Skuespillerinne Shilpa Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Bollywood skuespillerinne Shilpa Shetty ser ut til å ha gjennomgått en magisk transformasjon siden oppnådd internasjonal berømmelse med sin seier på Storbritannias tv-show Celebrity Big Brother 5. For de av dere lurer på hvordan denne ganggig skuespilleren har blitt til en av Bollywood mest selvsikker og fasjonable divas, vi avslører hemmelighetene bak hennes veldefinerte funksjoner, feilfri hud, lyst hår og timeglasfigur.

Shilpa Shetty Beauty Tips and Fitness Secrets

Shilpa Shetty Personlig skjønnhetstips og diettplaner:

1. Shilpa Shetty Beauty Tips og hemmeligheter:

Shilpa Shetty som mange av oss vet var ikke født vakker. Med en buxom kropp, en nese for stor, en tykk mopp med buskhår og øyenbryn og sminke som var for høyt i sine tidligere dager, kunne hun ikke ha stått en sjanse. Realiseringen skjedde på henne, og da kom de langsomme og stabile endringene gjennom årene som kattede henne til stjernen. Den to ganger ferdige nesepiken medførte en stor bildeforandring for skuespillerinnen som har infact, gjorde ingen hemmelighet i saken.

Skuespillerinne Shilpa Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Alt annet fulgte med og med en vilje og vilje til å se og føle seg vakker, forvandlet den sydlige belle seg fra en stygg andning til en vakker svane.

2. Shilpa Shetty Hudpleie Tips:

Skuespillerinne Shilpa Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Shilpa Shetty som regel bruker ikke såpe. Hun skyller i stedet ansiktet om morgenen med varmt og deretter kaldt vann og følger det opp med fuktighetskrem og øyekrem. Ikke en til å sove i sminken, renser hun ansiktet om natten med en hjemmelaget blanding av Johnsons babyolje, olivenolje og Bio-olje som hun masserer i ansiktet og tørker av med bomullsull eller et varmt ansikt.

I tillegg til dette drikker hun rundt 10 glass varmt vann for å holde huden ren og hydrert. Shilpa Shetty pinner av "mindre er mer" mantra og overdriver det aldri med kosmetikk og andre hudprodukter. Hun er en selvbekjent spa junkie og får regelmessig en dyp vevsmassasje gjort.

Se mer: Yami Gautam skjønnhetshemmeligheter

3. Øyepleie og sminke tips:

Skuespillerinne Shilpa Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Shilpa Shetty finbuet brows er en annen av sine selvbestemmende funksjoner. Hun anbefaler å få øynene på garnet på et salong for å unngå voksende hår. Hun er også glad i å bruke eyelash curler som hun mener definerer øynene bedre enn de lagene av mascara. En av hemmelighetene hennes tips er å holde leppestiftet ditt subtilt hvis du vil at øynene dine skal skille seg ut eller omvendt og gå med falske øyenvipper for å glamme seg om natten.

4. Shilpa Shetty Hårpleie Tips:

Skuespillerinne Shilpa Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Shilpa Shetty holder henne iboende tykt, busket hår som ser naturlig rett og skinnende ut ved å tørke det i stedet for å ta på seg glattejern og varme stylingprodukter. Hun endrer også sin sjampo regelmessig og vasker håret hver annen dag, slik at håret ikke blir fjernet av sine naturlige oljer.

Hennes anbefaling bruker et balsam fra L'Oreal Kerastase-serien som virkelig gjør underverk.

Se mer: Lara Dutta Beauty Tips

5. Shilpa Shetty diettplan og treningsøkt:

Shilpa Shetty mager og middels figur har kommet langt fra den robuste rammen det en gang var. Hennes hengivenhet til yoga er delvis den viktigste årsaken som har holdt henne i fokus for å ha en av de heteste kroppene i Bollywood. Hennes andre treningsøkter inkluderer lette løp på tredemølle, løfte lys dumme klokker for å tone armene og bruke tyngre vekter på beina for mer definisjon.

Skuespillerinne Shilpa Shetty Beauty Tips og Fitness Secrets | Stiler på livet

Når det gjelder slanking, er moderen til en sterkt imot den, og foretrekker i stedet å spise fornuftig i riktige mengder. Hun snakker aldri mellom måltider, men får en balanse mellom hva hun spiser. Hvis hun spiser tungt om dagen, holder hun det lett under middagen. Hun elsker å drikke grønn te og holder seg borte fra brus og sukkerholdige drikker.

Se mer: Sonam Kapoor Beauty Tips

For å ytterligere støtte sine sunne spisevaner, spiser hun ikke etter klokka 8 og sørger for at hennes siste måltid forbrukes minst tre timer før sengetid, slik at kroppen hennes kan klare kaloriene.

Leave A Comment

− 1 = 4