Slik bruker du lavendelolje ansiktsmaske for hudens rettferdighet Stiler på livet

Er lavendelolje bra for ansiktet ditt? Ja, lavendelolje er en av de beste måtene som du kan skjemme deg selv hjemme. Lavendel olje ansiktsmaske gjør at du føler deg luksuriøs. Du kan også bruke ren lavendelolje til ansikt, i boblebad, massasje etc. Lavendelolje har helbredende krefter og har beroligende egenskaper.

Hvordan lage lavendel olje ansiktsmaske:

Lavendelolje kan blandes med moset moden avokado, med rå honning, natron etc. for å lage en ansiktsmaske. Oljen er så lett at den blandes raskt med en hvilken som helst blanding.

Slik søker du:

Pakken skal påføres jevnt på ansikt og nakke. Masser forsiktig med fingertuppene i en sirkelbevegelse for å spre pakken. Pakken kan brukes daglig, da lavendelolje er en stress- og angstlindring. Det gir en god søvn. Lavendelolje reduserer også hudirritasjoner, fader arr og reduserer rynker.

Beste Lavendel Olje Ansiktsmasker:

La oss finne her med nevnte topp 5 lavendelolje ansiktsmasker.

1. Rå honning og lavendelolje:

Rå Honey & Lavender Oil

Rå honning bekjemper allergi og lavendelolje har antibakterielle og antimikrobielle egenskaper. Kombinasjonen av disse begge i lavendelmasken gjør mirakler.

Ting du trenger:

En spiseskje Raw Honey og rundt 3 dråper lavendelolje. Du kan også legge til en dråpe tea tree olje. Bland godt sammen for å blande dem sammen.

Hvordan å bruke:

Påfør denne blandingen jevnt over hele ansiktet og nakken. Ikke glem å vaske ansiktet ditt godt før du søker. La i 15 minutter og tørk forsiktig med en myk klut dyppet i varmt vann.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne blandingen kan brukes daglig ved sengetid. Det beroliger huden og gjør den myk og smidig.

Hvorfor dette virker / Fordeler:

Honning og lavendelolje kombinerer for å gjøre huden din så feilfri. Når det påføres daglig, begynner blemmer og akne merkene også å forsvinne.

Forsiktighet:

Bare vær sikker på å bruke Rå honning og ikke de behandlede.

2. Avocado & Lavendel Olje Face Pack:

avokado & Lavender Oil Face Pack

Dette er en utrolig kombinasjon av to kraftige ingredienser - Avokado og lavendel essensiell olje for ansikt.

Ting du trenger:

En moden avokado og 2 - 3 dråper lavendelolje

Metode til å søke:

Bland den modne avokado brønnen i en bolle og legg til 2 - 3 dråper lavendel essensiell olje til den. Påfør den på vanlig måte og la ingrediensene slå seg ned i huden. La det stå i ca 20 minutter og vask med lunkent vann.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne masken kan være en gang i uken før sengetid. Resultatene er ganske overveldende og synlige etter et par bruksområder.

Hvorfor dette virker / Fordeler:

Avokado bidrar til å øke kollagenet. Det reduserer også den mørke under øye sirkler. Lavendelolje reduserer mental stress og angst. Det gir en god natts søvn

Forsiktighet:

Ingen forsiktighet kreves da alle er naturlige ingredienser og ikke skader huden.

Se mer: Olivenolje For Ansikt

3. Lavendel Olje og Yoghurt Rensende ansiktsmaske:

lavendel Oil & Yogurt Purifying Face Mask

Lavendelolje for ansiktet sammen med yoghurt forynker og hydrater huden. Kombinasjonen bidrar til å bekjempe tørrhet.

Ting du trenger:

Bare hold deg klar - En spiseskje yoghurt og 3 - 5 dråper lavendelolje, det er alt.

Metode til å søke:

Bland godt yoghurt og lavendelolje og bruk jevnt over hele ansiktet ditt. La den stå i ca 15 - 20 minutter og vask deretter av med varmt vann.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne masken kan settes på daglig ved sengetid. Eller du kan til og med sette på om morgenen før dusjen.

Hvorfor dette virker / fordeler:

Yoghurt er en naturlig fuktighetskrem og hydrerer huden. Lavendelolje reduserer akne ved å drepe bakteriene som forårsaker det. Det hjelper også med cellulær foryngelse og reduserer hudfeil.

Forsiktighet:

Ingen spesielle forholdsregler som nødvendig kreves da ingen kjemiske stoffer blir brukt.

4. Kanel og Lavendel Olje Face Pack:

Kanel and Lavender Oil Face Pack

Kanel kombinert med honning og lavendelolje ansiktsmaske har den naturlige kur for å gi hudproblemer. Det fører til at blodet strømmer til overflaten av huden og gir det en glød.

Ting du trenger:

For å lage denne ansiktspakken du trenger - 2 ss rå honning, 1 ss kanel og 2 - 3 dråper lavendel essensiell olje. Du kan også bruke Fresh Lime juice som et alternativ.

Metode til å søke:

Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Påfør jevnt over hele ansiktet ditt. La det stå i ca 30 minutter og skyll deretter med lunkent vann eller tørk med et mykt håndkle som er vått og varmt.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Prøv denne ansiktsmasken daglig i en uke for å se overraskende resultater. Deretter kan det reduseres til bruk en gang i uken.

Hvorfor dette virker / fordeler:

Honning, lavendelolje og kanel er en av de beste naturlige masker som vil fjerne flekkene og gi deg og til og med hudtone. Det gjør også skjønnheten lyse.

Forsiktighet:

Alle ingrediensene er helt trygge å bruke. Og bruk Raw Honey i stedet for behandlet seg.

Se mer: Fordeler med mandelolje

5. Lavendel & sitron havregryn Mud Mask:

lavendel & Lemon Oatmeal Mud Mask

Ting du trenger:

Halv bolle Pascalite Clay, E-vitamin Capsules, Lavendelolje, Havregryn og melk

Metode til å søke:

Grind 1 kopp havregryn i et fint pulver. Hvis du vil, kan du også legge til 1 spiseskje lavendelblomst - det er valgfritt. Deretter tilsettes 2 - 5 dråper essensiell olje i havregrynspulveret sammen med E-vitamin fra 2 kapsler. Bland godt igjen. Deretter tilsettes 5 spiseskjeer av Pascalite Clay og blander det godt med en trespatel. Du kan lagre dette i en glassburk og bruke når det er nødvendig.

Når du vil bruke, må du bare kombinere den for å lage en tynn pasta enten med vann eller melk. Melk er bedre som det er bra for huden. Påfør jevnt ansiktet og masser med fingertuppene mens du søker. Bare slapp av og la på til den tørker og vasker med kaldt vann.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne masken kan brukes en gang i uken da leiremasken tar litt tid å tørke. Men hvis du har tid, bruk den en gang om to dager.

Hvorfor dette virker / fordeler:

Lavendelolje er svært effektiv i herding av akne. Det renser også hudirritasjonen. Lavendelolje er bra for ansiktet, da det er en kraftig antiseptisk og reduserer arr. Og havremel viser seg å være en god skrubbe også.

Forsiktighet:

Havregryn, lavendelolje har ingen bivirkninger og forårsaker ikke irritasjon. Det gjør også melken. Men vær forsiktig når du velger pascalite leire.

Lavendelolje har fantastiske effekter på hodepine, migrene, følelsesmessig stress og angst. Det har også anti-soppegenskaper og effektiv på insektbitt. Bruk av lavendelolje til ansikt er svært fruktbart for personer med tørr hud. Det forbedrer søvn.

Se mer: Lavendelolje for hårvekst

Leave A Comment

1 + = 9