Slik bruker du Walnut Face Mask for din glødende hud? | Stiler på livet

Vi bruker så mye penger på hudpleieprodukter. Det er mange forskjellige produkter for hver hudproblemer. Alle produkter er dyre, og noen av dem gir deg forventede resultater. Bruk av naturlige hudpleieprodukter er alltid bra for huden din. Du kan lage ansiktspakker hjemme, valnøttmaske skal være i det. Valnøtt er den aller beste ingrediensen i alle ansiktspakker. Den inneholder proteiner, gode fettstoffer, antioksidanter, fiber og mineraler. Det er bra for helbred og hud.

Fordeler med valnøtt:

  • Fibre i valnøtt forbedrer blodsirkulasjonen og bidrar til å føle huden din.
  • Valnøtt inneholder godt fett og Omega 3 som holder huden frisk. Det hydrerer også huden din og lager et beskyttende lag på huden din.
  • Det kan reparere arr og dype sår.
  • Valnøtt inneholder antioksidanter som hjelper til med å fjerne huden din ved å fjerne alle urenheter.

Du kan bruke valnøttolje for ansikt. Regelmessig massasje med valnøttolje holder huden hydrert og gir huden din ung utseende. Du kan også bruke valnøttpulver til ansiktet. Walnut-ansiktspakker er veldig gode for huden din.

Beste valnøtt ansiktsmasker:

Her er noen naturlige valnøtt-ansiktspakker som du kan prøve hjemme.

1. Yoghurt og Walnut Face Pack:

Yoghurt and Walnut Face Pack

Denne valnøttmasken er veldig god for å få en glødende hud. Det gjør huden ren og fjerner alle urenheter.

Hvordan gjøre det / Hvordan søke / Hvordan bruke?

Ta 2 ss yoghurt og 1 ss valnøttpulver. Bland det godt og bruk dette ansiktet jevnt. Masser det godt i sirkulær bevegelse. La det stå der i 15 minutter. Vask ansiktet med vann og klapp tørr. Påfør litt fuktighetskrem etter det. Gjør dette 2 ganger i uken for best resultat.

Hvorfor dette arbeidet:

Walnut hjelper i blodsirkulasjonen og forbedrer hudutseende. Yoghurt inneholder proteiner og antioksidanter som forhindrer skade på huden.

Forsiktighet:

Vær forsiktig med valnøtter hvis du er allergisk mot dem.

Fordeler:

Denne valnøtt-ansiktspakken fjerner døde celler, og det forynger huden din.

Se mer: Hjemmelaget Face Packs And Masks

2. Walnut Honey Face Mask:

Valnøtt Honey Face Mask

Denne valnøtt-ansiktspakken gir deg en rettferdig og ung utseende hud. Hovedrediensene i denne ansiktspakken er jordet valnøtt, honning, sitronsaft, olivenolje og rosenvann.

Hvordan gjøre det / Hvordan søke / Hvordan bruke?

Ta 1 ts valnøttpulver, 1 ts olivenolje, ½ ts honning, 2 ts rosevann og 1 ts sitronsaft. Ta alle ingrediensene til å pakke og bland dem i en bolle. Bland det godt slik at det ikke er noen klumper for å lage en fin lim. Påfør blandingen på ansiktet ditt etter rengjøring med vann. Påfør også på nakken. Hold pakken i ansiktet og nakken i nesten 15 minutter og vask den med vanlig vann. Bruk et rent håndkle og tørk det. Bruk denne pakningen minst en gang i uken.

Hvorfor dette virker:

Walnut nærer huden din; olivenolje hjelper til med å hydrere huden din, honning og sitronsaft hjelper til med å gjøre huden din jevn og letter hudtonen og rosenvann gir det et forfrisket utseende.

Forsiktighet:

For å se etter allergi, bruk litt lim på et lite område av huden din.

Fordeler:

Denne ansiktspakken er svært effektiv for alle typer hud uten å gjøre huden tørr. Også, du vil få en glødende hud.

Se mer: Hvordan lage en ansiktsmaske

3. Gurkemeie Walnut Face Mask:

gurkemeie Walnut Face Mask

Dette er en utmerket ansiktspakke med valnøtt som forbedrer hudens lysstyrke. Den inneholder papaya, gurkemeiepulver og honning og valnøttpulver.

Hvordan lage det / Hvordan søke / Hvordan bruke det?

Ta 3 ss papayamasse, 1 ss honning, 2 ss valnøttpasta og en liten klype gurkemeiepulver. Bland alle ingrediensene i en bolle og bruk denne limen på ansiktet ditt. La det stå der i 15 minutter og vask ansiktet og klapp tørt. Prøv å gjøre dette en gang i uken for å få det beste resultatet.

Hvorfor dette virker:

Papaya er rik på papain som forynger huden din og fjerner døde celler. Valnøttpulver og andre ingredienser hindrer huden fra infeksjon og gir den en naturlig glød.

Forsiktighet:

Ikke bruk det hvis du er allergisk mot valnøtter eller noen av ingrediensene.

Fordeler:

Denne ansiktspakken gir huden jevn tone og forbedrer utseendet.

Du kan bruke valnøtt for ansiktsglød. Alle disse ansiktspakker er svært effektive og enkle å lage. De er også fri for bivirkninger. Du vil bare få alt materiale fra hjemmet ditt, så dette vil være sikkert effektivt og alltid nyttig for huden din.

Se mer: Valnøtt fordeler for hud og hår

Leave A Comment

41 − = 35