aminosyrer, kalium, magnesium, natrium , proteiner, sink, folsyre, enzymer og andre nødvendige fibre som kreves i kroppen vår. Selv om både aloe vera juice og gel fungerer like, siden konsumert juice er en enklere måte, er det mest foretrukket av menneskene.

Se mer: Fordel av Acai Berry Juice

Metode for å tilberede hjemmelaget aloe vera juice:

Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet

1. Klipp et mellomblad fra en moden aloe vera-plante. Velg et ytre blad som de er mer modne fra resten og inneholder høyeste konsentrasjon av antioksidanter. Vask dette hele bladet forsiktig.

2. Brøt bladet i midtdelen og væsken kommer ut i form av gjennomsiktig gel.

3. Ta ut eller klem ut hele gelen fra bladet og oppbevar den i en bolle.

4. Bland denne gelen sammen med like mye vann. Bland dem godt for å få ren aloe vera juice.

5. Sørg for å bruke denne saften innen 3-4 dager, da den taper innholdet av antioksidanter dag for dag.

Se mer: Bael Fruktsaftbruk

Helsefordeler av Aloe Vera Juice:

Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet

1. Aloe Vera høye anti-inflammatoriske egenskaper hjelper til med å kurere tarmproblemer. Med daglig bruk av aloe vera juice kan du redusere betennelsen i kroppen som revmatisme eller andre betennelser i ører, øyne og leddgikt.

2. Folk som blir lett smittet med virussykdommer eller lider regelmessig med kulde og hoste, influensa, rennende eller tett nese, bronkitt og andre alvorlige åndedrettsproblemer, kan bruke aloe vera juice til å behandle slike problemer naturlig.

3. Drikker aloe vera juice løser også fordøyelsesproblemer. Det hjelper til med å redusere symptomene på hjerterefluks og stabiliserer alkaliske nivåer i kroppen.

4. Aloe Vera's avføringsegenskaper gjør det gunstig for forstoppelse.

5. Inkludert aloe vera er juice regelmessig i dietten opprettholder kolesterolnivået. Det reduserer triglyserider som bidrar til å opprettholde kolesterolnivåene og øker de gode kolesterolnivåene.

6. Aloe Vera juice stabiliserer metabolismen og reduserer lipidnivåene som brenner fettet i kroppen vår. Så drikker aloe vera juice er også gunstig i vekttap regime.

7. Aloe Vera juice har bevist resultater i å forbedre oral helse og hygiene ved å gi lettelse for kaldesår og magesår. Det reduserer også pestdannelsen og forhindrer gingivitt.

8. Aloe Vera juice er bra for å regulere blodsukkernivået hos diabetespasienter. Etter å ha konsultert med lege, bør en diabetespatient begynne å konsumere aloe vera juice regelmessig for å senke blodsukkernivået.

9. Aloe vera er også en naturlig prosess for lindrende personer fra å lide konstante bihuleproblemer. Det er rik magnesiumlaktat fungerer som antihistamin som bidrar til å redusere sinusproblemer og andre brystbetennelser på grunn av ulike allergier.

10. Forbruker aloe vera juice oppfyller regelmessig aminosyren mangel i kroppen. Dens høye innhold av vitaminer øker kroppens immunsystem og gir et selvforsvarsmekanisme i kroppen vår.

11. Kreft kan også behandles med vanlig inntak av aloe vera juice. Denne juice hindrer svulstens vekst med høye nivåer av kreftfremkallende egenskaper.

Slik bruker du Aloe Vera Juice for helsemessige fordeler:

1. Ta 2 ts fersk aloe Vera juice og bland den med ett glass vann. Forbruker dette vannet regelmessig hver morgen hjelper det med å avgifte og rense vårt fordøyelsessystem.

2. Mange bruker øyevask fra markedene. Prøv dette hjemmelagde naturlige øyevask som er mer fordelaktig da markedet brakte produktet. Ta 2 ts aloe Vera gel i en kopp vann eller ta en kopp aloe vera juice, legg til en teskje borsyre i den og bland den godt. Denne blanderen kan brukes i øynene for å redusere rødheten og berolige irritasjonen av øynene.

Skjønnhetsfordeler med Aloe Vera Juice:

Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet

Aloe vera gel eller juice finnes i ulike hudpleieprodukter. Den er egnet for meget sensitiv hud, men er også gunstig for de andre hudtyper også. Å bruke aloe vera juice er et vanlig middel for å behandle alle hudproblemer i en urteprosess.

1. Aloe Vera inneholder gibberelliner og polysakkarider som i utgangspunktet er plantehormoner, disse hormonene er svært nyttige i behandling av akne.

2. Aloe vera fungerer også som en naturlig astringent; det hjelper med å fjerne overflødig olje og smuss fra huden. Dette overskytende olje tetter huden porene og gjør dem utsatt for bakteriell infeksjon.

3. Det fukter huden og fjerner de døde cellene sammen med å senke fine linjer og rynker. Det er også nyttig å avvise strekningen.

4. Beskytter huden mot skadelige giftstoffer.

5. Hjelper med insektbitt, frostbit, blister og allergiske reaksjoner. Aloe Vera juice inneholder antimikrobielle egenskaper i det som dreper bakteriene som er ansvarlige for å forårsake akne. Det reduserer også akne merkene ved å lette huden.

6. Det hjelper med å holde huden jevn.

7. Behandler mange sykdommer som forkjølelse og hoste, nyttig i beroligende hudallergier, betennelse, dermatitt, brannskader og andre sår. Kløeproblemer løses også med vanlig aloe vera.

8. Lyser mørke flekker forårsaket av mørk pigmentering av huden.

9. Drikker aloe vera juice holder huden myk og smidig. Det forynger og letter også blemishene som gjør huden mer lysende.

10. Aloe Vera juice hydrerer også huden godt. Så det er nyttig i alle værene, det være seg sommer eller vinter, som også hindrer tørr og ujevn hud.

Slik bruker du Aloe Vera juice for skjønnhetsfordeler:

Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet

1. Blander ½ ts aloe vera juice i 1 spiseskje Fullers jordpulver sammen med få dråper rose vann og honning i den danner en jevn pasta. Ved å påføre denne glatte pastaen på ansiktet og skyll den med varmt vann etter at du har holdt den på i 15 minutter, kan du lette hudens hudfarge.

2. Ved å blande noen stykker frukt som banan, papaya, eple, appelsin osv. Sammen med en teskje aloe vera juice i den danner en tykk pasta. La det stå i noen minutter, og bruk det på det rene, tørre ansiktet. Man kan til og med legge til en teskje mandelolje eller hvetekimolje i denne tykke pastaen for å fukte ansiktet. Etter at du har lagt pastaen på ansiktet, la den stå i 20 minutter og skyll den med kaldt vann.

3. Aloe vera ansiktspakker kan også brukes til tørre og følsomme skinn. Ta 2 ts aloe vera juice, en teskje rose vann og mandel olje i en bolle.

Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet

Legg til tilberedt agurkpasta i bollen og bland hele ingrediensen godt for å danne en jevn pasta. Påfør denne limen på ansiktet og hold den i 15 minutter. Vask den av med kaldt vann og klapp tørr.

4. Noen aloe vera ansiktsmasker fungerer også som en utmerket skrubbe. Det gjør at huden kan hydrere og jevne ut oljeaktig hud ved å fjerne døde celler, olje og overflødig sebum fra hudoverflaten. I en bolle bland 2 ts havremel og bland den med agurkpasta. Til denne limen legg 1 ts aloe vera juice og bland dem godt for å danne en jevn pasta. Bruk denne limen til å skru av ansiktet forsiktig i en sirkelbevegelse. Etter å skrubbe den for få mynter, la den hvile i 15-20 minutter og skyll den deretter med varmt vann.

5. For moden aldring er et annet vanlig problem som mange kvinner nå står overfor. Grønn te og aloe vera er rik på antioksidanter som bidrar til å bekjempe frie radikaler på huden. Det fordeler også huden ved å redusere ulike tegn på aldring som å fjerne fine linjer og rynker, patchiness etc. Bland en avokado og agurkpasta i en bolle, tilsett en teskje aloe vera juice og grønn te-spenst vann. Bland dem godt for å danne en pasta og påfør huden på huden. La det stå på i 20 minutter og skyll det deretter med varmt vann.

6. For moistorising tørr og sensitiv hud, kan folk bruke aloe vera sammen med shea smør som er en utmerket kilde til hydrating og mositurising huden. Disse ingrediensene er allment brukt i leppebalmer og andre ansikts kremer. Man kan prøve dette hjemmelaget middel for å fukte ansiktet. Ta en teskje aloe vera juice i en bolle og tilsett en teskje olivenolje og shea smør. Bland alle ingrediensene for å få en myk pasta. Påfør denne nyopprettede pastaen som ansiktsmaske og hold den i 20 minutter. Vask den bort med kaldt vann og klapp det tørt.

Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet

7. En enkel concoction kan gjøre huden din lyse som magi, og dette er en av de beste aloe vera juice fordelene som er omfattende brukt over hele verden. Dette er en veldig enkel løsning og kan enkelt etterfølges hver dag for å få de beste resultatene. For dette må du ta om lag to amla, en halv sitron og et halvt eple. Nå må du kutte hver i grove stykker og deretter blande dem sammen.

Nå i en silke må du klemme og trykke på denne for å bare ta ut saftene og ekstrakter av hver for å få de beste fordelene med aloe vera juice. Nå legg litt vann til dette og konsumér dette i tom mage. Dette hjelper til med å fjerne toksiner fra kroppen i en meget rask takt, og dermed får huden din til å lyse innvendig ut. Dette er når som helst langt bedre enn å bruke noen kjemiske løsninger.

8. Når vi snakker om aloe vera juice for hud, bør vi sikkert nevne dette svært nyttige middelet som har null bivirkninger og kan brukes billigt av alle typer mennesker som er bevisste på deres utseende. På denne må du ha en tomat, litt sitronsaft og litt sitronskall. Nå sørg for at han sitronskall du tar er helt soltørket og revet.

Det du kan gjøre er enkelt, ta avskallet av sitronen en dag og hold den under solen og gjenta dette i en uke, og bruk så mye peeling den alternative uken for ansiktspakken. Nå må du ta litt aloe vera gelé også og lage en gelbasert pasta av alle disse. Nå må du bruke dette på ansiktet og nakken jevnt og la det gå i omtrent en halv time. Prøv dette i omtrent tre ganger i uka og se forskjellen.

Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet

♦ Aloe Vera Juice For Hair:

På grunn av overdreven eksponering av hår til støv, forurensning og sol gjør dem ekstremt sprø, tørre og skadede. Forurensning fjerner alle naturlige oljer og fuktighetskrem fra hårene som forårsaker flass og splitter. Aloe Vera er nyttig for å behandle slike hårproblemer som de passer i alle typer hår. Det kurerer spesielt det tørre og skadede håret med vanlig bruk i hårpakker, noe som gjør håret tressere mykere, glatt og skadet fri.

1. Aloe vera er rik på proteolytiske enzymer som fjerner den døde huden som er ansvarlig for tette porene i hodebunnen. Selv opphopning av overdreven sebum i hodebunnen fører til andre hårproblemer som delvis skallethet. Disse problemene kan løses ved å drikke aloe vera juice som fjerner sebum som gjør hodebunnen ren og fremmer hårvekst.

2. Aloe Vera er alkaliske egenskaper bidrar til å opprettholde pH-nivået i hodebunnen og håret. Aloe vera juice hjelper til med å holde håret fuktet og fører til ytterligere hår sunn hårvekst.

3. Det er mye brukt for herding av flass. Det ble brukt i antikken også for å kurere mange hårproblemer sammen med flass. På grunn av tilstedeværelsen av sin enzymatiske og anti-soppegenskap, bryter den ned hudencellen som bidrar til å redusere flassdannelsen i hodebunnen. Det kurerer og helbreder også andre hodebunnssykdommer som psoriasis og Seborrhoea.

Se mer: Fordeler med sellerijuice

Få metoder for bruk av Aloe Vera Juice For Hair Benefits:

Slik tilbereder du Aloe Vera Juice og fordeler Stiler på livet

1. Aloe vera kan brukes til å klare hårene ved å legge til 2 ts fersk aloe vera juice i din favoritt balsam og rør det godt. Bruk det etter sjampo og vask det normalt med vann. Ved å bruke denne kondenseringspakken i håret, øker aloe vera fuktighetsgivende egenskapen til balsam og hydrerer håret ved å gi det en jevn og myk tekstur.

2. Aloe vera kan brukes til å rense hodebunnen ved å lage en pakke med sin juice. For denne pakken, ta 2 teskje gram mel (Besan) i en bolle og tilsett deretter ostemasse og 1 ts aloe vera tykk juice / gel. Bland dem godt for å få en glatt hårpakke og legg den direkte på hårene. Hold den på i 30 minutter og vask den med en mild sjampo. Det hjelper med å rense hodebunnen fra flass og andre infeksjoner.

3. Aloe Vera juice kan brukes til å gjøre tørke og sprø hår mykt ved å bruke dette hjemmelaget middel. Tilsett 1 ts sitronsaft og kokosnøttolje i 3 ts aloe vera juice. Bland dem godt først og masser deretter på hodebunnen og hold den i 20 minutter. Vask av hårene med en sjampo.

4. Aloe vera kan også brukes sammen med andre ingredienser. Liker denne hibiscuspakken som hjelper til med næring av hårene og gir en skinnende tekstur. Bland en håndfull hibiskusblader med litt aloe vera juice for å lage en tykk pasta. Selv hibiskusblomster kan brukes til bedre resultater. Påfør denne glatte grønne limen på røttene og hårstrengene slik at den kan hvile i 30 minutter. Vask hårene med en sjampo, om nødvendig kan du sjampo to ganger til tre ganger for å fjerne denne pakken fra hårene.

5. Det er for det første veldig viktig for oss å bytte sjampo når vi merker hårrelaterte problemer som sprøtt hår og splitte ender og hårfall. Hvis vi nevner aloe vera juice for hår, er det ekstremt viktig at vi nevner den urte og hjemmelagde sjampoen som vi kan bruke. Det er litt vanskelig å gjøre det siden proporsjoner er svært viktige, men når du kan gjøre det, vil du kunne se forskjellen i håret ditt veldig snart.

I denne hårpakken eller urte-sjampo må du blande aloe vera-ekstrakter som du kan ta ut av geléen, og bland det med biter av shikakai, amla og reetha. Dette er alle urte stoffer. Du vil bli overrasket over at når du vasker håret ditt med dette, vil du til og med få skum akkurat som en alkalisk sjampo og skinnet du får etter det er magisk helt.

6. La oss nå snakke om den meget populære henna- og aloe vera-behandlingen som er en annen av aloe vera juice-bruksområder, og er svært gunstig når det gjelder å styre grovt, krøllete og nesten skadet hår. Som de fleste av oss allerede vet at henna er som en potion og mat til håret og aloe vera-ekstraktet blandet med det samme kan gjøre underverk for håret. Du må ta aloe vera gelé og deretter suge det vann. Du vil se at geléet har begynt å miste bindingen og har oppløst seg i vannet.

Hold det sånn over natten, og nyt også hennaen i en bolle med vann i henhold til retninger over natten. Nå om morgenen vil du blande med hennapastaen dette aloe vera-ekstraktet og også litt olivenolje og kokosnøttolje og deretter gjelde håret ditt. La det stå i en time og skyll den av med lunkent vann og en mild sjampo.

Bladene i denne kategorien av kaktus er som magi. Aloe Vera juice fordeler er som ett skritt rette for mange problemer knyttet til hud og hår spesielt. Denne saften sies å gjøre deg sunnere og vakker innvendig ut.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map